Отговори
# 165
Аз правих хистероскопия при Велева месец преди инвитрото и забременях.
Не разбрах на рецепцията какво точно да ви казали. Аз звъннах на Велева и с нея се разбрахме кога какво да правя.

Към Гълъбина Велева ме насочи и мене.
Дали е възможмо да ми пишеш на лично?
Бих искала да ти задам няколко въпроса.

# 166
  • София
Може дя е имплантационно или  щом е кафеникаво да е някакв стара кръв. Най- важното е сега да си спокойна.
 Аз днес съм 10- ти ден и имам дтранни усещания като ПМС, но гледам на всичко като на положителен знак и стискам палци и на теб. Колкото по- малкп се притесняваш, толкова по- добре. Изпращам ти положителна енергия и стискам палци!
Здрасти мила, как си? Направи ли вече теста? Аз съм на 6-ти ден след процедурата, никакви симптоми за момента освен може би повишена жажда през нощта. Консултирах се с доктор Шефкетова за зацапването в началото, дължало се на контракции на самата матка. След 4-тия ден това престана и сега съм в трепетно очакване за някакви симптоми! Сподели и ти ако наблюдаваш такива, все пак си с около седмица напред. Стискам палци!

# 167
ЛейдиРоуз, днес пуснах тест, нонашата лаборатория е много бавна и чак утре ще видя резултата.
 За симптоми гледам да не се вглеждам много, защото имам вече един зет и един сет и все търсех симптоми и накрая нищо. Единствената разлика е , че много ме болят гърдите и имам ПМС. Предишните пъти след 6- ти ден всичко спираше. Но го отдавам на дуфастона. Така че не се вглеждай много ако можеш.
 Гледам да не се филмирам до колкото е възможно, но силно се надявам това да е моят опит. И стискам палци на всички чакащи.

# 168
  • София
На мен ми звучи като добра новина Simple Smile дано се похвалиш утре! На мен дуфастон не ми изписа и в момента не чувствам абсолютно нищо.

# 169
Аз приключих с този опит. Стискам палци на всички чакащи. Дано имате повече късмет

# 170
Аз приключих с този опит. Стискам палци на всички чакащи. Дано имате повече късмет
Много съжалявам. Почини си малко, събери се и дано следващия опит е вашият!

# 171
  • София
Много съжалявам, мила! Но нека разочарованието не те отказва да пробваш пак! Кураж!

# 172
Привет и късмет на всички в групата! Знаете ли дали в клиниката правят тест за ДНК фрагментация (искаме заради мъжки фактор и лоша морфология) ?

# 173
  • София
Привет и късмет на всички в групата! Знаете ли дали в клиниката правят тест за ДНК фрагментация (искаме заради мъжки фактор и лоша морфология) ?

Привет, ние втората я пуснахме в Токуда, но ни казаха без фрагментация, само разширена, и не зная прават ли изобщо. Първата е в Малинов с sdi фрагментация.

Аз другата седмица отивам да ми бият декапептил депо, това ще е различното преди 3тия зет с последния 3-дневен ембрион. Ще правим трансфера февруари, ще слагаме и лепило. Друго не остана за изследване и реално съм се отчаяла защо не станаха предните трансфери…Дано измислят друго решение за нашия мъжки фактор, защото се чудя изобщо за следваща стимулация и трансфери, ако играем на късмет. Не че има и  друг вариант, просто си разсъждавам. Д-р Шефкетова е прекрасна и търси причини и променя терапии, но явно с тежкия мъжки фалтор освен, че ембриолозите са водещи, другото е късмет…

# 174
Благодаря ви момичета. Още следващия месец съм отново на линия. Няма за кога да се чака. Дано при вас нещата се случат още сега!
 Стискам палци!

# 175
Леле все едно чета моята история, чак се загледах да не съм писала аз 😁 и аз имам три трансфера, последния с един ембрион, с декапептил депо. Само, че неизяснен стерилитет. Направихме всички възможни изследвания, Ера тест, пид. Но въпреки всичко неуспешно.
Желая на вас да е последен трансфер 🍀😇

Привет, ние втората я пуснахме в Токуда, но ни казаха без фрагментация, само разширена, и не зная прават ли изобщо. Първата е в Малинов с sdi фрагментация.

Аз другата седмица отивам да ми бият декапептил депо, това ще е различното преди 3тия зет с последния 3-дневен ембрион. Ще правим трансфера февруари, ще слагаме и лепило. Друго не остана за изследване и реално съм се отчаяла защо не станаха предните трансфери…Дано измислят друго решение за нашия мъжки фактор, защото се чудя изобщо за следваща стимулация и трансфери, ако играем на късмет. Не че има и  друг вариант, просто си разсъждавам. Д-р Шефкетова е прекрасна и търси причини и променя терапии, но явно с тежкия мъжки фалтор освен, че ембриолозите са водещи, другото е късмет…

# 176
Здравейте, да ви попитам в клиниката има ли андролог, с който може да се консултираме за мъжки фактор или трябва да търсим андролог другаде?

# 177
Инвитро центърът в Токуда няма андролог. Препоръчвам д-р Кацаров. Има частен кабинет: https://www.drmilenkatzarov.com/

# 178
Момичета, изследванията които Шефкетова  иска от партньора са:  серология (Hiv 1/2,HbsAg,Anti-HCV,антитела срещу сифилис-серологично изследване ) + МБ на еякулат.
Можете ли да ни препоръчате лаборатория в които се правят всичките?има ли нещо специфично (какво не трябва или трябва да се прави преди тях)
За колко време излизат?

# 179
Ние ги пуснахме с Рамус. Микробиологията я занесохме в стерилен контейнер. Специални изисквания нямаше мисля.

Момичета, изследванията които Шефкетова  иска от партньора са:  серология (Hiv 1/2,HbsAg,Anti-HCV,антитела срещу сифилис-серологично изследване ) + МБ на еякулат.
Можете ли да ни препоръчате лаборатория в които се правят всичките?има ли нещо специфично (какво не трябва или трябва да се прави преди тях)
За колко време излизат?

Общи условия

Активация на акаунт