💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 428
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 695
ЖурналистЪТ от горната статия. 😉

# 1 696
Снощи са се събирали в Туджаров. Елия пусна лайф с Валентин, появи се и Туджаров по едно време. Другите играели някакви игри. Не слушах, че беше включен и Александър(май така се казваше) от миналия сезон, а него не мога да го изтрая.

# 1 697
  • Испания
ЖурналистЪТ от горната статия. 😉

А, това ли? Благодаря. Не съм отваряла линка. Не чета в подобни сайтове, които пишат статиите си, четейки тук и във ФБ.

Като тръгвате да гледате нещо по телевизията, настройвате ли се, че ще плачете? Аз - не. Ама Ксения - да.
Може пък да реве, защото пак гледа сама.

А когато нещо ме развълнува и заплача, последното нещо, което би ми минало през главата, е да се снимам. Но... хора разни.

Да, с това съм съгласна, че някакви злобни хора са там и не са отпаднали още. Нали?

# 1 698
Личи си че всички са от поколение, което нито е стреляло с прашки, нито е въртяло Болеадорас.

Болеадорас за първи път чувам, признавам си. Сега някой ако може да ме светне как се казва и каква е технологията с катапулта да влиза трупчето в коша - освен силата на удара, нещо друго 🤔
 За мен Игри на волята не е просто състезание за спортни умения в съчетание на съобразителност и някаква степен интелигентност (все пак ядрени физици няма тукс). Воля не е само да издържиш  на физическо натоварване, а и на психологическо такова. Бойците с тези непрекъснати разправии и номинации, елиминации(говоря за 5-мата останали след Мани ) имат и допълнително натоварване,  нещо което влияе и на концентрация,  и на мотивация,  не по-малко важно е в едно състезание (разсъждавам като аматьор, не съм спортист) Приключенците, както казахте, са като на спортен лагер,  състезават се някой друг час и си почиват до следващия път, без да имат някакъв казус да ги затормозява. Освен храната, обаче явно совите не са това което са, щом всичките загладиха косъма,  а Симеон натрупал и паласки. Та като го споменах, в тоя ред на мисли,  за мен пък той е фаворит за победител, колкото и да не го понасям, точно заради психологическото му предимство. Освен че има сила и издържливост, хитрост и тарикатлък, той успешно прилага уменията си от борбота, пък и му иде от вътре,да тормози противника с поглед и думи. Изглежда като човек без скрупули,  затова и си мислеше, че бойците ще разиграват грошове при номинациите, защото той това би направил и хич няма  да се чуди и терзае.  
  Обаче пак казвам, не ми се иска такива хора да печелят.
  Ще видим какво ще се случи, аз не вярвам на спойлера за крайния победител.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 10:35 от araselia

# 1 699
Индийският сериал от вчера ми дойде малко в повече. На мен лично ми се стори малко странно това, което Морунов каза - не е плакал, когато се е сблъсквал с десетки човешки трагедии по време на работа, а сега реве, защото напуска ИВ. Доста... странно ми се струва за "човек с голямо сърце".
Аз лично много харесвам Морунов като състезател. В лично човешките отношения беше много лесно манипулируем и ми дойде малко в повече това, че се включи в общия хор на племе Злобари, дирижиран от Елизабет.
Но не мога да си кривя душата - яд ме е, че Морунов напуска, а Неделчо и Елизабет са вътре. Определено един от двамата трябваше да си тръгне преди Морунов.
И на кого точно ще отмъщава Елизабет?!?! Именно тя и Неделчо бяха най-виновни за загубата им в последната битка. Ама то на нея все някой друг й е крив, тя е велика и без грешна.

# 1 700
  • Испания
Морунов - в "Събуди се" на запис.

maximal_bulgaria ⚠️ИДВА НОВ СЕЗОН⚠️
Участник № 19 е Морунов.
През пролетта на 2022г. за Димитър се задава едно ново приключение пропито с много битки. Той е готов за РЕВАНШ. ⛓
Изключително подготвен и носещ пожар в сърцето си, той ще бъде част от играта, воден от желанието си да вдъхнови децата на България за любов към спорта.

Коя жена ще бъде негов партньор в играта - ще разберем скоро…

Предполагам, че ще е Елизабет.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 10:21 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 701
  • London
Joy  Щяхме да гледаме 50+ годишни играчи тогава.
Абе нека ми дойдат Жан Клод и Шварци, ще ги гледам с кеф....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 702
  • София
Преди малко свърши интервю с Морунов по Нова.
Каза, че се е разделил с майката на детето си. Има една дъщеричка, но иска още деца. И за жалост майка му е починала преди 20 дни от рак. Много истински и достоен човек.

# 1 703
Наистина Бенгън изчезна тази седмица. Надявам се, че всичко с него е ок. Докато дойде, ще се опитам да го заместя със статистика, но не знам дали ще съм точна.
С отпадането на Морунов, остана само един оригинален боец в обединеното племе - Неделчо. Големите победители са шампионите, които изпращат цели 4ма, а приключенците 3ма. И няма изненада, че за трети сезон разпадат най-силното племе, но пък то изпраща най-много играчи на финал. В първи сезон, където беше най-шарено, прабългарите участваха с 3ма, траките и те с 3ма(но главно поради това, че винаги Юлиян беше номиниран и чистеше играчи от другото племе), славяните с 2ма. Във втори сезон пък беше тотална доминация на ловците - топ 3 бяха все техни кадри, а в цялото обединено племе от 9 имаше 6ма от ловците, само една Катя от рибарите и 2ма жътвари.
Като цяло рибарите бяха много слабо племе и това, че излъчиха само 1 финалист не беше изненада, но при бойците тази година, определено не се очакваше и главна роля има сценарият.

# 1 704
  • London
Може да има БАН? Или?

Прелестна 🤗 Луда съм по кубинките.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 705
  • Испания

Прелестна 🤗 Луда съм по кубинките.Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз. Винаги имам поне два чифта.

Да, и Стоян ще участва.

# 1 706
Тази реч, дето дръпна Морунов как хората не си помагат беше много ни в клин, ни в ръкав. И нямаше нищо общо с ИВ, както и с неговото представяне. Той е добър играч, но по какъв начин се представи като добър човек? Защото през цялото време си трайкаше и най-накрая се самономинира от кумова срама ли? С това не казвам, че е лош, но чак пък да е вдъхновение хората повече да си помагат и да са добри... Ми, не.

# 1 707
Да, малко не се върза речта му с образа, който показаха в предаването, но може да се е разчувствал на финала и си е излял каквото мисли.

# 1 708
# 1 709
  • Англия
Елизабет пък сега как пак стана виновна, тя един грош не използва можеше да прати Морунов и Неделчо, ама пак в нея вината. Ако не се беше зарадвала, че се е върнал Андрей, щеше да е лицемерна, като се зарадва пък не й дремело за Морунов Joy
Ми няма как да заобичаме това злобното и отмъстителното! Останалите се нахъсват с положителни утвърждения за битките, а тя се нахъсва с омраза и обиди.... пък другите били маймуни!

То си е ваша работа дали ще я обичате или не, тук не ми стана ясно какво общо има тя с отпадането на Морунов 😊.

Аз лично, ако я гледам в поне още една битка като тази срещу Кремена, но този път срещу Паулина ще съм много доволен. Раздава се докрай и има спортна злоба без да играе мръсно.
Всички правим разлика между злоба и спортна злоба, нали така... Rage

Не е задължително да се самоизключват двете. Едни се мотивират като се виждат как държат купата, други като 'разкъсват врага'. Не ме интересува как се мотивира Елизабет, стига да играе силно. Не е като да не е провокирана преди, по време на и след игра от 'положително утвърждаващите се' Приключенци.

Общи условия

Активация на акаунт