💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 823
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 450
Май и мишленцата се страхуват.

# 451
Някой дали гледа от нова плей? И дали може да го пусне, или само при мен не става?

# 452
  • Испания
Царевица със салата. Ще "преядат" тези мъжаги.

Някой дали гледа от нова плей? И дали може да го пусне, или само при мен не става?

Не бих могла да проверя. Емигрантите сме наказани и нямат достъп.

Елизабет какво държи реч? Докато беше капитан, не мъцваше. Сега - по сценарий.

# 453
И при мен не тръгва от там. Аз гледам от сайта на Нова сега.

# 454
Пак глупостите на Неделчо. Ех,не млъква.

# 455
  • Испания
Аман от глупостите Неделчови. Мечтае си за Стратимир.

И Морунов да не остане назад.

# 456
  • Стара Загора
Ха, ха Елизабет се е издокарала като американска съпруга от 50- те години.

# 457
Mама Коза

# 458
  • Испания
Паулина да беше питала козите нещо за бюста си.

Прави ми впечатление, че само червените обиждат сините, като говорят по техен адрес. От сините, нека са по-тъпи /не че червените са остри/, не съм чула обидни думи, когато обсъждат червените.

# 459
# 460
Червените са по-дразнещи. Пък нека другите са по-глупави.
Искам Неделчо да изгърми преди обединеното племе.

# 461
Миглата когато си купи Ауди ама не от автокъща в Горубляне, да дойде да ми се хвали Simple Smile

Когато ти стигнеш до този етап на Игри на волята,  до който стигна Мани,  иди и и се похвали:)

Това пък изобщо не съм си го и помисляла Simple Smile Да влезеш в риалити за мен лично е едно от доста глупавите неща, които можеш да направиш.
Добре, хубаво, нека си се радва жената на  аудито, евала и на нея, и на спонсора Simple Smile

# 462
Бойците друго освен да плюят, да коментират другото племе и да въртят интриги друго не правят.
Как пък не чух Приключенците да ги коментират толкова злобарски зад гърба им. Даже и Поли ми стана вече симпатична, сравнявайки я с Елизабет.

# 463
Рукула ли ядат,  ами това е много здравословна и тежкарска салата.
Драма си е храната - 4 хляба, за четиримата мъже само за един ден стигат. Но пък козите са им бонус - за който пие мляко, благодарение на Поли. Харесва ми оптимизма и спокойствието на Поли, не се надъхва излишно. А на Борис харесвам иронията и автохумора.
Другите момчета са средна хубост като интелект и много мускули.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт