Отговори
# 240
Привет, аз вчера направих 3ти зет с последния 3-дневен ембрион, дано ни е на късмет Simple Smile Този път с лепило, всичко мина добре. Трансферът е 410 лв., лепилото 100 лв. Аз съм много доволна дотук и от прегледи и от назначена терапия, която се сменя или допълва всеки път за конкретния случай. След декапептил депо спряхме функциите на яйчниците, резултатите от хормони бяха на долна граница като в менопауза, започнах отново естрофем, утрогестан, добавихме дуфастон, сега и медрол по-висока доза, натаспин. Всички изследвания са ми в норма, не знам ако и този път е неуспешен какво ще правя...сигурно ще си взема почивка от следваща стимулация, не зная колко време може да се изчака. Заповедта от фонда ни изтича през юли, дали трябва преди това да я започнем или може и по-късно (евентуално с ново кандидатстване по фонд)....?
С ново кандидатстване може по-късно, но се губи заповедта все едно е използвана.
Все пак Ви пожелавам да не е нужно да го мислите.

# 241
  • София
Привет, аз вчера направих 3ти зет с последния 3-дневен ембрион, дано ни е на късмет Simple Smile Този път с лепило, всичко мина добре. Трансферът е 410 лв., лепилото 100 лв. Аз съм много доволна дотук и от прегледи и от назначена терапия, която се сменя или допълва всеки път за конкретния случай. След декапептил депо спряхме функциите на яйчниците, резултатите от хормони бяха на долна граница като в менопауза, започнах отново естрофем, утрогестан, добавихме дуфастон, сега и медрол по-висока доза, натаспин. Всички изследвания са ми в норма, не знам ако и този път е неуспешен какво ще правя...сигурно ще си взема почивка от следваща стимулация, не зная колко време може да се изчака. Заповедта от фонда ни изтича през юли, дали трябва преди това да я започнем или може и по-късно (евентуално с ново кандидатстване по фонд)....?
С ново кандидатстване може по-късно, но се губи заповедта все едно е използвана.
Все пак Ви пожелавам да не е нужно да го мислите.

Благодаря ти, Fairy!

# 242
Момичета преди малко се обадих да си запиша час за проследяване на фоликули тъй като се подготвяме за втора инсеминация но ми казаха че д-р Шефкетова ще бъде в отпуск от 4-ти до 10-ти и сега не знам какво ще стане на 6-ти ми е 13ден и тогава трябваше да е прегледа и може би на 7-ми инсеминацията но сега всичко се обърква

# 243
Момичета преди малко се обадих да си запиша час за проследяване на фоликули тъй като се подготвяме за втора инсеминация но ми казаха че д-р Шефкетова ще бъде в отпуск от 4-ти до 10-ти и сега не знам какво ще стане на 6-ти ми е 13ден и тогава трябваше да е прегледа и може би на 7-ми инсеминацията но сега всичко се обърква
Е, то нямате много варианти. Или се записвате при Райков ( аз така направих, когато я нямаше предишния път), или се записвате в друга клиника, или пропускате месеца.

# 244
Аз започнах при д-р Шефкетова. Тя ми каза, че ще отсъства и съответно д-р Райков ще ме следи. Не мисля, че е проблем. Където и да сте винаги може да Ви съвпадне тяхна отпуска с периода.

# 245
Здравейте! Има ли някъде обявен ценоразпис на всички инвитро манипулации и услуги за инвитро центъра на Токуда?

# 246
Здравейте! Има ли някъде обявен ценоразпис на всички инвитро манипулации и услуги за инвитро центъра на Токуда?
Имаше, но са го махнали. И аз исках да проверя нещо наскоро.

# 247
Е, то нямате много варианти. Или се записвате при Райков ( аз така направих, когато я нямаше предишния път), или се записвате в друга клиника, или пропускате месеца.
благодаря свързах се отново и записах час при раиков ,но не знам дали да не се преместя в селена. Има ли успели момичета при раиков ?🙄 чудя се вече пропускането на месеца е изключен вариант  ще се преместя при раиков наи вероятно

# 248
На мен Райков ми направи цветната снимка, няколко прегледа, назначи изследвания на мъжа ми и хистероскопия за мен и ми направи пункцията. Аз съм доволна от абсолютно всичко, да не говоря колко е усмихнат и позитивен, което за мен тогава беше много важно. Друго си е да седиш в операционната и да влезе доктора усмихнат до уши. Ми по-спокойно ми стана, а след това нямах никаква болка и неразположения. Иначе после си продължи при Шефкетова.

# 249
На мен този Райков ми прави една инсеминация мин август докато Шефкетова беше отпуска. Явно е до човек. Окей че е усмихнат, ама като съм полу гола на магарето и правя процедура не ми е до дебелашки вицове. Може в мен да в проблема. Онзи ден път той ми правеше пункцията и си говореше с другите все едно не съм в стаята, докато ме приспиват. Абе не е моя човек, но иначе се справя добре

# 250
  • София
Д-р Райков ми направи мн добро впечатление при цветната снимка. Много професионален, обяснява, внимава.

# 251
Здравейте! Много ми се иска да направя една анкета сред вас. Има ли успели след ИНСЕ при д- р Шефкетова?
Аз вече не съм при нея , но мисля, че има доста момичета тук, които изпитват определени съмнения и отговора на този въпрос би помогнал да се разсеят/потвърдят тези съмнения.
 Предварително благодаря на тези, които ще отговорят!

# 252
  • София
И аз бих искала да разбера има ли успели, наистина, защото ми се струва че ни губят времето и парите.

# 253
Инсеминациите по принцип имат малък процент успеваемост и според мен не показват прекалено много за способностите на лекаря. Въпреки това, лично мое мнение, си заслужава да се опита.

# 254
Аз също смятам, че не пречи да се опита, особено, ако здравословните проблеми, които двойката има не са сериозни. Но ако е тежък мъжки фактор, или тежък женски фактор, честно казано, не бих губила време, енергия и емоции в тази процедура.

Общи условия

Активация на акаунт