💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 814
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Абе и двамата се изложиха на различни елементи... Миленка нервите я препънаха.

# 571
И все пак Милена не заслужаваше победата. Тотално се издъни.

# 572
  • Където морето целува небето...
За Миленка бях, но Димо се скъса да ѝ помага през цялото време. Много време загуби с резките движения на дракона.
Хареса ми как я успокои Симеон. Той е дървен и недодялан в тези неща, но все пак опита. Не се държа като животно, за което адмирации!

# 573
Симеон получил сигнал от Господа на буквите JoyJoy леле мале
Милена да беше една идея по-бърза на първото топче и щеше да победи Sad

# 574
Е, беше ясно...
Милена победила най-добрия...

# 575
Каква ЖАЛКА победа. Аз бих умряла от срам, ако ми трябва един час за да наредя пет думи. И я успокоява покровителствено след това.
Кое му е жалкото? Не се знае колко ги е нареждал, нито колко време щеше да коства на Милена. Успокояваше я, защото тя се разплака.
А той като поведе на змейката изобщо не беше жалко. А по- скоро нейното представяне там.

# 576
И как пък се чуди толкова време и изведнъж - готов 🤷♀

Много просто. Симеон влезе в капан - получи смислено начало и реши, че е правилно и трябва да измисли само остатъка. И не се усети навреме, че трябва да върне една крачка назад, а се държеше за наредената грешна комбинация. Това си е класически капан.  А после вече беше елементарно - след "Аз съм пръв сред..." то е ясно, вече и секунда стига.

# 577
  • Пловдив
И как пък се чуди толкова време и изведнъж - готов 🤷♀
Преди рекламите казах, че Симеон знае какво пише на пъзела и нарочно се бави. В момента, в който Милена го настигне и веднага ще го нареди. Така и стана...

# 578
  • София
Това за бащата е гадно.  На момичето му е мъчно, че изгуби, а те наливат още. Не може така да вкарват лични неща.

# 579
  • София
Айде стига, Димо подсказва и на двамата, защото продукцията не иска 5 часа да се влачи играта... Никой нямаше да е виновен на другия в тази игра, и двамата сами си загубиха достатъчно време.

# 580
Симеон се запъна, защото тръгна да реди грешна фраза и доста дълго стоя в клопката на грешката.
В цялата първа част обаче беше перфектен, дори мен ме изненада колко добре жонглирам на змейката с топчето.

# 581
  • София
Женомразецът за пореден път ръси глупости.

# 582
И аз това си мислих, че изчаква. Още като Симеон застана на пъзела и се оглеждаше докъде е Милена, Ззнаех, че е познал изречението и чака последния момент.

# 583
Симеон беше я играл тази част с дракона !!
Милена като вкара първото топче и разбра как става Sad

# 584
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хахаха,наистина.
На момента,в който Милена стигна до пъзела,наш Симеончо го нареди за 5 секунди.А преди това 30 минути се чуди.

Да не споменавам,че играта беше вече играна от Симеон веднъж(дракона).

И пак не пропусна да оплюе Андрей.
Ей Симеончо,а предната седмица като знаеше,че Андрей със сигурност е капитан,ти защо се покри,а?? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт