💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 400
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 620
Смайли, окачените саби ли визираш?

# 1 621
  • Испания
Скрит текст:

"Мозъкът" НИделчо: "В нито една представа не съм си представял, че..."

Дете или приятелка - изберете сами!

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, това са баща и дъщеря! Bowtie

Чудех се каква връзка имат.

# 1 622
Алилуя … сабите се появиха !!

# 1 623
  • Испания
Смайли, окачените саби ли визираш?

Не.

# 1 624
Как ще целуваш по врата женен мъж? После ще го галиш по ушето? Отврат!

# 1 625
А жена му е достатъчно куха, за да няма против.

# 1 626
Неделчо да спре да разказва пред камерите стратегията си, че продуцентите пак ще му я развалят.

# 1 627
  • London
Сега се надявам да устискат на провокациите на наглия и агресивен Симеон. Много животинско има в това момче, като почнеш от стойката,  продължиш с погледа и поведението.
Гледах го на няколко лайфа.....момче като момче. Добродушно дори ....а и честно казано лош човек не се разбира така с животните. Той по цял ден е с куче и птици. Прекалено преекспонираш нещата ....

# 1 628
Доста безпардонно беше това от Елизабет с целувките.
А Андрей не е глупав мъж, кого заблуждава като я нарича "сестра ми"? Май маже очите на жена си през екрана. 😂
Тук понеже не е бай брадър, няма кадри от спалните нощем.

# 1 629
Сега се надявам да устискат на провокациите на наглия и агресивен Симеон. Много животинско има в това момче, като почнеш от стойката,  продължиш с погледа и поведението.
Гледах го на няколко лайфа.....момче като момче. Добродушно дори ....а и честно казано лош човек не се разбира така с животните. Той по цял ден е с куче и птици. Прекалено преекспонираш нещата ....

Това виждам и чувам от него. Познавам доста мутри с кучета, обикновено питбули или добермани.

# 1 630
Точно от два дена си мисля кога е най-добрият момент да го кажа: планът на Елизабет сработи.  Може би повече от очакваното.

Симеон може да е провокативен, но докато има провокиращи се, така ще е : )
Приключенците с уга-буга са ми доста по-симпатични от голямото червено добро утро, които парадираха с култура, в частност Елизабет и Неделчо.

# 1 631
  • Където морето целува небето...
Правилно ли разбрах, че Андрей не иска да си ходи, за да не трябва да си играе с детето???
А после май каза, че Елизабет му е дъщеря, НО те не искали още едно дете и какво щяла да каже жена му?!?
Иначе скучна битка за гладиатори. Яд ме е за сабите и грошовете, с които ще "чистят" Приключенци.
Да видим каква игра ще им дадат в понеделник. Пъзел ли ще е?

# 1 632
Сандокан с двата ножа се прибра разстроен при сестричка, да го цунка по ушенцето и да го успокои. Ми честито на финалистите.
Играта скучна, тегава и досадна за гледане.
Сега ми е зор да кажа в понеделник, кой искам да спечели имунитет и кой да е първият номиниран.
Някой има ли предпочитания?

# 1 633
Правилно ли разбрах, че Андрей не иска да си ходи, за да не трябва да си играе с детето???

Вие от шега явно не разбирате.

# 1 634
  • Англия
Елизабет пък сега как пак стана виновна, тя един грош не използва можеше да прати Морунов и Неделчо, ама пак в нея вината. Ако не се беше зарадвала, че се е върнал Андрей, щеше да е лицемерна, като се зарадва пък не й дремело за Морунов Joy
Ми няма как да заобичаме това злобното и отмъстителното! Останалите се нахъсват с положителни утвърждения за битките, а тя се нахъсва с омраза и обиди.... пък другите били маймуни!

То си е ваша работа дали ще я обичате или не, тук не ми стана ясно какво общо има тя с отпадането на Морунов 😊.

Аз лично, ако я гледам в поне още една битка като тази срещу Кремена, но този път срещу Паулина ще съм много доволен. Раздава се докрай и има спортна злоба без да играе мръсно.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 23:01 от vlid0

Общи условия

Активация на акаунт