💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 87 314
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 600
Симеон не взе ли грошовете на Милена?

# 601
  • Испания
Симеон не взе ли грошовете на Милена?

Не. Дадоха му 100 гроша за победата. 200-те на Милена - не.

# 602
Аз пък не мисля, че Симеон беше разгадал фразата още в началото. Баш си беше зациклил и гледаше "умно". Просто като видя, че Милена го настигна Бай Брадър му подаде вярната подредба.

# 603
Който и да беше напуснал, щеше да ме е яд. Повече за Миленка бях като че ли. И двамата играха добре на баланса с топчето. Обаче Милена сама се би. Много нервност, много нещо. Аз също смятам, че в началото заби Симеон заради грешното "един". Направи ми впечатление обаче, как я похвали пред другите и каза, че за малко не го е била. Това ми хареса. Успех на Милена!!

# 604
Да, разказа как е минало с екзалтация и театро, но нищо не скри или преиначи. Трябва да му се признае - разказа си както си беше.

# 605
Сините се надъхват за победа , говорят си споделят си . След малко лагера на червените - плюят , храчат тънки сметки си правят на махленско ниво. И колко изненадани , че битката е елиминационна , ма през ум не им е минало . Просто са втрещени , толкова неочаквано , както снегът през зимата изненадва нашите органи.
След битката , Полина пак намери да каже добри думи за опонентите . Да Симеон зачеса Андрей, но все пак Андрей му обяви войната ей така от нищото (Просто Елизабет го намрази понеже показа симпатия не към нея а към Бамби ) , и не прие и подадената ръка за примирие . Колкото и да не харесвам Симеон , във войната със АндрезЪбета съм на негова страна.

# 606
Не ми харесва Симеон и се надявам Андрей да го победи в битка, но и на двамата им се дразня, че ги вкараха в битка, която си е само на Елизабет. И двамата са силни играчи и ги искам на финал, днес Симеон се представи отлично в играта, само накрая с пъзела малко разочарова, но на всеки се случва. От Бойците само Андрей виждам да просъществува в общото племе, защото напоследък му се засили представянето като цяло.

# 607
  • Испания
Не бяхме свидетели на срамни сцени между "глупака" Симеон и "накъдето духа вятърът" Милена, за разлика от миналия път, когато трябваше да гледаме махленската кавга между "наЙшколкофеновеимабюстътми" Паулина и "катоизлезИш,шЪвидиш" Мигла.
Симеон дори се пошегува, че за малко не победила най-добрия, и я успокояваше. Разделиха се спортсменски.

# 608
И аз това си мислих, че изчаква. Още като Симеон застана на пъзела и се оглеждаше докъде е Милена, Ззнаех, че е познал изречението и чака последния момент.

За да има напрежение

# 609
Да, знаеше го, ако не го знаеше щеше да размества нещо, а той половин час седи и гледа в една точка. Блъфира човека. Може би и защото е борче, умее ги такива мурафети-да се изплъзва от противника. И не е глупав - хитър е,прилича ми на язовец. Не харесвам такива типажи.  Сега при това положение 4 на 5 червените нямат шанс, значи се очаква отпадналият да е от тях пак. Мисля,  че ще е Неделчо.

# 610
  • London
Искам само 1 нещо от Паулина и Симеон - един от двамата да отстрани Елизабет.
За мен Паулина отдавна се доказа, като по-добра жена от Елизабет. С нищо не е блеснала Елизабет, освен в битката срещу Кремена. Единствената жена, която можеше да е достоен съперник на Паулина беше Красима.
А на Красима никоя жена....като нищо щеше да изцвъка Ромеовците на финал. Ех ....са бях сценарист.🤣🍿

# 611
Дразнят ме червените и това е!
Ама за Миленка ме е яд, голям сладур е и много позитивна
 Сега отборЪт пак крои схеми, стратегии, превличате в обединеното племе........уффф, аман от тях
 Само развалят удоволствието от играта( битката), особено Неделчо с неговите кроежи.
Сините, сладури
Надъхват се
Предпочитам това да гледам, ама Бай  Брадър не мисли така Joy

# 612
  • София
Симеон, който преписа вчера, как подлярски си закри изречението.
Той понеже съди по собствените си действия и затова. Sweat Smile

# 613
Аз само се чудя - вярно ли всички са толкова прости, че не са вярвали, че ще има директна елиминация? Или се правят на луди? Точно 1 седмица преди обединеното племе баш пленяване на капитан ще има.

# 614
  • София
За мен Паулина отдавна се доказа, като по-добра жена от Елизабет. С нищо не е блеснала Елизабет, освен в битката срещу Кремена. Единствената жена, която можеше да е достоен съперник на Паулина беше Красима.
Тази, в която Кремена я победи с явно превъзходство ли?

Общи условия

Активация на акаунт