Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 647
  • 780
  •   1
Отговори
# 390
Аз се чудя на 2ри или 3ти ден да пусна пакет хормони. По принцип резултатите ми трябват за 4ти на обяд и много се колебая кога да ги пусна. Не знам дали ще са излезли резултатите до 14ч

# 391
В интерес на истината могат да те освободят в изпитателен съвсем спокойно. Аз започнах работа  и в същия месец забременях и освобождаването ми беше голямо притеснение, но с шефа се споразумяхме за някои неща и реши да ме остави

# 392
Може би е добре да питаш в лабораторията дали ако ги пуснеш в събота сутринта ще излязат резултатите до обяд. То зависи и кои хормони де...
Аз се чудя на 2ри или 3ти ден да пусна пакет хормони. По принцип резултатите ми трябват за 4ти на обяд и много се колебая кога да ги пусна. Не знам дали ще са излезли резултатите до 14ч

# 393
И в Рамус, и в Циба ми излизат щитовидни и женски на същия ден, дори събота. Вече разни, които принципно отнемат време, няма как Simple Smile

Скрит текст:
Аз днес му отпуснах малко края и вдигам наздраве с една Маргарита Cocktail Докато мога Joy

# 394
Наздраве, Inferiya, дано скоро имаш сладък повод да не пиеш алкохол. И аз съм доволна от Рамус иначе, бързо са готови резултатите им.

Кактусче, пускай ги на предния ден, ако не си сигурна кога ще излязат. Просто да ти е спокойно.

Не пиша много, защото при мен няма нищо интересно. Скоро съм на преглед и ще видим как продължаваме напред. Може да направим пак инсеминация.
Радвам се на всеки положителен тест в темата и пожелавам на всички скоро Purple Heart

# 395
За тези, които приемат вит Д. Прочете тази статия за витамин К2.
https://herbamedicabg.com/kakvo-tryabva-da-znaete-za-vitamin-k2- … tqIoaAoZHEALw_wcB

# 396
Здравейте момичета,  снощи ми дойде Sad така се надявах, досега 5 дни не ми е закъснявало и всичко пропадна Sad може би заради новата ми диета съм стресирала малко организма и затова се забави, може да е от стрес (имам си доста напоследък) така че вдигам главата и продължавам напред. Много ми е кофти, защото наистина си мислех, че има шанс да е станало...
Успех и стиснати палчета за всички 💖💖💖

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 10:17 от Sunshinegirl84

# 397
  • София
Здравейте, момичета. Пуснах TSH, Пролактина и AMH, както ми каза док., а останалите ще пускам на 3ти ден. Ето ги и моите резултати. Имайте предвид, че ме остави в покой само минута. Не знам дали е достатъчно. Виждате ли нещо притеснително. Гледам, че няма извън граници. Но все пак да ви попитам, защото съм на преглед чак другия четвъртък, а изобщо не съм наясно с тези хормони.
Редакт: Сега видях, че има отделна тема за изследванията. Занапред ще ги пускам там, за да не товаря тази 🙂

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 11:12 от Mariela Savova 707772

# 398
  • София
Добре са ти Мариела, малко Пролактина е към горната граница, та ако имаш път следващ преглед пусни пак

# 399
  • София
Добре са ти Мариела, малко Пролактина е към горната граница, та ако имаш път следващ преглед пусни пак
Много благодаря за отговора. Така или иначе ще пускам след седмица и нещо на 3ти ден останалите хормони и тогава ще пусна пак и Пролактина. Но този път ще помоля да постоя повечко в покой за всеки случай, поне да знам, че ако е висок пак не е от това.

# 400
Здравейте и от мен бъдещи мами! Казвам се Никол и съм на 28 години. Приятелят ми също е на 28. Заедно сме от три години, от 11 месеца правим опити, но все още нищо. Аз съм със СПКЯ и това е единственото, което не е наред в изследванията ни. Наистина много се надявам скоро и ние да видим двете чертички. Вчера си правих пореден тест, но е отрицателен. Дано има Коледно чудо и за нас. Успех да всички, които искат да станат родители!

# 401
Привет от мен отново , разписвам се с МЦ 😒😒... Стискам палци на всички чакащи чудото да се случи , все пак Нова година - нов късмет !

Успех на всички..и нека скоро се похвалим с две чертички! ♥️🤞🤞

# 402
Добре дошли на всички новозаписали се момичета и дано не се задържате дълго в тази уютна тема. Честито и на виделите последните дни положителни тестове, лека и спокойна бременност до успешен финал!

Не бях особено активна последните седмици, но се включвам днес с актуална информация - официално приключи и третият ми инвитро опит с отрицателен кръвен резултат.

Скрит текст:
За тези, които са отскоро в темата и не знаят историята ми - на 42, активно бебеправене от 2017, от 2018 в репро клиника,  за последните три години три инвитро процедури, 5 трансфера,  две естествени забременявания и три аборта, генетични и имунологични проблеми.
Този трети опит беше чакан с много надежда, смених клиниката, бях на максималната възможна терапия и за съжаление пак нямахме късмет. Приключвам с ходенето по клиники, стимулации и терапии, последният месец ми разби и без това малкото останали нерви, и доведе до сериозни търкания между мен и ММ. Явно не сме на една скорост вече по темата за бебеправенето, ММ е категорично против ново инвитро, независмо дали с мои или донорски яйцеклетки, на почти 46 се чувства вече стар тепърва да отглежда малки деца иска да си гледаме “старините” двамата, а не да гледа как се руша физически и психически след всеки неуспех. Тези 4 години оставиха белег и у двамата и сега ще се опитаме да съберем пак парчетата и да се върнем към нормален живот.

Оттеглям се от активното бебеправене, но ще остана да наглеждам темата, има няколко момичета, които също като мен много се задържаха, и се надявам вече да идва и техният ред да се похвалят и преместят в съседната тема❤

Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 403
Марго,  със затаен дъх те чакам да пишеш. Много съжалявам.  Не знам какъв съвет да ти дам. Починете си, вярвям че в правилния момент живота ще те изненада когато най-малко очакваш! Пожелавам сили и само хубави моменти за напред ❤

# 404
Марго, не знма какво да ти кажа. Наистина и от сърце много съжалявам! Силни прегръдки и положителна енергия ти изпращам. Дано все пак се случи чудо, когато най-малко го очаквате. Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт