💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 783
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 645
  • London
Ако гледаме само пъзели, всеки е конкурент на Елизабет. И то сериозен.

Право в 10 ката. Дори Симеон ще я изпрати към вкъщи на пъзел с кански рев.

Хванах малко от лайва....Абе добре ли чух или нещо не особено добре,че имало закачка между Елизабет и някакъв на кастингите? Joy

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 00:47 от La Catrala

# 646
Днес отпадна любимият ми участник (Мартин беше другият ми фаворит).

Миленка, поздравявам те за всичко - за хъса, който показваше на всяка игра, за скромното ти и премерено държание, за липсата на лицемерие и подлост, за усмихнатото ти, весело и непринудено поведение. Желая ти успех с каквото и да се захванеш в живота!

От тук нататък за мен лично няма значение кой ще спечели.

# 647
Аз останах с впечатление,че имаше нещо като уговорка за следващата седмица на арената.....но .. може и да бъркам.
Всъщност точно така беше. Имаше закачка да си довършат дуела тъй като бяха 3:3 на колелото.

# 648
Успех в живота на Миленка, да е жива и здрава и да се стяга вече, защото тук нищо не губи, но извън игрите с такава липса на характер и психика ще ѝ бъде трудно и отново все някакви секунди ще я делят от нещо си. Вижда ми се добър човек, определено беше добър играч. Не мога да преглътна липсата на характер у нея, такива хора могат да ти докарат дори по-големи неприятности от разни като Манки и Паулинки.

# 649
  • София
Ех, как ме е яд за Милена. Ама не е играла на дракона преди това и трябваше  време да му хвана цаката. Само че при нея това време бе прекалено много. Жалко. Поредния играч, който заслужаваше да стигне до финалната седмица.
Симеон според мен си заби истински на думата, но после на финала разигра театър. Сега върнах нарочно, защото първоначално си мислех, че наистина имахме драма и бяхме на косъм от обрата на сезона, но Симеон само я чакаше и изобщо не беше разтревожен. Или е знаел думата предварително или сам се е сетил, но са му подшушнали да изчака Милена да си нареди трупчетата, за да е интересно и да повече коментари. Не вярвам да му е дошло свише прозрение в последния момент. Личното ми мнение е, че Симеон сам се е сетил, все пак имаше огромна преднина и дори само с безцелно местене ще налучка, ако го прави бързо. Но е изчакал за повече съспенс. Победата му е заслужена и не подлежи на обсъждане, натрупа прекалено голяма преднина по трасето, макар че пак да се повторя и топчетата са му за втори път и дракона също.
И браво на Милена и успех в живота с каквото се захване!

Тази седмица мисля, че ще има поделени победи между двете племена на елиминация, но би трябвало да отпадне само един, за да имаме финал от 8 човека, както беше в сезон 1. Неделчо ще е на 90% номиниран. Грошовете ще натежат, сигурно Елизабет и Андрей ще си купят допълнителни гласове.
Интересно обаче кой ще бъде капитан на Бойците?

При приключенците ми е много трудно да дам прогноза. Да видим дали Поли няма да си купи имунитет.
Иначе пак ще е на пангара. Симеон е капитан. Ако не е тя ще е Борис. Поли/Рабухчиев/Стратимир трябва да си защитят честта и старото племе и номинират бивш жълт.

И защо не дадоха 200-те гроша на Милена на Симеон?

# 650
  • Sofia
Някой се чуди как Симеон се е сетил в последния момент за изречението.
Аз пък се чудя от къде Милена знаеше кое точно е изречението/по нейните думи/ и защо Димо през цялото време и подсказваше какво и как да прави.И...така.Различни гледни точки.

Вчера никой не им е забранил да гледат, нали? Симеон много умно си закри дъската. Досега никой не го е правил. След като продукцията не се е погрижила, който има акъл, ще се погрижи за себе си. Или може би трябваше да ѝ даде да гледа и кавалерски да ѝ отстъпи играта...
Помня,че миналата година и Катя,го правеше.Wink

Скрит текст:
Хахаха,наистина.
На момента,в който Милена стигна до пъзела,наш Симеончо го нареди за 5 секунди.А преди това 30 минути се чуди.

Да не споменавам,че играта беше вече играна от Симеон веднъж(дракона).

