Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 640
  • 780
  •   1
Отговори
# 405
  • Замък сред облаците
Марго, гуш и тук! Heart Все се надявам на твоето чудо, знаеш Heart

# 406
Марго, съжалявам за поредния неуспех Cry Така се надявах, че ще е успешно всичко с новата клиника. Пожелавам ти с неактивното бебеправене да ви поднесе съдбата най-голямото щастие ❤

# 407
Съжалявам много, Марго. Дано ви се получи успешно една натурална бременност, от все сърце ти го пожелавам!

# 408
Марго много съжалявам, за поредния неуспех... Толкова много се надявах, че този път сте близо и ще успеете!
Починете си от всички тези мъки, много преживя! Силно вярвам, че чудото ще ви изненада когато най-малко го очаквате! 🙏 Голямо гуш и от мен! ❤️

# 409
  • Sofia

Момичета, с огромна болка , искам да ви кажа , че явно ми се наложи да преживея и биохимична бременност. Теста е от вчера , деня на менструацията. А днес вече имам кървене. Не знам защо се случва всичко това , едно след друго. Направо е ужасно. Два дни преди това имах бледа черта , вчера се насити и си помислих , че все пак чудеса се случват, нооооооооо. Просто исках да ви споделя и да ви кажа, че всички вие сте едни много силни дами, дано и аз да имам силата да не се откажа.

Хоуп, много ми е мъчно и тъжно за случилото се с теб... Преживях същото този юли месец и беше много гадно! Дано 2022 година бъде вече годината на нашите така желани бебета!

# 410
Марго, съжалявам!
Последните две седмици обаче се убеждавам, че наистина всичко се случва с цел и смисъл. Надявам се да се изненадате приятно в най-скоро време!

# 411
Марго, натъжих се като прочетох. Но пък след време може би ще откриете и нещо положително в тези 4 години. Починете си, преоткриите се, а пък някой ден може и да се решите да приютите изоставено детенце.

# 412
Марго, прегръщам те, пожелавам да сте силни и сплотени. Щом се обичате всичко се понася по-леко. Heart

# 413
Марго , съжалявам … аз все още наглеждам темата , защото чакам теб … и още няколко момичета разбира се . Но ще продължа да те чакам , защото вярвам в чудеса … Прегръдки 🤗❤💙

# 414
Марго, съжалявам за неуспеха да си имате детенце. Според мен не е късно да станете родители. Замисля ли сте се да си осиновите детенце. Вярвам, че ще го обичате като свое. Аз съм осиновена и съм отгледана с много любов. Някой ден и аз искам да си имам осиновено детенце. Мъжа ми за сега е съгласен. Но първо искаме трето свое.

# 415
Марголотка, много съжалявам… ❤
Бъдете силни, думите са излишни, но искрено се надявам след като се успокоиш, спреш да го мислиш (както всички уж казват), да се получи изведнъж непредвидено. Пожелавам ти го! Чудесата съществуват! 🍀

# 416
Специално за мамите над 40 ще се опитам да поставя в спойлер нещо , което ми усмихна деня Simple Smile

Скрит текст:

# 417
  • Sofia
Марго, разплака ме, толкова ме разчувства...
Не зная какво друго да ти кажа засега.
Аз съм с поредния отрицателен тест за Б.
Явно няма да дочакам тази година своето Коледно Чудо.
Може би, както написах вече малко по-горе, 2022 ще годината, в която ще забременея и родя!
Нали помните? Човек предполага, Господ разполага. Но също и: Бог забавя, но не забравя!
Не е забравил за никоя от нас, момичета и жени! За нито една от нас!
Аз на 21 ноември, Въведение Богородично и Денят на християнското семейство, падна се неделя тази година, отидох в Руската Църква и си написах листче с желание до Свети Серафим Софийски Чудотворец.
Искрено вярвам, че отправената молитва е чута и ще бъде изпълнено моето желание, когато му дойде правилното време за това!
Със същата вяра съм за всички вас, мили жени! Revolving Hearts

# 418
Марго прегръдки! Нямам друго какво да кажа,освен с цялото си сърце,да ви пожелая да откриете щастието.И дано,когато му дойде времето,вашето чудо да се случи!❤️

# 419
Марго Съжалявам за неуспеха. Много силни прегръдки от мен Heart. Починете си добре и ви пожелавам успех каквото и решение да вземете.

Рядко и аз пиша, но си ви чета. Днес минах през Бодимед и пуснах изследванията, които Калчев ми назначи и ще чакам. Края на другата седмица трябва да приключа с всички лекарства и се надявам да се върнем към опитите. Дано вече мине този ад. Миналият месец реших да пропуснем, че освен силните лекарства, от които се чувствам като надрусана, ами минах на доста изследвания сред които и ЯМР, скенер и тн. Ще питам по телефона Калчев дали да отложим прегледа за този месец. Успех момичета. Heart Дано скоро има повече Коледни чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт