Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 641
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
Бриена, добре дошла сред нас и дано си за кратко!
Мм лично пуска и двете си СГ  в Надежда,на всяка репро клиника е Ок,както ти казаха.

Трополинка, смело напред. Тези дни почнах да си повтарям,че все някога ще стане. Няма как просто.

Callum: взимам си от така мечтания розов прашец,благодаря ти ♥

При мен нищо интересно. Би трябвало да съм в овулация може би днес.
(Или вчера 🧐).Не успявам с тези лентички,така че съм  ги отписала. Но пък утре съм при новия репро и ще видим какво и дали се е случило. Нямам търпение да дойде време за пускане на прогестерон.

Честит сняг и прекрасен ден на всички ви 😊

# 271
Аз се включвам с отрицателен тест от днес, така че вече търпеливо ще си чакам М.
За тази година втори МЦ няма как да вмъкна, така че за мен ще бъде нова година - нов късмет.
callum, грабя си прашец за януари, лека бременност и все така неуморно да рита! Sparkling Heart

Amira, стискам ти палци да сте уцелили момента! В темата видяхме, че на много момичета им се случва чудото точно покрай първите прегледи с репро. Flowers Four Leaf Clover

На останалите нечакащи момичета, нека месецът преди Коледа и Нова Година ви донесе дългочаканите добри новини! Nature Snowflake

# 272
Здравейте,
Първо благодаря за прашеца на Callum, минавам под него и се отъркулвам 😊💖
Тази сутрин си направих 2 теста - sure check и presto - и двата отрицателни, днес ми е трети ден закъснение и ми стана доста криво 😥 може би е рано, може би няма Б, но пък тогава съм много озадачена защо не ми идва, което също е притеснително...края на седмицата ще си правя други изследвания и дотогава ако не е дошъл М ще си пусна кръвен...много ми е тежко, момичета...вие какви тестове ползвате? Понеже съм чела тук в темата, че тези двата не са надеждни...
Стискам палци на всички.

# 273
Sunshinegirl, на мен днес ми беше първи/втори ден закъснение (изчисли го различно в двата app-a, които използвам), та напълно разбирам разочарованието ти. Аз този път използвах теста за бременност от Clear Ovu комплекта. Иначе преди съм използвала Lady Test, но напоследък не мога да ги намеря никъде, също и Presto и Twip. На мен никой за момента не ми е давал изпарителни линии, макар че тук доста момичета има, които са се опарили от Presto.

# 274
Аз само да вмъкна за болезнена М - бусколизин + ношпа + спазмалгон. Тоя хеттрик пробива през кървави циститни болки и през ендометриозни болки. Ииии топличко на коремчето.
...което ме подсеща да си сваря всичките грейки за ръце, че зимата пристигна...

Нямам ъпдейт, както можете да се досетите, освен, че имам час декември за вадене на мъдрец. По план ще оправим всичко навреме. ММ започна да си пие шепата с добавки, аз подпуках пак смутитата (в които тъпча всичко, което не ми харесва, ама трябва). Отново драстично спряхме захарта, само при гости и от време на време примрънквам за горещ шоколад вечер. Ииии си чакам мултиспорта, само оглеждам какво интересно има около нас Simple Smile И ви следя изкъсо, ей! Само още не съм започнала да ви следя М в една таблица Grinning

Скрит текст:
Обикновено по това време вече съм луднала от коледно крафтене и подготовка за балготворителни базари. Миналата година липсата им ми се отрази много зле и бях в предколедна депресия (обикновено страдам само от коледна). ММ едва ме накара да сложим лампички. Тази година съм решила, че ще украся, всичко ще свети, ще мирише на портокалови кори, на меденки (само трябва да измисля не-много-въглехидратна рецепта) и ще си изкараме мега яката Коледа! Пък дано ни е последна само двамата вкъщи Nature Star2Nature SnowflakeNature Snowman

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 12:11 от Inferiya

# 275
Inferiya много са ми забавни твоите постове. Явно си много весел и положителен човек. Винаги са много приятни за четене и предизвикват усмивка! Благодаря ти!
Аз сега не знам кога да чакам М с моя напоследък 47 дневен цикъл, ама док като каза, че съм имала О като бях на 23-ти на преглед и ся се чудя кога да си правя тест, та поне чкам нещо като симптом поне М или да минат 10 дена след прегледа или нещо такова. Ужас!!! Имам силно надежди за този месец, ама да видим. Гледам да ги потушавам, ама не е лесна работа Simple Smile
Много е утихнала темата. Стискам палци за положителен бум.

# 276
Inferiya, можеш ли да споделиш какви смутита си правиш? Simple Smile)

# 277

Момичета, с огромна болка , искам да ви кажа , че явно ми се наложи да преживея и биохимична бременност. Теста е от вчера , деня на менструацията. А днес вече имам кървене. Не знам защо се случва всичко това , едно след друго. Направо е ужасно. Два дни преди това имах бледа черта , вчера се насити и си помислих , че все пак чудеса се случват, нооооооооо. Просто исках да ви споделя и да ви кажа, че всички вие сте едни много силни дами, дано и аз да имам силата да не се откажа.

