💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 837
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 465
  • Мюнхен
Някой дали гледа от нова плей? И дали може да го пусне, или само при мен не става?

И при мен е така. Сега тръгна. .

# 466
Само сметки без кръчмаря при Неделчо.

# 467
И като започнат да коментират за някого и да го подценяват един вид - ''не е толкова зле Симеон'' Grinning от устата на Неделчо.

# 468
  • София
Защо казват, че нямат храна в стопанството? Само на мен ли ми се струва, че имат предостатъчно храна?
Вярно, няма месо, но предостатъчно варива, зеленчуци, хляб... Че и мляко в добавка. Да не говорим, че през август могат и доста плодове да берат. Смокините са готови и Странджа е пълна с диворастящи смокини. Сигурно има и други плодове.
Мрънкалници...

# 469
Козите бягат от Мама Коза!

# 470
Искам само 1 нещо от Паулина и Симеон - един от двамата да отстрани Елизабет.

# 471
Изтървахме козите 😂

Едно кило боб,  ориз и картофи е нищо за цяла седмица за 5 човека,  от тях 4 мъже

# 472
Искам само 1 нещо от Паулина и Симеон - един от двамата да отстрани Елизабет.
За мен Паулина отдавна се доказа, като по-добра жена от Елизабет. С нищо не е блеснала Елизабет, освен в битката срещу Кремена. Единствената жена, която можеше да е достоен съперник на Паулина беше Красима.

# 473
  • Испания
За да излязат третата коза или не ги е затворила като хората, или някой ги е пуснал /продукция, стопанин.../.

Козите не са задължение нито на Симеон, нито на Борис.

# 474
Защо казват, че нямат храна в стопанството? Само на мен ли ми се струва, че имат предостатъчно храна?
Вярно, няма месо, но предостатъчно варива, зеленчуци, хляб... Че и мляко в добавка. Да не говорим, че през август могат и доста плодове да берат. Смокините са готови и Странджа е пълна с диворастящи смокини. Сигурно има и други плодове.
Мрънкалници...
2 хляба, 5 краставици, 5 домата и 5 картофа са предостатъчно храна за 5 човека? За цяла седмица? Това е за едно хранене за 2-а човека, айде и малко хляб може да остане за другото хранене... но като гледам е някакъв бял, който храм не засища.
И някаква смешна царевица, която не мога да схвана каква е ... защо я пържат...

# 475
Паулина е по-добра от Елизабет - така е.

# 476
  • София
Полимир и Рабу що не играха на гоненица с кози?

# 477
Поли две кози не може да опази Sweat Smile Ама какво се изненадвам като тя е на техния акъл Smile

# 478
Абе, май Стратимир заключваше вратата на козарника вечерта, не Паулина..

# 479
  • Испания
Дежурният номер на Алексей: номинира за капитан или елиминация и после започва да се тюхка и съжалява. Пълен лицемер!

Жени седнали срещу мъже и се разкрачили като...

Общи условия

Активация на акаунт