💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 414
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 665
  • London
Той Симеон й е почти набор на Елизабет ....или него не го включват теориите за младост?Joy Много тенденциозно обсъждаш за пореден път.
Симеон свалял обвързано момиче? А Елизабет вдовец ли сваля?Joy

# 1 666
Сюжетът е следния: Андрей си е харесал по някое време Красима, но същевременно е ядосан заради нейната номинация в началото. Елизабет се дразни на Красима, тъй като й завижда и иска да е като нея. Елизабет си пада по Андрей, който обаче вижда в нея сестра/дъщеря, но и човек с грошове. Елизабет усеща какво има Андрей към Красима и още повече се нерви. Идва Симеон, който пък е тотално лапнал по Бамби - хем конкуренция на Андрей, хем поредният, който не обръща внимание на Джудженцето. Имаме ядосан и ревнуващ Андрей и ядосано и ревнуващо Джуджи. И ето план за отмъщение.
А Ксения обича Елизабет, защото малкото Джуджи не е конкуренция за Андрей. Но повръщащите човечета от Ксения за Красима издават несигурност на Ксенийката относно чувствата на Андрю към Бамби.

# 1 667
Намерих клипчето на Андрей за Елизабет:
https://vm.tiktok.com/ZM8tjMC2S/
И всички други клипчета в този профил са интересни. Понеже не ги следя в ИГ,тук откъсите ми идват ок. 😃

# 1 668
Предпочитам Симеон да вземе, а не Андрей

# 1 669
  • Испания
Смайли, какво трябваше да забележа на снимките, ще издадеш ли вече? 😁🤪

Няма нищо за издаване, затова писах да се открият разликите или липсата на такива.
Физиономията на Морунов е еднаква преди и след играта. Изводът е ясен. Поне се надявам.

Като две капки вода.

За миг размисли и обърна палачинка, но само за миг.

Стратимир за Морунов.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 23:35 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 670
Намерих клипчето на Андрей за Елизабет:
https://vm.tiktok.com/ZM8tjMC2S/
И всички други клипчета в този профил са интересни. Понеже не ги следя в ИГ,тук откъсите ми идват ок. 😃
Ехеееее как е обърнал палачинката!!!!!! И как така!!!!! Хахаха

# 1 671
Да, за злобата на Ксения към Красима няма обяснение, освен предположеното от вас. Те дори не са се виждали.

Смайли, разбрах те сега. Ами не им е за първи път 🤪

# 1 672
Той Симеон й е почти набор на Елизабет ....или него не го включват теориите за младост?Joy Много тенденциозно обсъждаш за пореден път.
Симеон свалял обвързано момиче? А Елизабет вдовец ли сваля?Joy
И аз това си мисля
Симеон не е ли на около 25г. И той незрял още. Тя разликата име 4г. Joy
Това е несериозно, наистина ....да оправдаваме един, а друг да го наричаме селски тарикат

# 1 673
Ех, отпадна най-красивата гледка Simple Smile, поне гледана от моята камбанария!

Само да отбележа - не разбирам защо Андрей се чувства виновен, а и бива обвиняван от другите, за загубената битка предния ден. Той игра 2 пъти и се справи доста добре.

Загубиха я Елизабет и Неделчо с паданията от халките и бавното преместване на лодката, а Неделчо поиска и 3-те минутно наказание, за да продължи. Също, беше много бавен на плуването.
Като го гледам, той е най-слабият физически играч.

На Бойците реално не им достигна 1 минута, за да победят. Без мотането на двамата - Елизабет и Неделчо, битката си беше тяхна.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 01:04 от Tahiti

# 1 674
  • Испания
Ако реша да се запиша в следващ сезон (което никога няма да стане), кое ще ми е позволено? Омъжена съм, но нямам дете (все още) - ок ли е, ако аз свалям, ок ли е, ако някой ме сваля? И до коя възраст ще ми простят евентуалното инфантилно поведение? На 28 г съм, май не спадам към децата като Елизабет?

Ще ти отговоря много искрено и лично: всичко зависи от това как ще те види болшинството от пишещите в темата на бг-мамма. O'Key?

Публикувайки стара снимка, Елия иска да напомни за себе си. А на нея дори липсва Валентин.

# 1 675
  • София

Игри на волята: България (26.11.2021)
Сезон 3 Епизод 62
Морунов и Андрей

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 00:23 от Mari_Mar

# 1 676
  • Берлин
Не ме трогна ни една сълза. И сега съм по-убедена от всякога, че Морунов изобщо не е това, за което се представя. Толкова фалш, че ...
...
За ЕлизЪбет - съсипа се от рев, защото осъзна, че в очите на Андрей никога няма да е жената, която тя си е повярвала, че е. Мишленца.. църкат си и се завират по дупките като братче и сестриче, опс, простете, като татко и щерка. Бляк
...
Не знам с какво Кремена ви заблуди, че е стока.
...
Андрей с ръце под мишничките и тънкоустната си усмивка е отличен победител в сезона - и поиграл, и наденица поял и по...
...
В най-разпространения спойлер Неделчо вече трябваше да е отпаднал, а Морунов финалист. Това е зрънце надежда, че може да се очаква неочакваното. Голям оптимист се извъдих 😂

# 1 677
  • Испания
Не ме трогна ни една сълза. И сега съм по-убедена от всякога, че Морунов изобщо не е това, за което се представя. Толкова фалш, че ...
...
За ЕлизЪбет - съсипа се от рев, защото осъзна, че в очите на Андрей никога няма да е жената, която тя си е повярвала, че е. Мишленца.. църкат си и се завират по дупките като братче и сестриче, опс, простете, като татко и щерка. Бляк
...
Не знам с какво Кремена ви заблуди, че е стока.
...
Андрей с ръце под мишничките и тънкоустната си усмивка е отличен победител в сезона - и поиграл, и наденица поял и по...
...
В най-разпространения спойлер Неделчо вече трябваше да е отпаднал, а Морунов финалист. Това е зрънце надежда, че може да се очаква неочакваното. Голям оптимист се извъдих 😂

Подкрепям тотално без последния абзац, защото спойлери не чета.

Играят си игричките дотолкова, доколкото им позволяват, и си мислят, че няма да лъснат, без дори да са си наврели гащите там някъде.

Ние, зрителите, пасем трева. Или поне не всички.

# 1 678
Всичко сте написали.
Къде изчезнаха Бенгън и Дяволо - липсват, а толкова неща се случиха?

# 1 679
И Морунов като Мартин до един момент оплюван, после за няколко минути стана герой.
От двамата Андрей ми е по симпатичния, все ми е тая за дружбата му с Елизабета. Сълзи, и високопарни изказвания за доброто за злото. Значи Елизабет ви дразни, че говори за добро и зло обаче Морунов не, да ви имам двойните стандарти. Никога не съм чула Андрей са се изтъква, да говири високопарни приказки. Не казвам, че е идеален, нито е най силния но той поне не се е правил на герой.

Общи условия

Активация на акаунт