И пак не пропусна да оплюе Андрей.
Ей Симеончо,а предната седмица като знаеше,че Андрей със сигурност е капитан,ти защо се покри,а?? Laughing
Аз пък се чудя, нима очаква Андрей да чете мисли или да гледа на боб кой ще е капитан от Приключенците за да се самономинира и да отиде на битка със Симеон? Thinking
Аз останах с впечатление,че имаше нещо като уговорка за следващата седмица на арената.....но .. може и да бъркам.
Точно така беше.Миналия понеделник Неделчо каза,че следващата седмица отново ще направят капитан Андрей,а приключенците да направят Симеон.

п.п.Имаше ли нещо интересно в лайв-а?

# 651
  • London
Аз хванах съвсем накрая реално. Разказваха за някаква случка където са бесняли на резиденцията, ние явно не сме го видели тъй като не е излъчено, може и камери да е нямало. Мятали столове, мандарини, не знам си какво в басейна....
Симеон си режеше ноктите по време на лайва.Joy после кой откъде е и прекъсна живото предаване......някакви загорели булки се предлагат нон стоп из чата. И такива ми ти работи ....Joy

# 652
  • София
Симеон много мишкува.
Ще стискам палци Андрей да го опука.

# 653
  • София
За пореден път наваксвам с първата част на епизода. Не съм сигурна с какво точно Бойците предизвикаха негативни коментари този път, изключвам смеха на Елизабет, но две основни неща, които бяха споменати, са обективна истина. Стратимир е най-комплексният играч в племето на Приключенците. Това го забелязах още в началото и изразих съжалението си, че обира негативи покрай коалицията с Паулина. Показал е много повече умения от Андрей, а никога не е бил спряган за фаворит, победител и дори за заплаха. И това, че Елизабет е "вдигнала мерника на Неделчо", Bengun и Diavolo го споменават, откакто тя се завърна от плажа на Отшелника. Всичките ѝ действия са предвидими и в случая не бяха празни приказки на Неделчо, той си знае, че ще го изпрати на елиминации. Ако някой заслужава да отпадне преди обединеното племе заради недостойно поведение, е именно тя, не той. Smile За жалост останаха най-неприятните жени за мен от началото на сезона досега (само Соня липсва от моята класация, две от три - капо). Всеки от мъжете бих предпочела да спечели - дори Андрей и Симеон. Sweat Smile Жалко само че между Андрей и Симеон нямам предпочитания, мислех, че не могат да надминат миналогодишния финал, в който и двамата участници ми бяха безразлични, но ако останат тези двама на финал, този път ще са ми по-скоро неприятни.
Подкрепям мнението ти за Стратимир. Без никакво натрапване и биене в гърдите си върши работата прекрасно. Hands Plus1
И в интерес на истината през цялото време ме учудваше гаврата в темата с неговото увлечение и подкрепа за Поли, за разлика от раболепното козируване на Андрейчо пред унизителното отношение на злобното.
Далеч по-симпатично ми е един мъж да бъде зависим от жена, защото е увлечен или влюбен в нея, отколкото да го прави от дребни сметки и стратегии.

# 654
  • София
Много жалко за Милена, но все пак тя изживя своите звездни мигове. Никой не е виновен, че лабиринтът с дракона й беше труден, няма как всички винаги да са минавали през дракона.
Не виждам проблем, че Симеон се възползва от пропуските в организацията на игрите откъм преписване. Ако от продукцията направят така, че да не се преписва от другарчето, тогава и нямаше да има преписване. За думите мисля, че Милена също е чула подсказката и е имала възможност да мисли по нея.

# 655
Скрит текст:
Защо казват, че нямат храна в стопанството?
...
2 хляба, 5 краставици, 5 домата и 5 картофа са предостатъчно храна за 5 човека? За цяла седмица? Това е за едно хранене за 2-а човека, айде и малко хляб може да остане за другото хранене... но като гледам е някакъв бял, който храм не засища.
И някаква смешна царевица, която не мога да схвана каква е ... защо я пържат...

Ох, хайде пак.

