💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 821
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 420
  • Испания
Ако мислите, че Мигла не може да ни стане по-антипатична, грешите. Имало още какво на научим за нея. Нееднократно лежала в ареста. Ето основната причина, за която са я взели. Падат си по пандизчии.

# 421
Мен Елия ме дразни с това, че се влачеше като абсолютна дропла на битката с Мани и заради нея гледахме това недоразумение до финала. Такова ми е усещането за нея. Дали така и е било наредено или не, не знам, но беше гадно за гледане с още по-гадни последствия за цялата игра.

На един лайф в инстаграм може би преди месец и нещо, където се бяха събрали мисля че у Туджаров и Елия беше там, ми се чу че тя каза за двубоя с Мани, че е имала някакъв личен проблем и и се напускало. И за това не се е раздавала изобщо, щото искала да си ходи и май даже и Мани е знаела за това.

# 422
# 423
Ами тогава да пожелаем на участниците в движението, както и на пешеходците Мани да не ги среща на пътя с новата си кола. На такива хора като нея не вярвам, че за безопасни на пътя.

# 424
  • London
Щом Симеон е полусърбин най-вероятно това обяснява факта че говори бавно - оформя фразата на български в мозъка си преди да каже нещо и на нас ни се струва, че чете или натъртва нещо, а той не се приема чак толкова сериозно и се опитва да бъде гъвкакав да пробва до къде са границите на правилата в играта - аз го харесвах заради сокола Хариет но сега като виждам че казахстанец, полусърбин и полуполякиня има в играта ми се иска българин да спечели затова все повече харесвам Борис Simple Smile
Симеон е от Кюстендил каквато и жилка да има май там си се е родил човека.....раснал, учил. Предполагам се самоопределя като българин.

Може и да са имали хората синини, но само кифльо е решил да ореве света пред камера за своите. Ей така да подчертае каква свиня в видиш ли Симеон за емнайсти път.....

Паулина не я чух да се оплаква, че Бамби и навъртя няколко суплеса във водата. Или Морунов от Боби ....и тн.

# 425
Миглата когато си купи Ауди ама не от автокъща в Горубляне, да дойде да ми се хвали Simple Smile

Когато ти стигнеш до този етап на Игри на волята,  до който стигна Мани,  иди и и се похвали:)

# 426
  • Sofia
Морунов къде крие мечовете 🤔
И аз това се чудех.Изчезнаха в дън земя тези мечове.Wink

Не знам кой кого е ритал, а и грам не ме вълнува, но ми е много гадно да гледам раните на Боби. Предполагам доста го боли, ужас.
Още има белези от тези рани.Изгледах един лайв на Александър с него и там каза,че многократно са се възпалявали и доста го е боляло.
Отвратителна е тази игра.

п.п.Мани е без коментар.И като гледам колко е горда от всичко,което е правила... ooooh!

# 427
То пък голямото постижение да стигнеш този етап без да имаш грам заслуга

# 428
  • Испания
Миглата когато си купи Ауди ама не от автокъща в Горубляне, да дойде да ми се хвали Simple Smile

Когато ти стигнеш до този етап на Игри на волята,  до който стигна Мани,  иди и и се похвали:)

Да бъдем обективни! Не стигна Мигла до този етап. Продукцията я стигна.

# 429
Щом Симеон е полусърбин най-вероятно това обяснява факта че говори бавно - оформя фразата на български в мозъка си преди да каже нещо и на нас ни се струва, че чете или натъртва нещо, а той не се приема чак толкова сериозно и се опитва да бъде гъвкакав да пробва до къде са границите на правилата в играта - аз го харесвах заради сокола Хариет но сега като виждам че казахстанец, полусърбин и полуполякиня има в играта ми се иска българин да спечели затова все повече харесвам Борис Simple Smile
Симеон е от Кюстендил каквато и жилка да има май там си се е родил човека.....раснал, учил. Предполагам се самоопределя като българин.

Може и да са имали хората синини, но само кифльо е решил да ореве света пред камера за своите. Ей така да подчертае каква свиня в видиш ли Симеон за емнайсти път.....

Паулина не я чух да се оплаква, че Бамби и навъртя няколко суплеса във водата. Или Морунов от Боби ....и тн.

Това, че не си чула не значи, че не са се оплакали, просто са решили да не го излъчват. Или приемаш само нещата, които дават за чиста монета, друго не се е случвало?

# 430
  • Испания
Предпоследният епизод

Чете, чете! И бутилка е хванал.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 18:46 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 431
  • Испания

Друга част от играта.

От фризьора на продукцията.

# 432
  • София
Като цяло изравнени шансове им давам на тази битка... балансът би трябвало да е по-лесен за жена, но пък и в двете части хладнокръвието е ключово, а масата е по-лесна за държане от някого с повече сила.

# 433
Това му е познато на Симеон и тук масата му дава предимство.

# 434
  • Испания
Като цяло изравнени шансове им давам на тази битка...

Важното е продукцията какъв шанс дава и на кого.

Общи условия

Активация на акаунт