💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 87 385
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 270
Спойлерът за реда на отпадане е грешен.

# 271
  • London
Аха....ето защо я нахендриха Миленка за капитан. Това не са мъже при тия Бойци!

# 272
Утре битката е елиминационна … май Миленка ще изгори !!

# 273
  • София
Олелеле, не познах. Ще има отново директно отпаднал на капитанска, тц тц Значи тази седмица ще отпадне само 1 човек в петък.
Айде Симеончо обратно вкъщи при сокола, че сигурно му е тъжно.

Аз съм си за Миленка. Simple Smile

# 274
Утре май-май Милена ще си ходи. Доста тъпо.

# 275
  • София
Ех, как ми се ще Миленка да отстрани тоя тулуп Симеон.

# 276
Леле, дано Милена го опука утре.
Ако не е да носи нещо или да тегли има шанс Милена

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 22:51 от araselia

# 277
  • Испания
Утре ще си тръгне този, който иска продукцията, която ще даде игра за другия.

Пускам анкета: Кой ще си тръгне утре, а не кой искате да си тръгне утре?

# 278
А в Неделчо пък от къде тази злоба към Симеон?!?! И той ли заради номинацията на Елизабет. Ми долни са Бойците, нито един не харесвам вече - изтъкани от злоба, не спират да коментират противниците. Какво като Сините реват на терена, толкова грозни и злобни коментари зад гърба на противника не съм чула от тях.
П. С. Животните са мили и добри същества, в тях няма злоба, а само инстинкт за самосъхранение. Злобата ходи по хората...

# 279
Дано и утре победи доброто 🤞🤞🤞🤞

# 280
Май дотук беше Милена...Много ми се ще да отстрани Симеон, но не вярвам в чудеса. Особено след всички хвалби по негов адрес от Ралица и Димо.

# 281
  • София
Безапелационна и заслужена победа на Бойците. Без коментар относно думите на Димо, ако го слушам, ще съм изненадана от всеки резултат. Паулина сложи две части и той вече крещеше "Дали няма да станем свидетели на невиждан обрат, Неделчо Богданов да падне на пъзел".

Жалко, че Милена ще я отстранят най-вероятно на капитанската битка утре, не заслужава да отпадне така. Ще се радвам Симеон да е загубилият, въпреки че бих искала да победи Елизабет в даден момент, но от друга страна - Милена и нейнито оригинално племе Приключенците са хората, които нито веднъж не получиха втори шанс - нито допълнителни играчи, нито отшелници, нито размени. Тя не заслужава да отпадне на битка, която не е елиминационна и то от човек, който дори не е редовен участник и трябваше да си е тръгнал след загубата от Мартин.

# 282
  • София
Аха....ето защо я нахендриха Миленка за капитан. Това не са мъже при тия Бойци!

Хитрия Андрей ето защо е искал Морунов да иде.
Симеон ако не друго доказа, че има топки.

# 283
Ако Стратимир си махне брадата и обеците ще стане много готин . Каква е тази мода сега повечето да ходят с някакви ужасни бради като козина!? Както едно време мустаците ли? Ужасно е....

Имаше снимка без брада.Беше много по зле.

# 284
Милена най-вероятно си отива утре. Спойлера, който уж бил най - достоверен май  ще  е грешен.

Общи условия

Активация на акаунт