💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 775
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 660
И на мен ми е странно защо всички пишат, че подсказали на Симеон, а никой не се чуди как така с отварянето на сандъка Милена започна да реди фразата. Все едно през сандъка беше сканирала какви са буквите вътре... или може би някой по трасето й подшушна нещо. Не беше лошо момиче, но малко в повече ми дойде безхарактерното й поведение - накъдето задуха вятъра, натам се навежда.

# 661
Аз хванах съвсем накрая реално. Разказваха за някаква случка където са бесняли на резиденцията, ние явно не сме го видели тъй като не е излъчено, може и камери да е нямало. Мятали столове, мандарини, не знам си какво в басейна....
Симеон си режеше ноктите по време на лайва.Joy после кой откъде е и прекъсна живото предаване......някакви загорели булки се предлагат нон стоп из чата. И такива ми ти работи ....Joy

aборигени. сто процента Симеон е склонен към агресия и насилие.
кой им се предлага Joy

# 662
След поста на матилда, за която това е първо участие във форума, оставам безмълвна. Влязох да пиша нещо, ама какво беше? А , да. За Милена. Докато гледах как се нерви с топчето и не може да се успокои си припомних- нерви не се лекуват. Цялото и външно демонстрирано смирение потиска това огромно вътрешно безпокойство за провал. Не знам дали трудът е залог за успех, но способността за концентрация и това да се правят правилни неща е от много важно значение. Представяте ли си Милена зад волана? Не харесвам Симеон, но вчера показа качества- координация, баланс, самообладание. Дори одобрявам как се опита да успокои Милена. Милена, дано откриеш себе си и овладееш вътрешните си противоречия. Прекрасна млада жена- успех!

# 663
  • София
След поста на матилда, за която това е първо участие във форума, оставам безмълвна.
Недей, това е някаква ебавка Grinning

Аз много харесах Симеон в началото, беше ми някак си мил като един Шрек. Сега не мога да го гледам. И точно обратното се случи с мнението ми за Андрей. Много ме разгневи и ми беше опротивял в първия епизод и битка, а в последствие го приех (въпреки Елизабетското влияние там).. Харесва ми как коментира игрите, как има добър баланс между самокритичност и самоирония и как реагира когато печели и когато губи.
Симеон се злоби и заканва на Андрей, но вторият е по-голям човек и спортист. Макар, че не знам колко е уместно да сравнявам борец със бегач, де. Това са два спорта от различни планети.

# 664
Стига, Неделчо е гадже с Мани Laughing усещаше се сексуалното напрежение

# 665
Някой със спойлер?

# 666
# 667
И аз съм ок всеки един да спечели, но без Елизабет. Иска ми се да е аут още тази седмица, но сигурно ще слушам противния й смях и в обединеното племе. Стискам палци точно Симеон или Паулина да я отстрани. След това и те могат да си ходят.
Зарадвах се на темата за спойлерите, но като гледам има яко спам за Фермата.

# 668
  • London
Аз хванах съвсем накрая реално. Разказваха за някаква случка където са бесняли на резиденцията, ние явно не сме го видели тъй като не е излъчено, може и камери да е нямало. Мятали столове, мандарини, не знам си какво в басейна....
Симеон си режеше ноктите по време на лайва.Joy после кой откъде е и прекъсна живото предаване......някакви загорели булки се предлагат нон стоп из чата. И такива ми ти работи ....Joy

aборигени. сто процента Симеон е склонен към агресия и насилие.
кой им се предлага Joy
Ами разни девойки. Симеон тренира борба все пак, все едно да очакваме от боксьор да се държи като балерина, няма как. В интерес на истината от живи предавания можеш повече да си създадеш някакво мнение, доста по-натюрел и себе си са момчетата. Намирам ги за добряци и свестни.....поне аз.

# 669
Вчера никой не им е забранил да гледат, нали? Симеон много умно си закри дъската. Досега никой не го е правил. След като продукцията не се е погрижила, който има акъл, ще се погрижи за себе си. Или може би трябваше да ѝ даде да гледа и кавалерски да ѝ отстъпи играта...
Даже да и подреди думите, които е открил, тя като пристигне само да си довърши Heart Eyes

# 670
Днес четох спойлер дори и в БЛИЦ, така че едва ли е тайна кой е крайният победител. За Милена - още докато бяха първите епизоди и още не се бях ориентирала кой кой е в предаването, ми направи впечатление едно момиче в син екип, което просто излъчваше от себе си страх и дискомфорт. По-късно я идентифицирах като Милена. Харесва ми как играеше, но нещо не й достига за победител. Дано да го навакса в живота, защото за мен тя определено притежава качества.
За Симеон - направи ми впечатление още докато беше отшелник, че много добре се справя с игри от рода на вчерашният дракон. В първите си битки все играеше срещу жени и все мислех, че ще го отвеят на такъв род игри. Той обаче явно има двигателна култура като спортист, и независимо колко ни е симпатичен, вчера си спечели честно. Много се чешеше по челото за пъзела - аз лично мисля, че това е режисирано от продукцията, за да създаде по-голямо напрежение в капитанската битка, уж до последно не се знае кой ще победи.

# 671
  • London
Добро утро със Семира.

# 672
  • Испания
Цяло стори, правейки устата си на кокоше дупе.

# 673
Да живее фотошопът!

# 674
  • London
Абе симпатична е Семира, поне на мен де.....и без Фотошоп и със ....кое си е хубаво си е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт