💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 865
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 360
Сигурно сте го коментирали, но да си кажа и аз. Добра битка стана снощи. И единствената изненада беше подредбата по постове на Бойците. Отдавна не си бяха редили играчите толкова правилно по постове. Тъй като не гледах много съсредоточено, кой избра позициите им?

# 361
  • София
Самоиронията е признак на интелигентност. Trollface Въпреки че в този случай имам съмнения.

# 362
  • London
Големи сини рани? Айде бе! Joy Вживяването и раздуването на балона е на макс.

# 363
Да кажа и нещо хубаво преди да се оттегля - бях изненадана от това колко добре/разумно плува Андрей. Останалите влагат много енергия, но не я използват ефективно, няма плъзгане и изстискване на целия ефект от загребването, а прекалено скоростно гребане и логично се скапват. Докато при Андрей имаше правилно плуване. Не мога да кажа за техниката му от няколко загребвания, но ми се стори, че даже плува тритактов кроул и определено от изгледа отгоре се виждаше, че плува умно и ефективно. Казвам, макар да ми е доста неприятен.

# 364
  • Испания

Като гледам, играта е за Милена.

# 365
  • London
Да, сега ако Симеон бие какво ли ще измислят хейтърите. Вятъра сигурно пак ще е виновен.Joy

Това е като да закачиш на Шварценегер балетна пачка и да го пуснеш да играе Лебедово езеро. Joy Тая игра.

# 366
здравейте, не видях да сте коментирали, че Елия си е постигнала целта и си е намерила мъж все пак Simple Smile)) става дума за Валентин има пост с тяхна снимка и обяснения, че предаването не е спечелил, но нея я е Simple Smile)

# 367
здравейте, не видях да сте коментирали, че Елия си е постигнала целта и си е намерила мъж все пак Simple Smile)) става дума за Валентин има пост с тяхна снимка и обяснения, че предаването не е спечелил, но нея я е Simple Smile)

Как пък се залюбиха, като тя си тръгна толкова бързо /освен на организирани срещи след предаването/?

# 368
  • София
Участниците често си правят срещи след предаването. Браво и на двамата, Елия не я помня много, че тоя сезон не го гледах от началото, но Вальо е сладур, добър улов Wink

# 369

Едва ли това е цялата игра. Милена не е Мани все пак, за да има специални игри за нея.

# 370
  • София
В тази игра хладнокръвието е важно. Точка за Симеон. 🙄

# 371
  • Испания
Скрит текст:

Едва ли това е цялата игра. Милена не е Мани все пак, за да има специални игри за нея.

Възможно е. Разсъждавам си. Ще видим довечера. Всичко мога да очаквам от продукцията.

# 372
От толкова коментари за нагласеност , за слабости не видях някой да е изкоментирал , та да си го напиша : за пореден път - Браво , Поли ! Не отстъпи на Андрей в първия елемент, даже и повеждаше на няколко пъти ; плува много добре , пък и пъзел нареди до половината ! Изобщо - най-добрият приключенец днес на терена!
Всъщност сините , когато са на стопанството , традиционно влизат в победна серия 😉!
За утре ми е все тая кой ще победи ! Миленка , колкото и да опитвах, не можахда я харесам ! Момиче с възможности, но без характер , без собствена  орбита , само гравитира около различни играчи ( Виктория; Семира; Красима ; Елизабет; Мани; пак Елизабет ….) …
+1 за това мнение

# 373
Вие хубаво поздравявате Поли, но искам да знам как Поли, която минаваше добре с нормална скорост финишира на няколко секунди от Андрей, който беше като ракета на преминаването си. Бях изненадан от изключителното му темпо през цялото преминаване. За времето в което Поли преминаваше през 1 увиване на въжето, Андрей преминаваше през 3 такива.

# 374
Миленка има много качества, но няма психика. Според мен това ще й изиграе лоша шега довечера. Не виждам как Симеон би я победил, но той сякаш запазва хладнокръвие в игрите. Стискам палци за Милена и да видим как продукцията си е нагласила нещата.
Много хубава игра на Паулина. Бях изненадана от бързината й.

Общи условия

Активация на акаунт