💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 390
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 650
Рабухчиев все още е в играта.

# 1 651
Рабухчиев визират. Не че нещо, ама наистина 3-4 пъти му викаха доктор на терен.

# 1 652
Много хубава двойка изглеждат Андрей и жена му. Елизабет ще му изпие живеца, а Ксения си му пасва.
Хумора им мога да го разбера донякъде. Ама и тя не си поплюва - прехласва се по очите на Тими, да не остане по-назад.

T.Valcheva - абсолютно. На мен ми допадат хора, които се радват от сърце катпък о деца.
Точно пък  "зрелите" Бойци играха сечено, то червила, песнички, коментари по адрес на козите. Много грозно мееекане от Елизабет тогава. Не е срамно да си при козите. Опазиха се дълго време сините, като изключим, че изгубиха Вальо , но това бе решение и на продукцията.
И козето мляко е полезно : )

# 1 653
  • София
Рабухчиев все още е в играта.

А, да, забравих го...

# 1 654
  • Испания
Мда,не му се получи шегичката. Като цяло си е малко дръвце. 😁
Обаче от откъсите на негови лайфове съдя,че изобщо не е предполагал каква е Елизабет и ми се струва доста разочарован от нея сега,като гледа какво говори тя оред камерите и какви интриги върти. Дошъл му е акъла и на него... 😆

Хич даже. Ако питаш мен, жена му му е наместила чакрите, нищо, че прелива от любов към Елизабет. Затова е интересно да се гледа как се държат в социалните мрежи и какво публикуват след, а какво са публикували преди.

# 1 655
В някои игри най-лошо представилият се участник ще е директно номиниран. Да ги видим тогава Елизабет с грошовете и Неделчо със стратегиите.

# 1 656
  • USA
Играта е равностойна за двамата. За бивш баскетболист вкарването в коша дава предимство на Морунов. Това компенсира частта с бягане, където по-добър е Андрей.

Aбсолютно.
Бягане за единия,точност при стрелба за другия.
Много ми е тъжно и усещам как деня ми ще е все така смотан до заспиване.

Морунов,ти си Голям!

# 1 657
Това с точността вече го коментирахме - няма общо с баскетбола.

# 1 658
Смайлче,може и така да е,но и той си е видял. Засегнал се е много,че го нарекла Асото. 😆 Просто се чувства използван явно,а и има защо.
Вече ми е все тая за всичко и всички. Ще догледам,защото много време го следях,но даже нямам фаворит. Може би Борис е най-читав от всички,които останаха.

# 1 659
Мяркат ми се из нета слухове за Морунов и Елизабет и се надявам да не са верни. Тя обаче явно съвсем нарочно си свива гласчето и говори така лигаво пред мъжете. Успява да привлече вниманието на татковците на дъщери. Някакъв daddy complex ги гони.

# 1 660
  • София
Елизабет пък сега как пак стана виновна, тя един грош не използва можеше да прати Морунов и Неделчо, ама пак в нея вината. Ако не се беше зарадвала, че се е върнал Андрей, щеше да е лицемерна, като се зарадва пък не й дремело за Морунов Joy
Ми няма как да заобичаме това злобното и отмъстителното! Останалите се нахъсват с положителни утвърждения за битките, а тя се нахъсва с омраза и обиди.... пък другите били маймуни!

То си е ваша работа дали ще я обичате или не, тук не ми стана ясно какво общо има тя с отпадането на Морунов 😊.

Аз лично, ако я гледам в поне още една битка като тази срещу Кремена, но този път срещу Паулина ще съм много доволен. Раздава се докрай и има спортна злоба без да играе мръсно.
Всички правим разлика между злоба и спортна злоба, нали така... Rage

# 1 661
  • London
Мани се държи като ученичка, а ми е набор. Не знам как се вижда след 14 години, но аз я виждам с 5 котки....Joy

Слухове за Морунов и Елизабет? Да бе....? А той в крайна сметка се оказа, че има дете така ли? А жена ???

# 1 662
  • Испания
Смайлче,може и така да е,но и той си е видял. Засегнал се е много,че го нарекла Асото. 😆 Просто се чувства използван явно,а и има защо.
Вече ми е все тая за всичко и всички. Ще догледам,защото много време го следях,но даже нямам фаворит. Може би Борис е най-читав от всички,които останаха.

Абсолютно си права.

Изказаха се 26. участник и Валентин.

Нейните герои! Шегаджийка!

# 1 663
Смайли, какво трябваше да забележа на снимките, ще издадеш ли вече? 😁🤪

Мани наистина е много зле. Беше си грешка на Паулина, че позволи да я провокира. Хубаво беше, че накрая (Паулина) се надсмя на ситуацията. Незлобливо такова.

Елизабет е незряла, да. Нали Андрей бе споделил, че в един момент спряла да отговаря на телефона си. На кого е мислила, че се прави на недостъпна..

# 1 664
  • Варна
Еееехххх, сълза пуснах чак, като турски сериал беше този епизод. Но много достойни играчи! И двамата ми бяха фаворити!

Общи условия

Активация на акаунт