💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 805
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Кое му е жалкото? Не се знае колко ги е нареждал, нито колко време щеше да коства на Милена. Успокояваше я, защото тя се разплака.
А той като поведе на змейката изобщо не беше жалко. А по- скоро нейното представяне там.
Тя веднага започна да реди фразата. И я потвърди, когато Мислителят я изкрещя 24 часа по-късно. Дори не съм фен на Милена, просто феновете на Симеон трябвада да приемат очевидното, зелените еуглени в предаването не са две, а три.

# 586
Веднага го разгада Симеон. И понеже знаеше, че е правилно, затова закри, за да не вижда.
Според мен има 2 причини за това, което направи. Едната - да я мъчи до последно като ѝ даде надежда и я отнеме в последния момент. Другата - кавалерски да имитира, че битката е равностойна. Какво е само той си знае. Ще приема, че е второто, щото днес съм добра Bowtie

Ако говорим за помощ от страна на предаването, то тя е изцяло за Симеон. И те, и ние знаем, че на змея няма равен.

# 587
И аз това си мислих, че изчаква. Още като Симеон застана на пъзела и се оглеждаше докъде е Милена, Ззнаех, че е познал изречението и чака последния момент.

Ако е вярно това, е много долно от негова страна. Явно го е направил, за да й е възможно най-гадно на Миленка.

# 588
  • Испания
И какво стана с 200-те гроша на Милена?

# 589
Кое му е жалкото? Не се знае колко ги е нареждал, нито колко време щеше да коства на Милена. Успокояваше я, защото тя се разплака.
А той като поведе на змейката изобщо не беше жалко. А по- скоро нейното представяне там.
Тя веднага започна да реди фразата. И я потвърди, когато Мислителят я изкрещя 24 часа по-късно. Дори не съм фен на Милена, просто феновете на Симеон трябвада да приемат очевидното, зелените еуглени в предаването не са две, а три.
Аз пък съм последният фен на Симеон Grinning и не съм предполагала, че ще го защитавам, но очевадното беше друго. Simple Smile

# 590
И все пак - ако Милена имаше психика, щеше да спечели. Но нямаше. Не ми е мъчно.

# 591
Симеон, който преписа вчера, как подлярски си закри изречението.
Всички от сините ме дразнят.

# 592
  • София
Симеон плюва по същия ход, който приложиха на Мани Rolling Eyes

# 593
Боже, както и в живота, така и тук всеки вижда това, което е настроен да види, което иска да види....

# 594
  • София
Удобно забравени изглеждат. Да не би случайно да се доближи Симеон до имането на Елизабет.

# 595
Сините хич не плюят червените, хайде де. Хеле Симеончо. Същата история, ама чуждата кокошка патка.

# 596
Андрей не бил поел ... Хахха. Еми да си беше поел ти миналата седмица, вместо да казва че искал, след като вече бяха избрали капитан.

# 597
Хахаха,наистина.
На момента,в който Милена стигна до пъзела,наш Симеончо го нареди за 5 секунди.А преди това 30 минути се чуди.

Да не споменавам,че играта беше вече играна от Симеон веднъж(дракона).

И пак не пропусна да оплюе Андрей.
Ей Симеончо,а предната седмица като знаеше,че Андрей със сигурност е капитан,ти защо се покри,а?? Laughing
Аз пък се чудя, нима очаква Андрей да чете мисли или да гледа на боб кой ще е капитан от Приключенците за да се самономинира и да отиде на битка със Симеон? Thinking

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 22:41 от precious*

# 598
  • Испания
Удобно забравени изглеждат. Да не би случайно да се доближи Симеон до имането на Елизабет.

На това мирише. Иначе щеше да се върне с 300 гроша.

# 599
  • София
Симеон, който преписа вчера, как подлярски си закри изречението.
Всички от сините ме дразнят.
А мен винаги тези, при които е онова с прелестния глас и смях... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт