💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 568
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 795
Колкото и да е абсурдно, Елизабет се представи най-добре в играта, в която Кремена я победи... Иначе само големи приказки. Паулина и Красима определено са много по-добри от нея. Със сигурност и Соня щеше да я мачка в много компоненти.

# 796
Играта била женска? Joy
А Неделчо пази Морунов видиш ли, като държи 2, а Морунов 3

# 797
  • София
Колко сме различни хората и колко различно гледаме...! Мен пък сините ме дразнят с маймунщините си и намирам за нормално да са умърлушени червените след загубата на Милена... Даже Елизабет ми хареса как отговаряше на Ралица и Рабухчиев. Grinning

# 798
Е много е тъпо,че не ги направиха 4 на 4.

# 799
  • София
Ако съм на мястото на ЕсДиАй, ще съдя Продукцията за нелепа и уронваща престижа реклама. "Тотемът", дето поредна година го упоменавам периодично, не пази и особено - не ПРЕДпазва. След дъжд - качулка. Щях да го приема за истински тотем, ако спечелването му ПРЕДпазваше спечелилия го от втора номинационна битка. Но това никога не се случва... хъм...
Внушението от цялото нЯщо е - "а, бе, никаква работа не върши, ама е престижно"...
ИВ 3 в стил Баш Бай Брадър на плажа адски ми досади. Все ми е тая кой кого кога ще номинира, кой кога ще отпада, кой ще стигне до финал и кой ще спечели. Един сал' Морунов остана да не ми е противен, ама не вярвам и до тройката да стигне. Тъ, тъй.

# 800
Е, естествено че Паулина ще държи, като през повечето време е с 1 торбичка. Взе за известно време тази на Стратимир, но и сега е с една. Елизабет от началото беше с 2.

# 801
Е много е тъпо,че не ги направиха 4 на 4.
Да. Не стига, че са по - слаби физически, ами и по - дълго време трябва да държат по - големи тежести.
Симеон май изпусна торбичка в промото -няма ли наказание нещо

# 802
# 803
  • София
Не разбрах Стратимир защо излезе пръв, какво стана там?

# 804
Възможно е човека да знае, че няма издръжливост в такива игри и заради това държа достатъчно 2 торби, за да помогне на отбора си, не като Елизабет да накичи Андрей с 3 торбички от първия етап.

# 805
Едвам си държеше торбичките.
Симеон изтърва торбичка.

# 806
Елизабет е силна само на думи. Дори Паулина е по-добра от нея.

# 807
Най-логично беше Морунов да е последния капитан на Бойците като един от последните оцелели.

# 808
  • Испания

Милена е прибавила с тире Мирева. Милена Метревели-Мирева. Да не се е "бракувала"?

# 809
Като цяло бройката на участниците е некоректна … ама то от тези продуценти какво очаквате !!!
И в Сървайвър винаги един излизаше от играта , за да е честно и да играят с еднакъв брой участници Sad
Егати пародията … направо цялото червено племе да ходи на елиминация и да се свършва Rage

Общи условия

Активация на акаунт