Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 642
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
Момичета бях на преглед. Докторът, каза че е доста рано да потвърди бременност.  Имам киста в десният яйчник- 5 см. Лутеална ,според него , тъй като на миналият преглед я нямаше. Кървенето може би се дължало на това, че е около датата на менструцията. В четвъртък ще прегледа отново. Кръв в матката няма. Чакам и така. Утре ще пусна ЧХГ.

# 286
hope, силно стиснати палци всичко да е наред, не губи надежда!

# 287
  • София Младост 3
Здравейте, нека всички сбъднем мечтата си.
Имам двама сина, но още от малка си мечтая за момиченце. От началото на годината съм с нов мъж в живота си, правилният и много искаме общо детенце. Той също има 1 син. От март месец правим опити, но нищо не се получава. Обиколихме църкви, манастири и други чудотворни места с молбата да си имаме детенце.
Срамувам се да отида в инвитро клиника, за да не ме помислят за луда, тъй като октомври станах на 43 г. Знам, че е глупаво. Но трябва да се престраша. Много искам бебе, синовете ми са големи и смятам, че точно в тази си възраст, ще дам най-доброто от себе си да съм добра майка.
Желая успех на всички. Радвам се, че открих темата и скоро нека да напуснем групата и да даваме кураж и надежда на жените като нас, че чудото ще стане, защото ние сме им живия пример.

# 288
Роси , този църковен туризъм и аз го минах преди година ... Моя колежка на 43 роди здраво 3-то бебе по естествен път . Няма нищо срамно да отидеш на консултация !Адмирации за смелостта !
 Днес да се разпиша бях на преглед за първи път в МБАЛ Надежда , останах с добри впечатления . На ултра звука и скенера всичко беше перфектно , дадоха ми да си пусна хормонални изследвания и любимият иска не иска трябва да си направи спермограма. Силно стискам палци всичко да ми е само в главата , скоро да се успокоя и да се случи чудото . Мечтата ми е да зарадвам моите родители с новината за 8-ми март . Общо взето се моля за коледно чудо , пък да видим ... Докторката каза да си направя тест за овулация . Съвети кой тест да избера ?

# 289
Здравей Роси Simple Smile добре дошла и дано скоро се сбъдне желанието ти! Няма от какво да се срамуваш или притесняваш. Моя приятелка роди второто си момиченце точно на 43, а първото на 40. Тя е моя пример, че това е нормална възраст. Според мен първо отидете на репродуктивен специалист и пуснете изследвания. Не е задължително да е нужно ин-витро. Някакви изследвания пускали ли сте?
Момичета, при мен цикъл още няма и много се отчаях с тези два отрицателни теста Sad започвам и да се притеснявам и защо не ми идва... Досега трети пълен ден закъснение не съм имала никога. Най-много ми е закъснявало три дни, но на третия сутринта ми идва...
Стискам палци на всички! 💖💖💖

# 290
Днес да се разпиша бях на преглед за първи път в МБАЛ Надежда , останах с добри впечатления . На ултра звука и скенера всичко беше перфектно , дадоха ми да си пусна хормонални изследвания
Мога ли да попитам ти дали носи някакви изследвания изобщо на прегледа, защото съм разглеждала формичката им за запазване на час и ми направи впечатление списъкът с изследвания, които изискват? Или ако ги нямаш, просто ги правиш за следваща консултация? Чисто информативен е въпросът ми.

# 291
Здравейте момичета, вчера ми звъняха от болницата и трябваше да отида за някаква анкета , правили проучване...мислех че ще е анонимно , но въпросите ги задаваше една от гинеколожките.
В крайна сметка стигнах и до ехография.
Предполагаше се че след втория опит , който не беше успешен тъй като въобще не се стигна и до трансфер щяха да изучават моя случай, предполагам че заради доста пациенти аз и напомних за това.
Ами каза ми че този път ще работим по друг протокол, с различни лекарства мисля че е дълъг. Каза ми да си купя Коензим Q10, както и едни противозачатъчни, (вторите ще ми трябват в по-късен етап) и някакви хормони DHEA. Някоя от вас да е пила такива? Не се продават в аптеки в Испания само по интернет и идват отвън.

# 292
Еха, много нови дами в темата. Искам тая тема да не е нужна на никого и да запустее. Не ми харесва колко хора станахме тука Stuck Out Tongue Winking Eye

Закъсняло честито на Одри за бебчо Heart

Аз не пиша, защото няма какво. Ни тестове за овулация правя, ни нещо следя. Снощи ме попита мъжа ми дали е станало време за сериозни действия, а аз хал хабер си нямах Grinning Днес обаче май усещам, че до 2 дни ще съм в овулация, а по календар имам още към 5 дни. Нещо подранява тоя месец. Да се надяваме, че просто ми дава повече време преди Коледа да опаковам положителните тестове като подарък Grinning

Стискам палци на всички и горе главата, момичета!

# 293
Здравейте, добри дошли на новите дами и не се задържайте много.

Аз влизам да се отчета. Дочаках си първия преглед днес и се прибирам с едма идея по- спокойна. Чух сърчицето!!! Вълшебен миг. Желая го от сърце на всички ви.

# 294
  • София
Момичета, при мен цикъл още няма и много се отчаях с тези два отрицателни теста Sad започвам и да се притеснявам и защо не ми идва... Досега трети пълен ден закъснение не съм имала никога. Най-много ми е закъснявало три дни, но на третия сутринта ми идва...
Стискам палци на всички! 💖💖💖

Може би не при всички отчитат толкова рано тези тестове 🤔
Ако се притесняваш може да си пуснеш кръвен тест. Мисля, че те доста по-рано отчитат. До колкото съм чела в теми в които са дами, които ходят при репродуктивни специалисти ги карат да си пускат кръвни тестове.
Пожелавам да има добри новини при теб ❣️

# 295
Благодаря момичета, ужасно сте мили. Стискам палци на всяка една да сбъдне своето Коледно чудо.
И да попитам док. изписа Герикапс 2 по 1. Попитах не е ли противопоказен , каза че не е, вие какво мислите

# 296
Днес да се разпиша бях на преглед за първи път в МБАЛ Надежда , останах с добри впечатления . На ултра звука и скенера всичко беше перфектно , дадоха ми да си пусна хормонални изследвания
Мога ли да попитам ти дали носи някакви изследвания изобщо на прегледа, защото съм разглеждала формичката им за запазване на час и ми направи впечатление списъкът с изследвания, които изискват? Или ако ги нямаш, просто ги правиш за следваща консултация? Чисто информативен е въпросът ми.
Изрично попитах докторката по телефона трябва ли да нося някакви документи и изследвания и тя каза че не е необходимо ,защото първо трябва да ме види , за да прецени какво ще трябва . Истината е че много държат тези изследвания да се правят при тях , първо за да им влезне всичко в системата и да може да се проверява всичко без носене на излишни листове и второ за пари.... Скъпо ми се видя , но това е нещо което ми е важно е съм склонна за момента да се съглася с техните правила .

# 297
Бриена, правила съм си изследвания в други лаборатории и съм ги носила на док в Надежда и е пълна глупост, че искат всичко при тях. Като си от друг град няма да се вдигнеш специално за това. Док и един път не е казал и дума.
Аз като записвах час не беше през формата и не съм носила нищо.

# 298
Каквото решат сканират и слагат в досието. Можеш да си носиш каквото искаш. Аз се опитвам да не забравям кога трябва да си повтарям вирусологията, защото там е с поне 20 лв по-скъпа от тукашни лаборатории. Дори предупреждават да си носим, ако имаме. Миналата седмица занесох TSH и пролактин. Сканираха го с вирусологията и (стига да му потрябва), док ще го види.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 21:03 от Mandaria

# 299
Inferiya прегръдки! Нека тази прекрасна Коледа да ви донесе един хубав подарък.  Gift Heart

Парушева стиснати палчета! Yellow Heart

Хоуп чертичката е прекрасна, така че стискам много силно палци!

Общи условия

Активация на акаунт