💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 87 412
  • 1 807
  •   2
Отговори
# 300
  • Варна
Утре директна елиминация, жалко за Милена. Почти съм убедена, че тя ще си замине.

Днешната битка си беше за бойците , макар че и приключенците добре се движеха. Време беше и бойците да се порадват на лукс . Надявах се, че ще приключат с пъзелите , т. к. един Неделчо остана да ги решава, но пък от друга страна това е още един лост продукцията да насочва сюжета в определена насока. Simple Smile

# 301
  • София
А защо като Бойците са в стопанството не ги дават нещо да работят? То е ясно, че всичко е парлама за пред камерите, ама поне една задача, от кумова срама, да им бяха дали....
Скубаха плевели преди една от битките миналата седмица.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 00:46 от La Vikinga

# 302
  • София
Аха....ето защо я нахендриха Миленка за капитан. Това не са мъже при тия Бойци!

Хитрия Андрей ето защо е искал Морунов да иде.
Симеон ако не друго доказа, че има топки.

Симеон нищо не доказва. Мислеше си, че вече се е разминало, а и не можеше да рискува пак да се скрие, че отиде репутацията.

Ако зависи от продукцията, ще отпадне Миленка, защото тя е безинтересна. Симеон е манипулатор и от тази гледна точка им е по-ценен. Но все пак се надявам да не дадат тотално небалансирана игра и да има честен шанс за победа.

Неделчо направи добър стратегически ход с номинацията на Милена, тя е участникът, който могат да си позволят да загубят. Все пак по-добре да не ходят по съвети толкова близо до финала. Приключенците пък са доста взаимо заменяеми, та няма голямо значение. Само не знам без Симеончо кой ще ги води, че те милите тотално са му се оставили Joy

# 303
  • София
Аз прогноза няма да правя, при Тупарев си е като тото.
Първо да видя играта утре. Все пак 55 на 45 за Симеон.
Анкетата е объркана и няма да гласувам засега.
Твърдо съм за Миленка обаче, аз си я подкрепям още от началото. Но жалко ще е който и да си отиде по такъв начин, няколко дена преди финала. Това правило трябва да отпадне.

# 304
Аз искам всички да си тръгнат утре и Ралица с назидателен тон да каже, че този сезон няма да си има победител, тъй като всички са смотани.

# 305
Обаче беше адски приятно да се наблюдава битка без Мани. Направо удоволствие.
Надявам се Милена да остане още малко. Утре съм твърдо за нея.

# 306
Защо в анкетата е Неделчо вместо Симеон?

И на мен ми направи впечатление, че се бяха разпределили по двойки бойците. Миналата седмица как спяха?

# 307
  • София
Неделчо направи добър стратегически ход с номинацията на Милена, тя е участникът, който могат да си позволят да загубят. Все пак по-добре да не ходят по съвети толкова близо до финала. Приключенците пък са доста взаимо заменяеми, та няма голямо значение. Само не знам без Симеончо кой ще ги води, че те милите тотално са му се оставили Joy
Освен това, Милена е малко по-близка с него и Морунов, отколкото с Елизабет и Андрей. Не че не сме я виждали многократно да се "извърта", това не може да ѝ се отрече, но от това, което е показала в племето на Бойците до момента, Неделчо има право да мисли, че нейният глас би бил в негова полза. Това, което не знаеше е, че тя най-вероятно ще отпадне преди да се стигне до съвет на което и да е племе.

# 308
  • София
Двойно повече ще стискам палци на Милена! Симеон нямаше така скромно да се самопредложи за капитан, ако очакваше подобен ход. Уф, като знам какво златно яйце е на продукцията, почти никакви шансове няма да отпадне... Sad

Много се смях с коментарите и репликите на Неделчо.

# 309
  • София
Хора, анкетата е спойлер
Ето ви битката за елиминация в петък!

т.е. Симеон отпада утре! Simple Smile

# 310
Защо Неделчо е част от анкетата? Аз пропуснах първия половин час от епизода. Sweat Smile
Не си изпуснала толкова много, защото имаше извънредни новини.
Симеон за мен е пята песен. Дано отпадне.

# 311
Утре ще си тръгне този, който иска продукцията, която ще даде игра за другия.

Това е истината, пък вие си се вълнувайте според пристрастията си Simple Smile
Ако дадат да се носят варели или чували с пясък  Миленка ще окапе. Но пък ако дадат промушване през автомобилни гуми Симеон ще заседне още в първата. Та изборът е изцяло в ръцете на продуцентите.

# 312
  • España
От толкова коментари за нагласеност , за слабости не видях някой да е изкоментирал , та да си го напиша : за пореден път - Браво , Поли ! Не отстъпи на Андрей в първия елемент, даже и повеждаше на няколко пъти ; плува много добре , пък и пъзел нареди до половината ! Изобщо - най-добрият приключенец днес на терена!
Всъщност сините , когато са на стопанството , традиционно влизат в победна серия 😉!
За утре ми е все тая кой ще победи ! Миленка , колкото и да опитвах, не можахда я харесам ! Момиче с възможности, но без характер , без собствена  орбита , само гравитира около различни играчи ( Виктория; Семира; Красима ; Елизабет; Мани; пак Елизабет ….) …

# 313
Как Симеон не отслабна поне малко - ще си остане тайна.

# 314
  • София
Морунов и Милена спят в едната стая в стопанството, а Елизабет и Андрей в друга и Неделчо навън, мхмммм Joy
Да не каже някой, че слухът е тръгнал от Симеон и от Мани. Trollface
Андрей нещо не харесва Неделчо.
Защо е толкова важно за него дали ще е Милена или Морунов, та даже щял да говори с Елизабет, нещо не разбирам?
Ако го е страх от коалиция, то Морунов е много повече човек до Дечо, отколкото Милена, която е идеалния център.
Нещо не можах да схвана логиката му в случая.
Не може да схванеш нещо, което липсва.

Общи условия

Активация на акаунт