💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 792
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 630
Целият червен отбор не иска да поема риск. Колкото и каквото искат да говорят и мишленцата - страх ги е. Днес Неделчо нали си каза - А и Е не искали да теглят клечки. Значи не искат да рискуват някой от тях да трябва да е номиниран. В това по принцип нищо лошо няма - и най-голямата скатавка може да спечели този формат. Милен миналия сезон не е като да се е напъвал да ходи на битки. Но поне да не се правят на велики - уж за Елизабет не е проблем да е номинирана, уж на Андрей му се играе. Баш така ще е.

# 631
Колкото и да се скатава,  накрая трябва да победи някой друг, който може и да не се е скатавал.

# 632
  • London
Но това е гадно ...смисъл някои от финалистите нямат нито една спечелена индивидуална битка и изобщо не са ходили на такава. В този ред на мисли Паулина, Елизабет, Стратимир и дори Симеон донякъде имат повече участие на арената от Морунов, Андрей, Неделчо, Боби и Горилата ...които сякаш не са имали никакви елиминационни дуели. 

И разбира се, че за мен има значение дали някой е там след 3 тежки битки, множество номинации, вечно на пангара ...и дали е проспал сезона. То не става с една битка шампион. Тоест явно става....ама е леко подарена история.

# 633
Гадно или не - за мен достоен победител няма да е този, който ще извоюва първа или втора победа точно на финала - както стана с Милен. Пък нека си печели парите. Но в този сезон останаха или скатавки, или такива с победи, но нагласени. Не виждам и 1 достоен.

# 634
Аз бойците оригиналните не мога и да им се издразня като хората. Те всички там след дългия престой с Мани се скапаха. Може би на Неделчо не му се отрази, но другите така повехнаха - направо си развиха PTSD Joy

# 635
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ох,моля ти се.Първо,ритането е било само в едната посока,при това целенасочено в краката на Андрей и агресивно.Не е било случайно.
Нито ти,нито аз знаем кога точно Симеон го е ритал,аз съм сигурна,че го е правил през цялото време,защото си е такъв - мутра и селски тарикат,които ще те размаже от болка,за да победи.Какъв феърплей,какво възпитание?!

Просто си пристрастна Simple Smile Хем не знаем какво точно, ама си сигурна, че ритането е било само в едната посока, че и целенасочено. И си сигурна, защото... не го харесваш като цяло Wink

Не като цяло,а въобще не го харесвам.Симеон е силен играч,многократко се е доказвал в битки,но също така е тарикат и липсва всякакво спортсментство у него,човек спортист.На терен се държи просташки и това са причините да нямам никакъв респект към него.

И не,не съм пристрастна,а съм обективна.
Нормално е да се сритат случайно,докато се борят за пояса.Симеон обаче целенасочено го е ритал под вода през цялото време.Представи си тази мутра прасе,което е 120 кила да те мели под вода с всичка сила в краката,само и само за да вземе точката?!
Отново изгледах момента с битката.Андрей излиза от водата и говори със съотборниците си.Морунов го пита дали се уморил и Андрей казва "Не,но той ме биеше с крака навсякъде.Виж" и показва раните си и всички са "Ееее" Ужас.Тогава Морунов казва "Тогава и аз ще ги бия" при което Андрей апелира към спортстменство и казва "Не".Морунов "Е как не,бе?" и Андрей отново казва "Не",което за пореден път показва колко честен играч е.

А Симеон след излизането от водата казва "Тоя напълни памперса".

Не знам как може въобще да имате симпатии към толкова некоректен и злобен играч като Симеон,специално по отношение на Андрей.А съм сигурна,че и още от неговите мизерии ни спестяват,защото е човек на Продукцията.
Апропо пъзела,който според мен,му беше подсказан и ни разиграваше театър 30 минути.

А големите синини по краката му мисля,че са или към края на същия епизод(този от 4 ноември,ако искаш го изгледай също) или в следващия,но просто нямам време сега отново да гледам.

# 636
  • София
За пореден път наваксвам с първата част на епизода. Не съм сигурна с какво точно Бойците предизвикаха негативни коментари този път, изключвам смеха на Елизабет, но две основни неща, които бяха споменати, са обективна истина. Стратимир е най-комплексният играч в племето на Приключенците. Това го забелязах още в началото и изразих съжалението си, че обира негативи покрай коалицията с Паулина. Показал е много повече умения от Андрей, а никога не е бил спряган за фаворит, победител и дори за заплаха. И това, че Елизабет е "вдигнала мерника на Неделчо", Bengun и Diavolo го споменават, откакто тя се завърна от плажа на Отшелника. Всичките ѝ действия са предвидими и в случая не бяха празни приказки на Неделчо, той си знае, че ще го изпрати на елиминации. Ако някой заслужава да отпадне преди обединеното племе заради недостойно поведение, е именно тя, не той. Smile За жалост останаха най-неприятните жени за мен от началото на сезона досега (само Соня липсва от моята класация, две от три - капо). Всеки от мъжете бих предпочела да спечели - дори Андрей и Симеон. Sweat Smile Жалко само че между Андрей и Симеон нямам предпочитания, мислех, че не могат да надминат миналогодишния финал, в който и двамата участници ми бяха безразлични, но ако останат тези двама на финал, този път ще са ми по-скоро неприятни.

# 637
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако Елизабет се е нацелила в Неделчо,аз бих я аплодирала.
Идва момента с индивидуалните битки,на които дават пъзели.Е,вие като сте на мястото на Елизабет,бихте ли искали да се състезавате срещу Неделчо,който е доказано непобедим на пъзели или ще се опитате да го отстраните като голяма заплаха към финала?

Колкото и да ми е симпатичен (по незнайни причини лол),аз също бих го номинирала чисто стратегически.

# 638
Ако гледаме само пъзели, всеки е конкурент на Елизабет. И то сериозен.

# 639
Синина след удар се получава доста по-късно, така че не знам какво точно е показвал Андрей - а и ако беше така, камерата щеше удобно да ни покаже "великите" рани, но не би, останаха само думите му и подклажданото от продукцията, оплюване на сините.

И Милена не е имала идея за фразата, ясно се вижда, че слага буквата р като първа буква, вместо п, така че до тук с идеята, че е знаела и секунди не са й достигнали.

Допълвам се - много отдавна казах, че за мен Стратимир е най-комплексния играч, но за да не пречи на фаворита, обра негативите срещу Паулина, макар, че за мен лично се държа джентълменски и я защити.

# 640
Пъзелите с думи са кофти, понеже може да казват думата на участника на който симпатизират. Това им е един вид предимство. Симеон беше си наредил почти пъзела и само чакаше Милена да го настигне и да си я бие, да не изглежда лесна победата му.

# 641
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако гледаме само пъзели, всеки е конкурент на Елизабет. И то сериозен.

Не е така.Аз освен Неделчо,Вальо и донякъде Красима и Милена,друг не съм видяла да реди.
Така че,не е само Елизабет и съм сигурна,че ако Неделчо отпадне,всички ще си отдъхнат:)

# 642
  • София
Аз наистина се привързах към едната коза. Най-фотогеничният и интересен участник в предването, освен това напусна по собствено желание.

# 643
Козичките са ми по-симпатични от участниците. И изглеждат по-умни от някои от тях 🙂

# 644
https://instagram.com/simeon_stankovich/live/17899070279509362?u … _medium=copy_link
Лайв на Симеон , Рабухчиев и Вальо, ако на някой му се гледа

Общи условия

Активация на акаунт