💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 858
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 345
  • Козлодуй
Да защо му казаха на Симеон сръбския бик, а на Андрей сибирския вълк за последния ясно ама Симеон има ли сръбски произход? Ако да това обяснява поведението му много?
Много ми хареса битката - беше вече по равностойна без Мани, много съжалявам че тази седмица трябва да отпаднат трима - харесвам Милена - не се оплаква и играе на макс, но най-вероятно ще отпадне защото Симеон е бил на няколко елиминации и ще има психологическо предимство Simple Smile

# 346
Много ми хареса битката снощи. Разплитането на въжето ми беше най-тегавата част. Загадка е за мен как Паулина напредна толкова бързо на пъзела? Радвам се за бойците и се надявам Милена да бие довечера. Хубав ден!

# 347
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Симеон и Паулина започнаха да редят там,където Неделчо и Андрей вече бяха наредили.
Тоест - Преписаха си. Laughing Дори Симеон го коментираше,докато още събираха ключовете,а Червените вече редяха.
Аз от Симеон не се изненадвам.Все тарикатската да спечели ако има начин...Палячо!

# 348
  • Стара Загора
Симеон и Паулина започнаха да редят там,където Неделчо и Андрей вече бяха наредили.
Тоест - Преписаха си. Laughing Дори Симеон го коментираше,докато още събираха ключовете,а Червените вече редяха.
Аз от Симеон не се изненадвам.Все тарикатската да спечели ако има начин...Палячо!
  Абсолютно не си права. Трябва да си малоумен, за да се не се възползваш от това, което виждат очите ти. Не си справедлива в обобщенията.

# 349
  • Sofia
Отвратителен е този Симеон! Нищо спортменско не виждам в него! Все гледа лекото и мекото, и ако може с измама да върви напред. Приключенците си преписаха без никакви угризения и с подкрепата, и с напътствията на Симеон. Когато и да напусне, все ще е късно. Довечера съм за Миленка.
П.С. Добре че дадоха морска битка, че клинът на Симеончо  прав стоеше!

# 350
Гласувах за Милена. Не искам да си заминава по този начин, но се опасявам, че ще се сдуха. Психически ще й повлияе директната елиминация и няма да успее да се съсредоточи в играта. Жалко, ако стане така.
За елиминационните битки искам приключенци на съвет.
Ако са бойците ще е интересно, ако Морунов и Неделчо се събудят. Иначе двамата са на елиминация, по мое мнение.

# 351
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мен въобще не ми е проблем,че е преписал.Щом е разрешено,значи се е възползвал.
Друго ме дразни мен и това е,че Симеон е тарикат.Такъв човек не заслужава да спечели.

Ще препише,ще интригантства,ще блокира пътя на опонент,за да го забави,ще се държи просташки на терен,ще удря с всичка сила краката на Андрей (Играта във водата с дърпането на пояса.Андрей каза,че го е потрошил и като си показа краката,целите бяха в големи сини рани)..
Кой знае още колко такива изяви ни предстоят да гледаме...

Никакво уважение,търпение и толератност нямам към неговата персона.👎

# 352
Пъзелът на сините чисто визуално беше по лесен.Зелен/оранжев/лилав гущер на син фон.А на червените беше на червен фон и доста се сливаше.Не че му попречи на Неделчно,но си го затрудни спор няма.Симеон много пъти съм казвала защо не го харесвам,дано Миленка го отстрани въпреки че почти съм сигурна че го пазят за битка с Паулина,няма лесно да го разкарат "любимеца".

# 353
мда, Симеон има поведение и излъчване на долнопробна мутра от 90-те. повдига ми се от хора като него.

# 354
  • София
И аз се пошегувах със спойлера, хаха. Точно така конкурентното предаване направиха гаф и дадоха в реклама шапката на дуел, който беше напред във времето и така ние разбрахме какво ще се случи напред във времето... Simple Smile
Който не е пускал анкети, той не е бъркал, а Смайли ги пуска по много.

Кой е направил гаф и какъв?

# 355

+ 1
Затова й според мен зациклиха понатам … нямаше как и какво да гледат, червените вече бяха напреднали.

# 356
  • Испания
И аз се пошегувах със спойлера, хаха. Точно така конкурентното предаване направиха гаф и дадоха в реклама шапката на дуел, който беше напред във времето и така ние разбрахме какво ще се случи напред във времето... Simple Smile
Който не е пускал анкети, той не е бъркал, а Смайли ги пуска по много.

Кой е направил гаф и какъв?

Бях пуснала новата анкета с имена Неделчо и Милена вместо Симеон и Милена. След това пуснах нова.

# 357
  • Берлин
Снощи гледах без звук. И се изкефих на играта. Продължавам така до съвета.
..
Милена с какъв спорт/профил е в НСА? Убягнало ми е

# 358
Аз бих те посъветвал обективно да си отвориш един тълковен и/или синонимен речник, да провериш значението на думата "смел" и да го сравниш с поведението на Симеон дотук. Дори и днес беше готов с оправданието преди играта - "а, бе, нали знаете, че е малко на късмет хвърлянето".

??? Това говори за анализ на риска. Всеки проектен мениджър го прави преди да започне проект (в случая това е някакъв мини проект). А смелостта не е в това да не изпитваш страх, само глупаците не се страхуват, защото не осъзнават опасността и не мислят за нея. Смелостта е да преодолееш страха си и да действаш, след като си направил каквото можеш за минимизиране на рисковете. Или за теб е голям плюс да се хвърляш в играта без да обмислиш вариантите???  Ми нямам думи ако е така. Аз например като тръгвам с колата на някъде си изпитвам здравословна доза страх и вземам мерки доколкото мога, а не като някои джигити на пътя. Това лошо ли е?
И пак да кажа - човек с хроничен страх от поражение няма да стане професионален борец, защото там всяка среща носи риск от загуба.

# 359
  • Germany
Всъщност не сте прави, че само сините не смъкват килограми. На мен ми се струва, че Милена изглежда много по-добре от началото на Игрите. Тогава беше още по-слабичка. И тя и Елизабет ми се струва, че имат бузки. Но може и да греша…
Иска ми се Милена да победи, много малко жени останаха…

Общи условия

Активация на акаунт