Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 266
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
Одри, честита рожба! Heart Много се радвам за теб! Бързо възстановяване!

exsberry, ТД - честито и на вас, момичета! Леко бременеене! Heart

За мен няма какво да кажа към момента.. опитвам се да не го мисля много и лентички за О не съм си взела този месец, че покрай работа и пътувания няма да мога да ги правя в един час... та така. Дано пък чудото си стане! Heart

# 166
Мариела добре дошла, пожелавам ти да не се задържаш дълго тук! От момичетата, ще получиш много ценни съвети и подкрепа. ❤️

# 167
Круелче, забравих да спомена и на теб нещо.. а си го мислех! Simple Smile

Значи.. както се казва "след най-голямата буря, идва най-яркото слънце", така че силно вярвам, че след всички тези гадости, твоето слънчице вече се е запътило към теб. Heart

# 168
Дейзи благодаря ти много, миличка. Вече нервите ми са на ръба... ☹️Кой знае колко време ще отнеме, така и не мога да го прежаля, толкова лесно стана на 7м опити.. ☹️ Отчаяна съм, дали въобще ще се случи, колко още пари трябва да дам и през какво трябва да мина... ☹️Не мога да го прежаля, толкова чакано и желано беше.. ☹️ Явно така е било писано, и не е бил сега момента.

# 169
Здравейте момичета , имам един въпрос, нещо което не ми е ясно.На преглед докторът ми каза че О е на 13.11, последна дата на М 01.11. Бях та преглед на 09.11 и каза , че има ДФ.Сега на 28.11ли да очаквам М или по- късно. При цикъл 28 -30 дни. Благодаря и се извинявам , ако въпросът ми е глупав

# 170
  • София
Ще споделя малко опит от моя страна за тестовете за овулация. Не че имам много опит с моите 3 месеца следене с тестове, но все пак може на някой да му е полезно.
Аз използвам тестове Oview. Понеже на листовката пишеше да се прави в интервала между 10:00 и 20:00ч., аз реших да го правя около 16:00ч. всеки ден. Първия месец спазвах, с изключение на един единствен ден, в който го направих в 12ч. на обяд, защото нямаше как и точно в този ден резултата беше положителен. Втория месец пак си спазвах, но така и не се натъкнах на изцяло положителен резултат. Пак си имаше доста наситена втора черта, но не беше толкова наситена колкото контролната.
После попаднах на един канал в YouTube"d-r Zdravko Minev". В едно негово видео той описва начините за определяне на овулацията. Той спомена, че при тестовете с лентичките от аптеката е хубаво да се правят сутрин и вечер, а не по веднъж на ден, защото ако правиш по веднъж на ден, може да не си хванеш овулацията и да помислиш, че нямаш, но всъщност да не е така.
Затова третия месец (този месец) пробвах по два пъти на ден (сутрин веднага след като стана) и вечер около 18:00ч. Тази сутрин ми беше положителен теста.....снощи беше отрицателен и сега вечерта пак ми е отрицателен(днес вечерния го направих сега, че няма да мога в 18ч.)  Аз си правя извод, че може би наистина е добре да се правят сутрин и вечер. Поне за моя организъм е така.  Вие какво мислите?
Пак стана доста дълъг пост, но искам да разбера и вашето мнение, а и в някои от темите съм виждала коментари на дами, които нямат положителен тест и се чудят какво става.
Оставям линк към видеото, което гледах:
https://youtu.be/HaugeNec3sw

# 171
  • Замък сред облаците
Сутрешното тестване е огромна рядкост да покаже положителен тест, тъй като секрецията не е достигнала върха си и не е циркулирала достатъчно в кръвта, за да се натрупа в урината (нали знаете, че в урината се трупа след като кръвта се филтрира от бъбреците?). Ако 2-3 месеца не може да се засече следобеден пик, тогава може да се измести тестването, докато се установи какъв е индивидуалния случай, но в масовия тестването трябва да е в късен следобед.
За Овюто вече се изказах, така че няма да се повтарям.

hope77ly, а знаеш ли си колко ти е лутеалната фаза? Ако не знаеш по-скоро очаквай между 28-30.11.

# 172
  • София
Сутрешното тестване е огромна рядкост да покаже положителен тест, тъй като секрецията не е достигнала върха си и не е циркулирала достатъчно в кръвта, за да се натрупа в урината (нали знаете, че в урината се трупа след като кръвта се филтрира от бъбреците?). Ако 2-3 месеца не може да се засече следобеден пик, тогава може да се измести тестването, докато се установи какъв е индивидуалния случай, но в масовия тестването трябва да е в късен следобед.
За Овюто вече се изказах, така че няма да се повтарям.

Много ти благодаря за мнението ❣️ И аз бях чувала, че е най-добре късния слодобед. Но при мен се оказа, че не е точно така. Нямам представа как тази сутрин излезе положителен, противно на това твърдение за концентрацията в урината. Аз го направих в 8 сутринта теста. Така или иначе са различни организмите ни и явно всяка трябва да провери сама за себе си и да не се шашка ако няма положителен резултат. 🙂

# 173
  • Nederland
Честити рожби и честити две черти на всички ! 💗 Само такива новини искам да чета в темата .
Добре дошли на новите и бързо да се махате от тук , да кажа за моята поликистоза , че забременях септември с около 17-8 кисти на денсия яйчник и от него е била и овулацията ми . По време на бременността остана само една 3 на 3 см . Днес 6 дни след аборта бях на преглед и се видя , че няма и следа от кистите . След 6 седмици съм на преглед след като мине първата менструация и чакам зелена светлина за нови опити . Ще пия геритамин и ще пусна някои изследвания в България . Смятам да не откачам , но това не значи , че няма да се вкарам в безброй филми ..

# 174
Мишелинка Стискам ти силно палци, хубавото в случая е, че нямаш и следа от кистите 🙂. Пожелавам ти да се възстановиш бързо, както психически така и физически. И много скоро да ти дадат зелена светлина да подновите опитите отново,и когато си готова отново да действате. 💫❤️🤗

# 175
Мариела, добре дошла и да не се задържаш дълго тук !
Круела, не се отчайвай! Поплачи и след това намести короната и смело напред! Това е мотото на темата! Знам колко боли! Прегръщам те! Ако искаш да поговиш с някой съм насреща! 🤗

# 176
Добре дошла Мариела дано не се задържаш дълго ! 🤞🍀
Мери това все едно съм го писала аз (то така ще каже всяка от нас) 😁 ..толкова е вярно.

Скрит текст:
Понякога съм се замисляла,и съм си казвала:Ееех,поне да ги видя тия черти..
Обаче,после след като си минал през аборт/и,и като знаеш какво е,някак предпочитам да ги видя когато трябва,и всичко да е наред,от колкото да приключи след няколко седмици...това определено боли повече,много повече,от колкото да не си хвана О или теста за Б да е с една черта.Друг път се замислям,как с дете ще ми е по натоварено ежедневието,и докато си лежа и си почивам сега,тогава няма да имам такава възможност.Но пък се чувствам готова,и го искам..Някак съм на приливи и отливи..всеки ден.
Трудно е определено,и няма как всеки да те разбере.Сега се опитвам да се наслаждавам на това спокойствие,въпреки,че подсъзнателно постоянно мисля едно и също.Защо,защо,защо?
Защо не се получава,защо при другите е толкова лесно,не го ли заслужавам?? Колко още проблеми ще излязат!?
Имам толкова любов в себе си...Винаги съм обожавала деца,винаги съм се разтапяла при вида на малко бебе...Обичам да се грижа за хората,идва ми от вътре.
Толкова ли не е достатъчно това!?
Ама това е,няма кой да ми отговори на въпросите,стоя и чакам...чакам децата сами да ме изберат,и да дойдат при мен когато са готови.Ще ги чакам,с трепет..Подготвена и пълна с любов,и енергия..за тях..❤️ [spoiler\]

# 177
Cruela, тази бактерия да няма връзка с аборта, много странно така едно след друго?

# 178
Шанти питах док, не би трябвало. Мен цистита ме хваща или зимата или преди лятото.

# 179
Одри честита рожба!
TD03,Exberry честити чертички!Желая ви прекрасна бременност до финал!
Cruella прекрасно разбирам емоциите ти, изпитвам подобни и аз самата.Но от горчивия ми опит мога да те уверя, че рано или късно болката и гнева се превръщат отново в амбиция и надежда.

Общи условия

Активация на акаунт