Първо, не става дума за седмица (7 дни), а реално 4 дни и половина. Отиват в стопанството следобяд в първия ден от игровата "седмица", тоест този ден е наполовина. Следват 4 дни, в които от казаното и показаното имат:

1 кг ориз
1 кг боб
2 кг картофи
5 краставици
около 2 кг домати
2 хляба
Олио, оцет, сол
Зеленолистни (очевидно в количества) защото салатата им е все такава
Царевица в неизвестно количесто, но все пак видяхме, че я готвят

Към това добавяме козе мляко.
 Една коза, дава средно 2 литра мляко на ден (Интернет го казва), но да кажем, че под Полините грижи тия козички дават само по литър на ден. Пак са 2 литра дневно или по 400 мл мляко на човек на ден.

Доста вероятно е и да си намират плодове наоколо. Август е, плодородна българска земя.

Може и да не е като на ол инклузив, но "гладуване"? Драмата им е вповече.
[/spoiler]
Да, за мъже по 100 кг, които ходят на битки зелена салата и козе мляко е достатъчно! Grinning Май не сте хранили гладни тийнеджъри, за които и без тренировки си е гладуване.

# 656
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък не се впечатлих от Милена.Не е лош играч,раздава се,но чак пък уау уау.
Не видях да показва/отстоява позиция,пък този да не обиди,пък онзи да не се засегне..Глупава игра от нейна страна,защото така всеки я манипулира.Иначе ми изглежда на добро момиче.

Стратимир наистина е много добър кадър,но в сянка.И не сме ние причината,а Продукцията,която рядко го показва.За сметка на това си има 5-6 главни герои и другите са в ролите на "между другото".
Не мисля,че е много умен.
Покрай Паулина(явно вече не я харесва толкова много) си беше загубил ума и дрънкаше/правеше глупости.Сега сякаш се "свести".Имал е и някои нелепи коментари.

# 657
Да не се преписва... Е колко му е да се сложи един параван да не се вижда какво пише противника?  Ама акъл се иска да се сетиш.

От сега останалите нямам нищо против да спечели който и да било без Елизабет.  Ако спечели Елизабет ще трябва да ритам нещо. Ако спечели Паулина, само ще кажа - "еми това е, всеки да си прави изводи".
Жалко за Милена, исках да стигне по-напред. А за Красима исках да стигне дори по-напред и от Милена.

Много пъти повтарям че "по-заслужил"  и "по-достоен" са определения които са неприложими в кое да е шоу, затова просто казвам как бих искала.

От мъжете искам Андрей да е първият отпаднал,  Неделчо да не е някой от първите двама отпаднали мъже и победител да е Борис.
Но като реалистка предполагам, че нито едно от тия ми три искания ще се сбъдне.

# 658
  • Испания
Да не се преписва... Е колко му е да се сложи един параван да не се вижда какво пише противника?  Ама акъл се иска да се сетиш.

Скрит текст:
От сега останалите нямам нищо против да спечели който и да било без Елизабет.  Ако спечели Елизабет ще трябва да ритам нещо. Ако спечели Паулина, само ще кажа - "еми това е, всеки да си прави изводи".
Жалко за Милена, исках да стигне по-напред. А за Красима исках да стигне дори по-напред и от Милена.

Много пъти повтарям че "по-заслужил"  и "по-достоен" са определения които са неприложими в кое да е шоу, затова просто казвам как бих искала.

От мъжете искам Андрей да е първият отпаднал,  Неделчо да не е някой от първите двама отпаднали мъже и победител да е Борис.
Но като реалистка предполагам, че нито едно от тия ми три искания ще се сбъдне.

Не мисля, че не са се сетили. Напротив! Направили са го нарочно - това е предпоставка за конфликт между състезателите и повод за коментари на зрителите.

# 659
  • София
Стратимир наистина е много добър кадър,но в сянка.И не сме ние причината,а Продукцията,която рядко го показва.За сметка на това си има 5-6 главни герои и другите са в ролите на "между другото".
Не мисля,че е много умен.
Покрай Паулина(явно вече не я харесва толкова много) си беше загубил ума и дрънкаше/правеше глупости.Сега сякаш се "свести".Имал е и някои нелепи коментари.
Мда, за разлика от останалите, пращящи от акъл /виж хитри, колкото искаш!/... А пък нелепи коментари на другите напълно отсъстват от сезона... даже май и от формата... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт