💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 523
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Ама хайде да ревем за Бойците, че били слаби играчите им! Каква битка да им дадат? Един пъзел освен и то без други компоненти. Че кой им изгони Стоян, кой им изгони Красима? Мисли се като се номинира, ама на тях и това не им е силната страна. Красима щеше да ги отвее днес с торбичките, пък ако ще джуджето да е най-комплексната. Нали бяха най-великите и най-силните? Сега ги прецакали с игрите...
Игрите трябва да включват повече компоненти, за да са равностойни и да се дава шанс на всеки участник, защото един е добър в 1, а друг в друго.
Първо днешната битка беше неравностойна- 5 срещу 4. За да е честно трябваше да извадят 1 от  отбора, който с повече играчи, както преди са правили в игрите. Продукцията си наглася игрите както й е кеф.
Това беше поредната безсмислена битка с ясен край още преди да е започнала.
Разочарование, продукцио, разочарование!
Аз пък исках да им дадат пъзели, логически игри и за памет да ги гледам горилите как се чешат в недоумение как да ги решат Joy Защо да има само физическа сила? За мисленето, бързината на мисълта, логиката не са ли важни?! На мен пък ми писна да гледам врякащи подскачащи и биещи се в гърдите горили! Оляха се с вживяването в маймуни.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 00:00 от Vesika

# 976
Много доблестни тези играчи. Готови да се жертват и да бъдат отстранени, но абсурд Андрей да бъде чут и да бъде номиниран. Разчувствах се.

# 977
Паулина през целият първи кръг държа само една торбичка, много ясно, че ще издържи по-дълго от другите.

# 978
  • София
Докога, ще се подиграват с червените. Ти бива, бива бутане на сините маймуни. Разбирам 3-4 победи, но това става грозно вече. Искам дългото трасее с бягане за Андрей и Симеон и Симеон да плаче.

Ми да....щото само това може Андрей нали? Joy

Мари Мар беше отпаднала от Кремена ...., А Симеон от Мартин. И двамата имаха втори шанс. Къде е разликата? Той не е бил в племе така че не го връщат два пъти .. з а веднъж подобно на Елизабет.
И какво, като не е бил в племе? Нали условието беше, да побеждава и оцелее докато дойде време ОТШЕЛНИКЪТ да влезе в играта и да се състезава наравно с другите, а той ПАДНА и вместо вкъщи, отиде в племе.
Защо нямаше втори шанс за Стоян и другите, които елинираха ей така - решиха и ги отстраниха - няма втори шанс и това е!

# 979
  • София
biglubo, взе ми думите от клавиатурата!! Точно мислех да напиша, че някои от изказванията тук са по-лоши от легендарната злоба на Елизабет! Честно, от толкова хейт по нея и Андрей почват  да ми стават симпатични ...

Значи наистина е имало несъответствие в броя на торбичките, и по-точно несправедливо съответствие. Равен брой за двата отбора. Ами... Съвсем ясна стана картинката.

# 980
За мен продукцията обърна нещата срещу бойците с пленяването  на Мани като капитан. Тогава се реши играта. Тогава Андрей беше капитан, а Мани - капитан на сините. Изобщо това донесе изцяло негативи за червените. Не взеха предимство с капитанската битка, а взеха един контузен играч за играта с “ бъчвата “ , който си падна веднага. Продукцията отърва сините от това Мани да е капитан на битката за втория съвет, с този контузен крак как щеше да издържи на “ бъчвата “ срещу Андрей с няколко поредни битки ? Така щяха да се насядат сините с Мани за капитан на тази битка, че щяха да се чудят от къде им е дошло. Те понеже сините много смели щото …и се покриха и направиха Мани капитан. Защо, защо не я оставиха от продукцията да си капитанства на сините, а точно за тази капитанска битка с Андрей измислиха пленяването ? Защото е ясно какво щеше да стане…Тогава щяха да са номинирани 4-ма сини, не само Паулина и Вальо, и освен Вальо още един син щеше да си тръгне. Направо ги спасиха сините с това пленяване на капитана Мани от Андрей, та стана Симеон, ще не ще.
Днес харесах всички от бойците. Пожелавам им успех и съм за тях, но имам усещането че ще паднат утре.

# 981
Бойците сами са си виновни за загубата. И да бяха с Милена, и да бяха с Милена и Мани - пак щяха да загубят. Изгониха си силните участници, а сега разчитат на игри, които завършват с пъзел.
Продукцията им изгони силните участници с тая зверска подкрепа на Мани толкова време. Продукцията ги пращаше да съвет толкова пъти заради слабите жени които им отреди.

Русначето не се крие. Той е единствения дето хич не му пука. Номинираше само Красима щото тя го захапа от ден едно. След това му е все тая. Симеон вече втори път много открито се крие като първия път прати Елизабет на елиминация(след като бе обещал на Боби да гласува за него), а втория път се скри зад Мани за капитанската.

Станимир е пич но с тва захласване по Поли другата с протекции в предаването няма как да му симпатизирам. Боби се изложи също. Рабохчиев е добряк и неутрален.

Скандалите в синия отбор щяха да са много повече ако игрите не бяха толкова в тяхна ползва и почнеха да  ходят на съвет.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 00:02 от Не се сърди, човече

# 982
  • Испания
Тичай, народееееее, за някакъв подарък!

# 983
  • London
Тичай, народееееее, за някакъв подарък!

Да не се окажат стари боксерки подаръка? JoyМайтапа на страна весело го е написал....посмях се. Joy

# 984
  • София

Нищо не остана от тези хора - толкова отслабнаха

А тези, са друга бира и явно, са с помощ от приятел (в храстите)

Неделчо издържа колкото Горилата и повече от Стратимир

Игри на Волята: България (24.11.2021)
Сезон 3 Епизод 60

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 04:39 от Mari_Mar

# 985
Както съм казал и друг път според мен продукцията си извъртя нещата както тя си иска.
Относно битката днес няма да я коментирам защото 4-5 не ми се струва справедливо да играят, аз не знам как Неделчо и другите не се сетиха да махнат от началото една торбичка и да играят на риск ако падне още една отпадат, но поне имат много повече шансове.
Относно отшелника, мисля че щеше да бъде много  по-интересно той да се яви на финалния етап на играта, когато няма вече племена и всеки се бие сам за себе си, а не когато на продукцията има свой играч и тогава да го пращя при племената както се видя че стана. Може би видяха че Елизабет няма да стои и ден сама на този плаж и предпочпочетоха да развият интригите между нея и Красима по този начин като я пратят при Бойците

# 986
  • London
Чак сега забелязвам, че Морунов чисто си има женски крака ...самата му структура от кръста надолу е женска. Вижте разликата с Андрей чийто са си мъжки. Направо се втрещих....ако махнете торса съм сигурна, че бихте ги взели за женски.Dizzy Face

# 987
Елизабет е в пълен срив след връщането от плажа. Не помня игра, в която се е представила на ниво. Поли ще я отвее в двубой.
В две битки спечели предимство на Кремена, а на Колелото на смъртта победи Паулина.

# 988
  • София
Браво за последните мнения! Най-накрая реална преценка. И без да се плюе по Елизабет и незнам си още кой.
Аз пък ще я защитя, че единствено тя не се натръшка когато “великите” спортисти отидоха  на реката и започнаха като кифли да се вайкат. Какви спортисти са това - невиждали палатка и природа???
Второ - Красима в началото се държеше като типичната кифла. Вечно плямпаше, за да привлича внимание и да е център. Когато Елизабет беше капитан, когато още бяха жълт отбор, и трябваше в 5-те минути преди битката да обсъдят стратегията Красима пак не млъкна, никой не обърна внимание на Елизабет, нито я чу. Стратегията им бе грешна. Нормално е да се дразни Елизабет, на всвки би му било неприятно такова отношение.
И т.н. Не я защитавам напълно, и мен малката ме издразни с доста неща, като се започне с грешния избор кого да плени, с двуличието й към Андрей ( в случай, че не им е продиктувано/режисирано от продукцията как да се държат и какво да говорят).
Между другото и аз се чудя как така едните толкова отслабнаха, а другите качиха още 🙄

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 00:48 от Vesika

# 989
biglubo 👍 подкрепям на 100%.
Аз съм за финал Морунов-Андрей, ама няма да ме огрее.

Между другото аватара ти ми е любим персонаж 🙂

Общи условия

Активация на акаунт