Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 262
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
Одри, честита рожба! People Baby
Да си се гледате и радвате един на друг вкъщи и ще се радваме да продължаваш да ни навестяваш честичко!

TD03, тихичко честито! Страхотен растеж на ЧХГ! Лека бременност и пухкав финал ти пожелавам! Purple Heart

# 136
ТД, честити чертички! Спокойна бременност и до пухкав финал!

Одри, честито бебче! Опазнайте се добре и се наслаждавайте на безброй весели, щури моменти заедно ❤

# 137
ТД ,честито! Лека бременност ти пожелавам и стискам палци всичко да е наред с изследванията!
Одри, честита рожба, пожелавам ви много щастливи моменти и да расте здрав и щастлив!

Един малък ъпдейт от мен по темата Ипократис - премерих се и резултата ми за 1 седмица е 2,5 см на корема и 1 см на талията, 1 кг надолу. Продължавам с пълни сили.

За всички чакащи - стискам палци да ни се случи скоро най-голямата радост!!! 💖💖💖

# 138
Честито бебче Одри!

Да е здраво, благословено и много радост да носи! ❤️🍀❤️

ТД Честито две чертички с пожелания за лека бременност до успешен финал!❤️

# 139
Ей заради такива новини ви чета от време на време!
ТД, изключително много се радвам за теб! Стискам палци всичко да бъде наред и до краи!
Марго, Манди, Бранди, Джо ди, Дриймче, не сме ви забравили! Крайно време е да се сбъднат и вашите мечти! Пожелавам ви го, съвсем скоро да се похвалите!
Успех и на всички останали момичета! Пътят е много труден понякога, ама ужасно много си струва! ❤️

# 140
TD03, тихичко честито! Помня те и много се радвам! Пожелавам скоро да дойдеш да ръсиш памперси в темата,  като Одри! Blue Heart Blue Heart

# 141
Здравейте момичета от ден два имах леки болки в яйчниците и днес бях на гинеколог . Докторката каза ,че има задържан фоликул около 3 см и ако не се пукне до следващата менстурация ще се наложи прием на противозачатъчни ,а на мен никак не ми се иска да стигам до там понеже правим опити за бебче . Някоя от вас има ли съвети за спомагането на пукането на кистата с някакви билки или чай . Уточнявам ,че последната ми менструация беше на 21.11 и гинеколожката ме вика отново на 15 ден от цикъла ,за да проследим какво се случва с фоликула .
И последния ми въпрос е може ли да настъпи бременност този месец или не ?

# 142
TD03, тихичко честито! Аз те помня и много обичам такива истории Grinning Пожелавам ти всичко да е наред до финал и те съветвам да си пуснеш сама изследванията за да си спокойна Flowers Four Leaf Clover

# 143
Одри, честита радост, бъдете здрави и бързо възстановяване на теб!
ТД, честито, лека бременност и до финал!
На новите момичета добре дошли и да не се задържате!
Аз чак сега се записвам в темата и отново изказвам благодарности на rave и Torina ❤
Чета си ви редовно, въпреки че не съм писала отдавна, но няма какво. Както ви казах и в миналата тема доста по-спокойна се чувствам. Имам повече ангажименти и това доста ме разсейва. Имам чувството, че бях в някаква голяма депресия, но май премина. Дано с успокоението дойде и бебчето Blush
Мислех дори да не правя тестове за О, но имам два, май ще ги оползотворя и ще си чакам О. бавно и славно Grinning

# 144
  • Варна
Момичета, тестовете дали отчитат адекватно, ако не е първа сутрешна урина?

Този месец го бях отписала, защото имах много работа, но ми закъснява (откакто правим опити ми е сравнително точен МЦ, но пък преди си закъсняваше). Имам типични МЦ симптоми като подути гърди. И ей сега реших направо на шега да направя тест, защото беше в шкафа.

Като цяло има някаква супер супер бледа чертичка, но и урината ми беше доста прозрачна, защото бях пила доста вода. Дали е възможно да е положителен или съвсем си въобразявам.

Бях споделила, че от 9 месеца съм с премахната щитовидна жлеза и като цяло се притеснявам това какъв ефект ще има върху забременяването. От 3 месеца правим опити иначе.

Скрит текст:

# 145
TD03  честитооо, аз те помня разбира се. Лека бременност ти желая.
Одри жив и здрав да ти е малкия юнак.
Exberry ако чертичката се е появила в определеното време значи е положителен въпреки ,че не е със сутрешна урина правен.

# 146
  • Замък сред облаците
Момичета, тестовете дали отчитат адекватно, ако не е първа сутрешна урина?
Скрит текст:
Този месец го бях отписала, защото имах много работа, но ми закъснява (откакто правим опити ми е сравнително точен МЦ, но пък преди си закъсняваше). И ей сега реших направо на шега да направя тест, защото беше в шкафа.

Като цяло има някаква супер супер бледа чертичка, но и урината ми беше доста прозрачна, защото бях пила доста вода. Дали е възможно да е положителен или съвсем си въобразявам.

Бях споделила, че от 9 месеца съм с премахната щитовидна жлеза и като цяло се притеснявам това какъв ефект ще има върху забременяването. От 3 месеца правим опити иначе.

Скрит текст:

Exsberry, тихичко честито! След закъснение е нормално да отчита и с разредена урина. Чертичката розовее много хубаво. Направо записвай час за преглед за 2 седмици след датата на пропуснатия цикъл.

# 147
TD, честито и до пухкав финал! ❤️❤️❤️
Одри, честито!!!! Много здраве и щастие на цялото семейство! ❤️
Аз пуснах ЩЖ 52 дни след началото на стимулацията и излязоха резултатите. Явно няма да се размина без лекарства.
 Утре ще се чуя с Начев кога да направя обременяването с глюкоза и кои хормони да пусна на 3ти ден. Не знам дали пролактина ще го иска на чист ден.
Прикачвам и резултатите:

# 148
Честито на TD и  exberry ! Лека бременност до финал!
Кактусче взимай мерки и продължавай напред!

# 149
Одри 💙💙💙
ТД03, честито и до пухкав финал 🍀

Общи условия

Активация на акаунт