Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 636
  • 780
  •   1
Отговори
# 420
Марго, много съжалявам, че така се развиват нещата! Много ме разчувства написаното. Аз обаче от сърце вярвам, че един ден ще имате вашето чудо! Силни прегръдки от мен! Heart

Честито на момичетата, които наскоро се похвалиха!

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 15:33 от Miss_Independent5

# 421
Марго , много съжалявам.

# 422
Марго Искрено съжалявам, думите са излишни. Пожелавам ти сили да продължиш напред. Разплака ме, прегръщам те. ☹️💞🤗😭

# 423
Марго, много съжалявам за това, през което си минала и силно вярвам, че щастливото събитие ще ви се случи, когато най-малко очаквате. Прегръдки и горе главата! 💖
Скъпи момичета, чувствам се наистина щастлива от това малко общество, което сме си създали тук. Такава подкрепа и разбиране има и наистина ми е много по-леко, откакто съм тук. При нас месеците вече станаха 8 и след нова година (ако случайно не ни споходи коледно чудо) ще правим спермограма, и каквито изследвания са нужни още за мен. Прегръщам ви всички! 💖💖💖

# 424
Част от изследванията вече са готови. Може ли коментари от за познатите за LA:

Хомоцистеина ми е доста висок, явно са ми паднали нивата на вит. Б. Ще си започна с предишните дози. Желязото ми се струва ниско. Въпроса ми е за Lupus anticoagulants, завишено е. Последното също е на горната граница. Не знам дали се влиае от медикаменти.

През последният месец минах на диета без глутен и мляко. Един - два пъти съм нарушавала диетета. TSH то ми е паднало  от 2.6 на 1.14. Чак не ми се вярва. Не съм увеличавала дозата на L-тироксина.

Калчев ми каза, че уж в Германия се обработват някои от изследванията, но май не е така. Днес ми взеха кръв, днес имам резултати.

# 425
Марго, много съжалявам Cry и много силно те прегръщам и аз чаках да се похвалиш в тази тема и знаеш ли, въпреки всичко ще продължа да те чакам. Пожелавам ти естествена бременност, защото освен всичко има чудеса и има Божа работа и това го вярвам и са ми го казвали и репродуктивните. Не знам дали сте ходили с ТМ на Кръстова гора и в Руската църква, ако не сте при следващото идване до БГ отидете за мен това са най-святите места в нашата родина и вярвам че помагат. Идва Коледа пожелай си го, запали свещичка и остави нещата в Божиите ръце както се казва Hands Pray Пожелавам ти го и аз от сърце и въпреки мнението на ТМ, вярвай, просто вярвай - въпреки всичко HeartHugHands Pray

# 426
Ех, Марго...съжалявам за развоя.Прегръдки❤!Понякога наистина вярвам, че чудеста се случват когато най-малко ги очакваш!Желая ти го от сърце!

# 427
Пълнолуние, лупусният антикоагулант ти е слабо положителен. Трябва да се повтори след 3 седмици и ако пак е положителен, значи си с придобита тромбофилия. Аз съм така, освен с вродена, но дори и само придобитата изисква терапия с НМХ през бременността.

# 428
  • Замък сред облаците
Скрит текст:
Част от изследванията вече са готови. Може ли коментари от за познатите за LA:

Хомоцистеина ми е доста висок, явно са ми паднали нивата на вит. Б. Ще си започна с предишните дози. Желязото ми се струва ниско. Въпроса ми е за Lupus anticoagulants, завишено е. Последното също е на горната граница. Не знам дали се влиае от медикаменти.

През последният месец минах на диета без глутен и мляко. Един - два пъти съм нарушавала диетета. TSH то ми е паднало  от 2.6 на 1.14. Чак не ми се вярва. Не съм увеличавала дозата на L-тироксина.

Калчев ми каза, че уж в Германия се обработват някои от изследванията, но май не е така. Днес ми взеха кръв, днес имам резултати.

Пълнолуние, завишеният лупус антикоагулант е индикатор за антифосфолипиден синдром. Обаче тази стойност сама по себе си не ми говори нищо понеже не съм запозната в детайли с това изследване. Ако е такъв случая реално (т.е. доктор го потвърди), това е вродена тромбофилия и терапията е с НМХ инжекции.

Ей, Шели ме изпревари с истински полезно инфо Simple Smile

# 429
Пълнолуние,  не съм наясно с резултатите, доктора ще ти ги разчете най-добре. За бодимед знам, че изпращат пробите до Германия в определени ден, дни от седмицата , така че явно си уцелила точния момент.

# 430
Благодаря Ви, момичета. Значи е поправимо. Тогава всичко е наред, ще видим Калчев какво ще каже.

Mila, оказа се, че си ги правят в България. Звъннах им. Казаха, че някои от изследванията са ги изместили от Германия в България. Явно и Калчев е останал с грешно впечатление.

# 431
Явно е от скоро промяната. Аз същите изследвания ги пусках юни и тогава излязоха след няколко дни.
Не се притеснявай,  доктора ще ти даде правилните насоки и за витамините ❤

# 432
При мен 17ОН прогестерона е завишен,и едното ще ми гледа всички вътрешни органи,най-вече НБЖ...и каза да си пия Вигантола,само че по 6 капки на ден.Ще видим другата седмица,какви ще ги вършим.Мрън

# 433
Марго много съжалявам. 
Разписвам се и аз с МЦ , въпреки че онзи ден ми правиха ултразвук и нямаше никой , имах тайна надежда и сигурно организма ми е решил да не ме тормози , та даже ми подрани този месец ... И все пак ..
Стискам палци на всички прекрасни жени да имаме Коледно чудо ❤️

# 434
Мери, ако само 17ОН прогестерона е завишен, според мен няма нужда от предварителни притеснения. Моя също е завишен, но Начев каза, че не се тълкува самостоятелно, а и с другите хормони. Пита ме дали имам имам нетипично много окосмяване и огромно желание за секс. Гинеколожката също потвърди, че не се тълкува самостоятелно.

Общи условия

Активация на акаунт