💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 855
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 375
  • Испания

Имат чувство за самоирония, което е чудесно и, както вече отбеляза La Vikinga, е признак на интелигентност, колкото и невероятно да ни се струва.

# 376
  • London

Като гледам, играта е за Милена.

Едва ли това е цялата игра. Милена не е Мани все пак, за да има специални игри за нея.
Въпросът е, че играта не е специално за Симеон, защото точно това очаквам да чуя от драгия зрител само, защото е Симеон разбира се.

# 377
  • София
Скрит текст:
И аз се пошегувах със спойлера, хаха. Точно така конкурентното предаване направиха гаф и дадоха в реклама шапката на дуел, който беше напред във времето и така ние разбрахме какво ще се случи напред във времето... Simple Smile
Който не е пускал анкети, той не е бъркал, а Смайли ги пуска по много.

Кой е направил гаф и какъв?

bTV, в частност Фермата. Това на Смайли не е гаф, а неволна грешка в бързината. Гаф е да изтипосаш пред голямата си аудитория шапка на дуел на Арената между двама човека, които на този етап бяха много далеч от подобна участ. Случи се 2 седмици по-късно, а ние вече знаехме кои ще са двамата на елиминационен дуел?! За това и се пошегувах (игра на думи), че това е спойлер за петъчната елиминация и Симеон си заминава. 😁

# 378
Симеон все пак не е слаб играч. Може да не е особено готин като човек и аудиторията да не му се кефи, но в игрите се представя добре. И той като Тошето гледа чат-пат да шмекерува, де.

# 379
  • София
Тази игра Симеон не я ли игра срещу Мартин? Имам предвид частта с топчетата, така че има предимство, защото я е играл.

# 380
То и играта с пъзела беше като за Вальо, ама...

# 381
  • София
Това не е единственият елемент от играта. Фактът, че показват нещо, което би трябвало да е по-подходящо за Милена, може да говори, и че тя е отпаднала - искат да ни заблудят. Все пак ще се радвам играта да не е рязко наклонена в нечия полза, и единият да няма шанс. Имаше такива елиминации този сезон, и то мъж срещу жена.

# 382
  • London
Те много елементи се играят повече от веднъж в предаването. Знам си аз, че така ще излезе накрая, че на Симеон са му я подарили.Blush

Вальо не каза нищо за пъзела си....щом е така какво има да му съчувстваме? Ако чуех, че е наел адвокат щях да му съчувствам....ама в противен случай няма как. Като траеш, ще те мачкат. Отдал се е на любов не особено заинтересован, че са го направили на маймуна....аз ще лея сълзи тук за пъзела? Ми....🍿😆

# 383
Ако Морунов беше на мястото на Милена, дали продукцията щеше да го "отпадне" от Симеон? За Милена съм по-сигурна, че ще я жертват.

# 384
  • Sofia
Морунов къде крие мечовете 🤔

# 385
  • London
Ако съдим по спойлери и смятаме, че всичко е нагласено то значи, че победителя е най-нагласен. Значи след финала на сезона там ще следва да търси странни неща драгия зрител ....

# 386
  • София
Вие хубаво поздравявате Поли, но искам да знам как Поли, която минаваше добре с нормална скорост финишира на няколко секунди от Андрей, който беше като ракета на преминаването си. Бях изненадан от изключителното му темпо през цялото преминаване. За времето в което Поли преминаваше през 1 увиване на въжето, Андрей преминаваше през 3 такива.
И моят мъж това каза. Как Полито така без зор в сравнение с Андрей се движеше, пък после наравно. Той беше видимо по-пъргав. Знаем ли дали са им еднакви лабиринтите.

# 387
  • София
Още никой не е отпаднал и още не сме видели играта, та е рано да се каже кой е бил отпаднат и как Satisfied

# 388
  • London
Мис Ели явно се е засегнала за клина....и показва друг тоалет. Ама нещоооо не знам ....има нужда май да се допита до стилист. Тая чанта в цвета с роклята .... Тая рокля тип 90 те впита  и краката й изглеждат ламбени шишета с тази кройка.

# 389
  • Испания
Много е зле горката.

Общи условия

Активация на акаунт