💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 436
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:

За някоя, която се е намразила и ѝ е писнал животът.

ЖДНБ! Тези двете, късокраките!
С удоволствие да вземе човек една пила и да пили, пили, пили нокти Smiling Imp

Но да ги пили отгоре, върху лака, нали?

Прекрасен Бъки на Елена.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 23:20 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 771
  • London

За някоя, която се е намразила и ѝ е писнал животът.

ЖДНБ! Тези двете, късокраките!

Мани все едно има Спайдър вени на краката. Хората какво ли не правят като имат такива вени да ги скрият, тя си прави татуси с които изглежда в последен стадий на това заболяване.

# 1 772
  • Испания
Колко интересно! Да се снимаш, когато се плезиш, когато обръщаш шотове или когато пушиш наргиле.

Защо ли никой не се снима с книга в ръка, макар че това не значи, че чете, или в библиотеката, но не на Кремена Халваджиян, а в истинска библиотека, макар че биха го направили, без да са отишли там да четат. Просто не е модерно да си знаещ и да има някой там, на горния етаж. Колко тъжно!

На кастинга да ги попитат коя е последната книга, която са прочели, и кога! Да разкажат сюжета. Но кой ли се интересува от това!

Тези дни ми попадна въпросникът за участие в испанския ББ. Ще го преведа и ще го публикувам в темата за ББ тук.

# 1 773
Ужасно изглеждат, какви са тези жени.. аз не познавам такива 🤐

# 1 774
Честно да си кажа, мен ме изгубиха. Това не е било никога преди да пропускам по цели епизоди и да превъртам битки.
Вече не ми е нуждо да гледам само като видя битката и мога да преценя кой ще я спечели, сякаш преди не беше така явно нагласяването.
Навлиза се в най-интересния етап от играта, но ми е вяло, не симпатизирам на никого, спойлери за победителя ме заливат отвсякъде.
Може би най-интересното за целия сезон ще бъде ако накрая спечелилият се окаже друг, останалото е боза.
На инат и заради приятната компания тук ще си го довърша шоуто.

Много сладка снимка на Елена, разкош е кучето 😍

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 23:59 от валия

# 1 775
Снощи очаквах интересна игра, щях да заспя. Морунов си знаеше, че си заминава, няма какво да си говорим. Да е жив и здрав, успех в живота и да му е здраво детенцето. 

Неделчо и Елизабет не си правят сметка без кръчмар ами Неделчо озлобява Елизабет да си ползва грошовете срещу другите, чак говори все едно грошовете са негови.

На никой от тримата не им пука за Морунов, просто щеше да е по-добре за тях да са повече Бойци в обединеното племе, пука им за бройката.

# 1 776
Не разбирам, защо зорлем всички се правите на много принципни и знаещи. Обсъждате и се възмущавате че момичета които са 2 пъти по малки от вас се снимат как пушат нарголе и се плезят, това какво общо има с познанията им, с това дали някоя от тях чете. Ако снимат с книга в ръка ще се почне че се правят на много ерудирани. Не виждам и защо Елизабет я храните че се лигави и бута на мъжете, хубава млада жена, свободна. Това че мъжете с които флиртува са бащи, женени, разведени не знам къде се търси вината в нея. Нормално е млада, не обвързана да флиртува и да се забавлява, а това дали ще й се отвърне зависи от мъжете на които се бута. Няма нищо лошо да флиртуваш, да ходиш по прашки да се снимаш оплезена когато си млада и свободна, нито това ти пречи да си ерудирана и знаеща.

# 1 777
Повечето от моите фаворити отпаднаха за съжаление - Миленка  Морунов..
Сега ще стискам палци за Стратимир.
Макар че може и да отпадне и той скоро.

# 1 778
  • Sofia

Само някой да погледне маникюра ти, на секундата ще се вкамени, поразен от образа на Горгона Мани. Joy Animal Snake Nature Zap

# 1 779
Подписвам се под всичко,написано от Дяволчето!👍
Днес бяхме на бг театър тук при нас в Лондон. Валентин също беше,помолих го за снимка,защото малкия ни син му е фен. Казах му,че е плакал когато той отпадна.И Вальо каза-Аз също плаках.
И аз и наш семеен приятел му казахме,че е абсолютно невъзможно той да отпадне точно на тази игра. Каза само-Знаете …… и се усмихна. Много възпитано и симпатично момче.

# 1 780
  • Испания
Скрит текст:
Подписвам се под всичко,написано от Дяволчето!👍
Днес бяхме на бг театър тук при нас в Лондон. Валентин също беше,помолих го за снимка,защото малкия ни син му е фен. Казах му,че е плакал когато той отпадна.
И Вальо каза-Аз също плаках.
Скрит текст:
И аз и наш семеен приятел му казахме,че е абсолютно невъзможно той да отпадне точно на тази игра.
Каза само-Знаете …… и се усмихна.
Скрит текст:
Много възпитано и симпатично момче.

Да, знаем.

Да е жив и здрав!

# 1 781
  • Sofia
А това че мъжете й отвръщат тя каква вина има.

Винаги съм отстоявала мнението, че съпруга, чийто мъж кръшка, има право да държи отговорен единствено същия този мъж, но това съвсем не означава, че не считам жена, която умишлено провокира и си ляга с обвързани мъже, за пълно дъно.
За съвсем различни концепции иде реч, нямащи общо по между си.
В този смисъл – разбира се, че (в конкретния случай) Елизабет носи вина и отговорност за своите собствени действия. Това няма никаква връзка с реакциите на потенциалните обекти на вниманието ѝ.

# 1 782
България е кръстопътят на Европа. Всякакви са минавали и са оставяли сем..то си. Затова сме и руси, и черни, и рижави.
Всъщност,  генетичните изследвания развенчаха този мит. Доста чиста нация сме си.

# 1 783
  • София
Така че не мога да разбера тази злоба у Бойците и да отмъщават за Морунов, сякаш приключенците са им виновни. Ами специално за това нямат никаква вина.
Много често, когато говорят за отмъщение, става дума конкретно за Симеон. Елизабет говори за директния сблъсък между двамата, всеки път, когато споменава отмъщение. А това дойде от факта, че той я номинира и индиректно я елиминира в даден момент, няма много общо с племето на Приключенците. От там тръгна и самото напрежение на арената.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 03:47 от La Vikinga

# 1 784
  • София
Няма нищо лошо да флиртуваш, да ходиш по прашки да се снимаш оплезена когато си млада и свободна, нито това ти пречи да си ерудирана и знаеща.
Съгласна съм с това. Тези далеч не са единствените неща, коментирани тук относно Елизабет, дори са съвсем малка част от цялото, но удобно се избягват мненията за отношението ѝ към останалите, вероятно защото е трудно да се оспори това, което се вижда. В случая примерът с нея е неуместен: тя е доказано нито ерудирана, нито знаеща.
...те мъжете  горките Елизабет ги кара насила да я харесват.
Което от видяното досега в и извън предаването те кара да мислиш, че я харесват?
Неделчо и Елизабет не си правят сметка без кръчмар ами Неделчо озлобява Елизабет да си ползва грошовете срещу другите, чак говори все едно грошовете са негови.
Злобата на Елизабет си идва от само себе си, не мисля, че има нещо общо с Неделчо. Дори обратното, преди нейното присъединяване към племето на Бойците, те не обсъждаха другите племена, с изключение на факта, че Неделчо се прехласваше по Паулина. Но изобщо нямаше напрежение и закани към другите племена, подобни на тези, които настъпиха с идването на Елиабет.
Само някой да погледне маникюра ти, на секундата ще се вкамени, поразен от образа на Горгона Мани. Joy Animal Snake Nature Zap
Снимката е от Facebook. Дори не мисля, че е истински маникюр, някой, предолагам фен на Мани, е сложил лицето на Мани върху ноктите с Photoshop или друга програма.

Общи условия

Активация на акаунт