💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 794
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 615
  • Испания
Вчера никой не им е забранил да гледат, нали? Симеон много умно си закри дъската. Досега никой не го е правил. След като продукцията не се е погрижила, който има акъл, ще се погрижи за себе си. Или може би трябваше да ѝ даде да гледа и кавалерски да ѝ отстъпи играта...

# 616
Вчера никой не им е забранил да гледат, нали? Симеон много умно си закри дъската. Досега никой не го е правил. След като продукцията не се е погрижила, който има акъл, ще се погрижи за себе си. Или може би трябваше да ѝ даде да гледа и кавалерски да ѝ отстъпи играта...
Е, нали е знаел изречението. Какво крие? 🤔
И как точно червените можеха да скрият пъзела вчера?

# 617
  • London
Хахаха,наистина.
На момента,в който Милена стигна до пъзела,наш Симеончо го нареди за 5 секунди.А преди това 30 минути се чуди.

Да не споменавам,че играта беше вече играна от Симеон веднъж(дракона).

И пак не пропусна да оплюе Андрей.
Ей Симеончо,а предната седмица като знаеше,че Андрей със сигурност е капитан,ти защо се покри,а?? Laughing
Аз пък се чудя, нима очаква Андрей да чете мисли или да гледа на боб кой ще е капитан от Приключенците за да се самономинира и да отиде на битка със Симеон? Thinking
Аз останах с впечатление,че имаше нещо като уговорка за следващата седмица на арената.....но .. може и да бъркам.

# 618
Гласувах за Бойците. Искам Неделчо да отпадне на крачка от обединеното племе. Ей така - да му е гадно на великия схемаджия.

# 619
  • София
Защо казват, че нямат храна в стопанството?
...
2 хляба, 5 краставици, 5 домата и 5 картофа са предостатъчно храна за 5 човека? За цяла седмица? Това е за едно хранене за 2-а човека, айде и малко хляб може да остане за другото хранене... но като гледам е някакъв бял, който храм не засища.
И някаква смешна царевица, която не мога да схвана каква е ... защо я пържат...

Ох, хайде пак.

Първо, не става дума за седмица (7 дни), а реално 4 дни и половина. Отиват в стопанството следобяд в първия ден от игровата "седмица", тоест този ден е наполовина. Следват 4 дни, в които от казаното и показаното имат:

1 кг ориз
1 кг боб
2 кг картофи
5 краставици
около 2 кг домати
2 хляба
Олио, оцет, сол
Зеленолистни (очевидно в количества) защото салатата им е все такава
Царевица в неизвестно количесто, но все пак видяхме, че я готвят

Към това добавяме козе мляко.
 Една коза, дава средно 2 литра мляко на ден (Интернет го казва), но да кажем, че под Полините грижи тия козички дават само по литър на ден. Пак са 2 литра дневно или по 400 мл мляко на човек на ден.

Доста вероятно е и да си намират плодове наоколо. Август е, плодородна българска земя.

Може и да не е като на ол инклузив, но "гладуване"? Драмата им е вповече.

# 620
Не гледах тази вечер, но е пределно ясно, че очакваха директната елиминация и затова Миленка замина капитан. Андрей се опита да набута Морунов, но той не се дава. Симеон поне не се покри да каже, че е бил вече капитан за 2 дни и да пратят Горилата например.

# 621
  • Испания
Най-добре така.

# 622
  • London
Лошото е, че и на Морунов не му се ходеше.....да ви кажа той и Неделчо сякаш са хората на които най-малко им стиска да са на арената. А на мен страхлив мъж ми образува газове.... А да кажеш по други направления са ми симпатични, обаче Бога ми личи им, нямат топки това е.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 623
  • София
Не гледах тази вечер, но е пределно ясно, че очакваха директната елиминация и затова Миленка замина капитан. Андрей се опита да набута Морунов, но той не се дава. Симеон поне не се покри да каже, че е бил вече капитан за 2 дни и да пратят Горилата например.

Симеон искаше двата гласа, ама за малко да му излязат през носа Wink

# 624
  • Испания
И Морунов, и другите от бойците биха искали два гласа, ама ако може, без да ходят на арената.

Лицемер страхливец.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 23:31 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 625
  • London
Дааа бива ги да правят плакати, а когато трябваше да идат капитани....туш.
Цял сезон мъже се крият зад жени, на мен лично ми е жалка тази статистика. Говори сама по себе си за мъжете ...

Иначе Миленка за мен не бе особено силен играч, не съм очаквала да иде на финал, ако трябва да съм честна.

# 626
И така .. вече официално не остана нито 1 симпатичен играч, само схемаджии и бабаити Joy добре , че има само още 1 седмица..хубаво коментирате тук, даже не е нужно и да ги гледам. Не мога да повярвам , че ще го кажа, но се усеща липсата на Мани Joy дразнеше много, на някак свикнах с нея Joy

# 627
  • София
Лошото е, че и на Морунов не му се ходеше.....да ви кажа той и Неделчо сякаш са хората на които най-малко им стиска да са на арената.
Поне не твърдят обратното.

# 628

Симеон искаше двата гласа, ама за малко да му излязат през носа Wink
Той и Неделчо ги искаше, ама ако може без риск. Миленка да им ги донесе на тепсия с Морунов, ако не отпадне. Изобщо, може и да имаше стратегия Милена да не се конфронтира с никой, но като цяло си я наиграха доста пъти да я набутат между шамарите - и Туджаров и Вальо с двете поредни капитанства и сега бойците.

# 629
  • София

ТОПЧЕТО на КЪСМЕТА
Сезон 3 Епизод 59

Милена и Симеон
Игри на волята: България (23.11.2021)

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Общи условия

Активация на акаунт