Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 635
  • 780
  •   1
Отговори
# 435
Пълнолуние той не е самостоятелен.Тя ми го назначи,след като видя завишен тестостерон и Dhea.Аз имам малко повече окосмяване,но пък нямам никакво излишно желание за секс 😁 .. даже на моменти хич нямам.
Аз изобщо не се притеснявам,просто съм тръгнала по някакъв път,и следвам инструкциите на лекаря.
Иначе нямам никакви съществени оплаквания от към физическо състояние 🤔🤷

# 436
  • Замък сред облаците
Ох, прощавайте за офтопика ама нетипично много окосмяване, ако го имам (имам тук там косъмчета не на място и като цяло гъст и здрав косъм на всички други нормални места освен главата 😂 ама тоя ПГ не съм изследвала),  ще ми убие всякакъв секс драйв, та предположението за огромно либидо ми се стори нереално 🤣 Знам, знам, че е хормоналното отражение ама пак ми изглежда нелепо 😬

Момичетата вече казаха, но той принципно се тълкува в комбинация с други хормони защото се секретира от НБЖ и се трансформира в кортизол обичайно.

# 437
Марго, силни прегръдки и кураж! Heart

Аз на 12ти ден отново имам доминантен фоликул от дясно... Нямам нерви вече. Левия яйчник си седи все така назад, което означава, че нещо не е съвсем както трябва. След празниците ще се прави лапароскопия. Даскалов ме насочва към д-р Ставрев (само не разбрах син или баща, но другата седмица ще попитам). Ще помоля омичетата от Пловдив да изкажат мнение, ако имат опит.
Мрън!

# 438
AA Аз съм с дълга и гъста коса, за това явно ме е разпитва. Аз съм си космата и по крака, ръце.. Ама не мисля, че не е нормално. Явно ме е питал заради хиперплазия. При мен обаче другите хормони са в реф. граници и не ми е правил изследвания.

# 439
Марго, силни прегръдки и кураж! Heart

Аз на 12ти ден отново имам доминантен фоликул от дясно... Нямам нерви вече. Левия яйчник си седи все така назад, което означава, че нещо не е съвсем както трябва. След празниците ще се прави лапароскопия. Даскалов ме насочва към д-р Ставрев (само не разбрах син или баща, но другата седмица ще попитам). Ще помоля омичетата от Пловдив да изкажат мнение, ако имат опит.
Мрън!
Не съм сигурна дали бащата работи все още. Иначе съм чувала добри отзиви за тях. Мисля че blue angels е била и при двамата.

# 440
Margolotta, искрено съжалявам за отрицателния резултат! Явно мъжете ни са по-крехки от нас. Със сигурност малко спокойствие и нова гледна точка няма да ви навреди. Любовта е в основата, двама, трима или четирима, важно е любов да има! Мъжът ми след 4 месеца прави 50, не му е и хрумнало да се отказва, но всеки има своята граница. Любов може да се даде и от зрял баща. Пък и ние младеем изключително много Simple Smile)) Мъжът ти гледа негативните ефекти на терапията върху теб, не мога да го виня. Прав е за едно, трябва да се грижиш за физиката и психиката си, иначе не става. Децата искат и гледане, раждането е едва първа база. Преживейте и приемете заедно резултата сега, каквото и да ви чака напред. Концентрация върху двойката и връщане към любовния сезон върши работа. Животът ни е резултат от решения, действия и Божията воля. Само като минем напред ще разберем смисъла на всяко страдание. Прегръщам те! ❤️

# 441
Марго явно е време за почивка и за двамата. Кой знае може да решите да подновите опитите след време и нещата да се получат. Каквото трябва да се случи ще се случи и то ще е за добро.  Heart

# 442
Мери , предполагам е при младия Ставрев . Бащата съм го виждала в Селена , но вече няма активна практика . Аз бях при Матев , но кабинетите им са един до друг и често го виждах . Въпреки че прилича малко на дете , имам познати , които са много доволни . Млад е , но е помогнал на много момичета . Доволни са също и за проследяване и раждане при него .

# 443
  • Замък сред облаците
Мери, принципно няма редуване при яйчиците що се отнася до овулацията. Може да е няколко пъти от единия, после другия. В смисъл, няма норма на закономерност. Виж, ако половин-една година от единия не се появяват фоликули, това може да е сигнал някакъв (и то зависи дали въобще няма, колко нарастват и т.н).

Дами, моля да имате предвид да сте една идея по-тактични като давате съвети и сравнения по сложните лични казуси и неуспехи, както сега при марголота, но и не само при нея. Осиновяването е дълбок личен избор, който не е за всеки, а също има безкрайно много условности там дори и бюрократично (като почнеш от възрастта и тн), както каза една приятелка тук, това не е шопинг, че като не стане едното, айде другото. Личните примери как някой друг на 50 не се отказал също са удар под кръста спрямо чуждия избор и не стоят адекватно тук. Моля ви, не ми се обиждайте, всички сме наясно, че са казани с добри намерения, но не сте в чуждите обувки и понякога от тия изказвания боли много. Ще припомня как не една и две дами тук са споделяли как им тежи като им кажат “еее, ще стане, какво го мислите”, което дори е далеч по-невинно изказване. Моля само за повече такт към маргото и за другите дами, три пъти мерете преди да се изкажете. И се извинявам още веднъж, знам че не е с лошо, но и добронамерените изказвания си носят жилото, знаете.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 08:35 от АА

# 444
АА, точно заради това изчаквах. От септември я следим и все е от дясно. Само миналия цикъл имаше някакъв си фоликул в левия, но доминантният си беше вдясно.
Имам този цикъл и евентуално още един докато минат празниците. Дано се изненадаме приятно, ако ли не - ще е по по-трънливия път.

# 445
Да се отчета с прегледа при Цветков в МБАЛ Надежда. В общи линии не видя съществени проблеми освен възрастта ми и предвид това съответно качеството на яйцеклетките. Потвърди овулация, което е добре, но сега е левия яйчник. Изказа съмнение за цветната снимка, правена в Майчин дом, според която съм със запушена лява тръба, каза, че виждал някакви мехурчета и не било много сигурно дали наистина е запушена или е имало въздух. Важала една година и не ми каза да правя нова. Но аз мисля да направя на друго място и то този месец, та бихте ли ми препоръчали къде? От София съм.

# 446
Аз се отчитам с отрицателен тест тази сутрин 12 дни след като док видя жълтото тяло, така че си чакам кротко М, дано поне не дойде по-скоро, че да си правя останалите изследвания и да пробвям тоя месец с тестове за О.

# 447
И аз се записвам с Ц след аборта, дойде точно на време, даже съм изненадана. За сега не е много болезнен. Във вторник отивам на изследвания,и така.. Искам да благодаря на всички момичета, за подкрепата! 💞

# 448
Момичета, някоя от вас пие ли DHEA понеже имам останали и искам да ви ги подаря, също и Витекс. Ако някоя има интерес моля да ми пише на лично Hug

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 17:08 от Winter11

# 449
Силни прегръдки,  Марго! Разбирам те. И аз след третото инвитро при отрицателен резултат бях решила просто да приключа с опитите и да си живея живота. Много е трудна и дълга и нечестна битката и отнема твърде много. Отнема всичко общо взето.
Въпреки това, аз няма да спра да вярвам във вас и да се надявам. Чудеса стават и сме се нагледали на тях в темата! Тихичко ще чакам и твоето.
Починете си. Направете нещо за вас като двойка, опитайте се да пътувате въпреки глупавия ковид и се порадвайте на живота. Заслужавате едно хубаво разсейване от всичко. Огромни, силни и топли прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт