💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 801
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 435
  • Испания
Знам цялата технология на снимките на филми и формати, но човек като гледа, не мисли за това.
Сега като гледам видеото на фризьора и си мисля: мен ме дразни Димо, като не спира да мели, да подкрепя повече единия участник или племе, а що народ е на главата на участниците и те трябва да се концентрират и играят.

# 436
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако двама души теглят един пояс в две различни посоки и краката им не стигат дъното, а плуват, как си го представяте да не се наритат, по дяволите?

Ох,моля ти се.Първо,ритането е било само в едната посока,при това целенасочено в краката на Андрей и агресивно.Не е било случайно.
Нито ти,нито аз знаем кога точно Симеон го е ритал,аз съм сигурна,че го е правил през цялото време,защото си е такъв - мутра и селски тарикат,които ще те размаже от болка,за да победи.Какъв феърплей,какво възпитание?!

Андрей това с ритането го коментираше с друг участник,разговор,който камерата хвана, и не е като да е драматизирал и плюл Симеон в синхроните.
Сега ще потърся епизода.

# 437
Еее не, падат се компонентите, които Симеон вече е играл. Този надут пуяк няма ли най-накрая да си тръгне. Много ми е неприятен.

# 438
Искам интересна игра днес. Такава, която не ти подсказва още през първите 5 минути, че е дадена за този или онзи участник.

# 439
Ох,моля ти се.Първо,ритането е било само в едната посока,при това целенасочено в краката на Андрей и агресивно.Не е било случайно.
Нито ти,нито аз знаем кога точно Симеон го е ритал,аз съм сигурна,че го е правил през цялото време,защото си е такъв - мутра и селски тарикат,които ще те размаже от болка,за да победи.Какъв феърплей,какво възпитание?!

Просто си пристрастна Simple Smile Хем не знаем какво точно, ама си сигурна, че ритането е било само в едната посока, че и целенасочено. И си сигурна, защото... не го харесваш като цяло Wink

# 440
Шоколад и банан е традиция за резиденцията? Мислих, че е майонеза и гигантски салам плюс смеха на Елизабет като бонус.

# 441
И аз искам надутите пуяци и пуйки да ги няма … ама като се замисля , трябва целия син отбор да напусне 😁
Ще стискам палци за Милена , но предполагам Симеон ще спечели 🤷♀

# 442
Ох може ли Елизабет да спре да се смее като вещица?

# 443
  • Испания
Ох може ли Елизабет да спре да се смее като вещица?

Не спира, откакто я няма Красима. Смята, че е неотразима и е пъпът на вселената.

# 444
  • Буркина Фасо
царевицата пържат ли я ?

# 445
Елизабет всеки път като се храни говори с пълна уста и мляска, отвратително ми е.

Допълвам се, че и някои от другите също го правят, но при нея е хронично.

# 446
  • София
Всеки път се чудя на драматизирането на тема "Глад и мизерия" в стопанството. Имат храна, е, без пържоли и салам Grinning. На реката да не е било по-добре?

# 447
Защо Елизабет постоянно коментира, че само жените ходели на номинации, като точно тя номинираше само жени?

# 448
Елизабет и Андрей не искали да теглят клечки ли?

# 449
  • Испания
Елизабет и Андрей не искали да теглят клечки ли?

Да.

Червените ги друса страхът от номинация.

Общи условия

Активация на акаунт