💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 892
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 315
От толкова коментари за нагласеност , за слабости не видях някой да е изкоментирал , та да си го напиша : за пореден път - Браво , Поли ! Не отстъпи на Андрей в първия елемент, даже и повеждаше на няколко пъти ; плува много добре , пък и пъзел нареди до половината ! Изобщо - най-добрият приключенец днес на терена!
Всъщност сините , когато са на стопанството , традиционно влизат в победна серия 😉!
За утре ми е все тая кой ще победи ! Миленка , колкото и да опитвах, не можахда я харесам ! Момиче с възможности, но без характер , без собствена  орбита , само гравитира около различни играчи ( Виктория; Семира; Красима ; Елизабет; Мани; пак Елизабет ….) …
+ 1 за Милена, и за всичко. Иначе няколко човека отбелязахме първата част Simple Smile

в анкетата гласувам за Неделчо Grinning Grinning Grinning

# 316
Което си е така, така си е - Поли е най-добрия приключенец. И за качените килограми освен телевизията са виновни и тези баници и питки, които нагъват, не разбрах кой ги прави 🙂 Ама тя си е и така апетитна девойка, а  и е учудващо мобилна.

# 317
Симеон искаше да е капитан само заради допълнителния глас, не щото е смелчага. Той е голям на думи и размер, ама е със заешко сърце.

Хора, изхвърляте се. Разбирам, че сте пристрастни, ама погледнете обективно. Човек, който се страхува от битки и загуби, няма да стане борец и да си вади хляба с това, нали? А тук какво толкова има да губи? Шансът да спечели наградата е доста мизерен и зависи от продуцентите основно, а ако отпадне се връща на баня, чистота, легло, храна... Голям страх, няма що.

# 318
  • Испания
Защо Неделчо е част от анкетата? Аз пропуснах първия половин час от епизода. Sweat Smile

Благодаря ти. Така става като говоря по телефона и пускам анкета.

Моля за извинение на тези, които са гласували. Редактирането на анкетата е само публикуване на още отговори, нищо друго не може да се коригира, затова се налага да я изтрия и да пусна нова.

# 319
Аха....ето защо я нахендриха Миленка за капитан. Това не са мъже при тия Бойци!
В момента в който я предложиха почти единодушно( със гореща и стратегическа препоръка  на Неделчо) си помислих, че я готвят за бушон. Този Неделчо и неговите схеми.....
Яд ме е за сините. Не ми харесват червените от самото начало, сметки, схеми, интриги. Кое им е * доброто*, ама пък нямат маски и са си себе си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 320
  • София
Защо нямаше видео с послание от Валентин?
От поне трима участници преди това нямаше прощално послание. Започвайки от Елия, Соня, Туджаров. Послания се записват от всички, защото имаше снимка, на която Приключенците гледаха посланието на Туджаров, но се излъчват само посланията, които пораждат смут в племето или заминалият е решил персонално да се заяде с някого в тях. Неизлъчените послания вероятно не съдържат подобни думи.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 23:12 от La Vikinga

# 321
Утре ще гледаме поредната битка с предизвестен край. Миленка се справи чудесно и не се изложи нито веднъж... поне в моите очи. Ще я запомня като един от тримата читави участници в този сезон.

Пожелавам й много щастие и успех в живота! Hug

# 322
Което си е така, така си е - Поли е най-добрия приключенец. И за качените килограми освен телевизията са виновни и тези баници и питки, които нагъват, не разбрах кой ги прави 🙂 Ама тя си е и така апетитна
Е, как, нали видяхме че Стратимир ги прави Relaxed 

Гласувах, че Милена ще си ходи, за да може да има още напрежение между Симеон и Андрей. Какво беше да си разчистват сметките... Grinning Grinning това като го кажат и ме напушва смях, все едно нещо е имало между тях много драматично.

# 323
  • София
Симеон искаше да е капитан само заради допълнителния глас, не щото е смелчага. Той е голям на думи и размер, ама е със заешко сърце.

Хора, изхвърляте се. Разбирам, че сте пристрастни, ама погледнете обективно. Човек, който се страхува от битки и загуби, няма да стане борец и да си вади хляба с това, нали? А тук какво толкова има да губи? Шансът да спечели наградата е доста мизерен и зависи от продуцентите основно, а ако отпадне се връща на баня, чистота, легло, храна... Голям страх, няма що.

Страх го е, защото всяка битка може да му е последната, а той иска голямата награда. Чисто стратегически, е прекалено опасно да ходи на битки, затова и напълва гащите пред тази възможност. Виж в превюто като обявиха, че битката е елиминационна, колко дълго и дълбоко пое дъх.

# 324
  • Испания

Съжалявам, но и аз съм човек.

# 325
Симеон ми става все по-неприятен, първичен, шумен, като маймуна, злоблив, чак агресивен... Мошеник на дребно, да гледали, да запомнели от бойците три-четири парчета на днешния пъзел, е, не! Рядко отвратителен човек, стискам палци утре да падне от Милена.

# 326
Как Симеон не отслабна поне малко - ще си остане тайна.

както ще си остане тайна защо ми бе изтрито мнението Моето лично
че,  симеон гледа като дебил
Колко пък Ви бърка "политикали корект" в този уж женски форум за чесане на клавиатурите , кои точно се обиди, като изказах мнението си?!

# 327

Съжалявам, но и аз съм човек.
Но аз се шегувам с най-добри чувства. Simple Smile Дори помислих, че е иронична преди да разбера, че е грешка.

# 328
  • София
Но пък добре, че дадоха морска битка, та да се изпере клинът на Симеон. Simple Smile
SobSobSob

# 329

Общи условия

Активация на акаунт