# 278
  • Nederland

Миличка , съжалявам ☹
Няма да се предаваш и през това ще минем
Момичета, с огромна болка , искам да ви кажа , че явно ми се наложи да преживея и биохимична бременност. Теста е от вчера , деня на менструацията. А днес вече имам кървене. Не знам защо се случва всичко това , едно след друго. Направо е ужасно. Два дни преди това имах бледа черта , вчера се насити и си помислих , че все пак чудеса се случват, нооооооооо. Просто исках да ви споделя и да ви кажа, че всички вие сте едни много силни дами, дано и аз да имам силата да не се откажа.

# 279
Tичай на лекар веднага, ако е нисък прогестерон, може да се спаси. На спешен кабинет!

# 280
Parusheva, аз съм бая проклет, ужасно саркастичен и често гринчав човек, но гледам да правя на пук на себе си и да обръщам нещата от слънчевата им страна Simple Smile А и смятам, че е много полезно да можеш да говориш малко по-вятърничаво и забавно за проблемите си. Ако се вторачваш в тях няма да помогне така или иначе. Гледам да го правя, когато мога, за да компенсирам дупките, в които изпадам Simple Smile Много се радвам, че успявам да усмихна някого Heart

hope, Ужасно съжалявам! Говори ли с док? Направи чхг и прогестерон, може да не е късно! Ако всичко окончателно е приключило гледай да пуснеш максимално много изследвания по въпроса и да се търси причина Heart Heart

Дейзи, веднага споделям и довечера, щом се прибера, правя една отделна тема с идеи и рецепти за фертилно хранене, че я мисля от някакво време.
Скрит текст:
Като казвам, че в смутито слагам всичко, което не ми харесва изобщо не се шегувам. Предпочитам да се приключва на куп и после да си се радвам на деня Simple Smile Пия смутита 5 дни седмично, когато съм на работа, 2-3 седмици, после 1-2 седмици почивам, зависи от настроение, какво имам за ядене и колко ме мързи да си купя спанак. Свикнала съм да закусвам и течност за закуска не ми е супер любимо, за това го допълвам с някое бразилзко орехче (3 бразилски ореха на ден докарват нужния селен за организма), кашу, сушена боровинка.

- Почти винаги слагам спанак, защото зелените неща са важни (вит А, желязо, едно-друго), а не се консумират много сега.
Скрит текст:
За да се извлече максимума го запарвам леко или го бланширам. Ама леко, не го варя Simple Smile Съхранявам под формата на шайбички във фризера - натъпквам хубаво в силиконови формички за кексчета, слагам във фризера за една нощ и после прехвърлям в зип-лок пликче. Правя ги около 30гр = 1 чаша не-натъпкан спанак. Може и друго зелено, но не ми се занимава с кейл и други подобни.
- за течност не ползвам мляко, защото за ендото не е ок, кисело мляко не ям, тъй че взимам някакви странни оризови или овесени неща за пиене, които принципно не бих погледнала. Може и вода. Не препоръчвам сокове - много захар Simple Smile скоро писах, че в dm видях сок от червена боровинка - мега кисел, без захар, помага за поддържане на пикочните пътища.
- от вечерта си слагам лъжица чия (за омега 3) с малко вода да набъбва и шайбичка спанак, да се размразява
- преди да разбера за ендо-то слагах лъжица мака, сега пропускам
- понякога слагам лъжица протеин, но не винаги. Нещо полезно - протеина помага при стимулации покрай процедури, когато се подуваме като балони заради задържане на вода. Изчетох света и се спрях на грахов протеин.
- не прекалявам с плодовете, все пак няма да пия захар, по-добре да си ги ям Simple Smile  - предпочитам боровинки, заради многото антиоксиданти, а и е вкусно, но тази година не замразих. Имам ягоди, малини, къпини. Слагам не повече от шепа. Ако са замразени пак ги вадя от вечерта. Ако имам слагам друго в момента - ябълка, круша. Оказа се, че печена тиква е един път в смути (+канела)! Лятото някое парче ананас, праскова Simple Smile
- подправям! - канела, джинджифил, хем полезни, хем овкусяват. Куркумата е много силно противовъзпалително прахче, но ще ми направи шишето на дупе... Лятото мента Simple Smile
- мисля да си стрия на прах слънчогледови семки, сусам и други неща и да слагам по една лъжица също или да редувам с чията.
- много рядко правя сок, обикновено, когато ми застоят я моркови, я цвекло. Пулпа от сока също влиза в смутито за екстра фибри. ММ си прави ябълков сайдер и му трябваше само сока от 4 кг ябълки. Пулпа отиде във фризера и сега си чопвам по малко.
- въздържам се от подсладители, до сега не съм спасявала положението с мед, но е опция, ако прекаля с полезните съставки. Банан също избягвам, защото е много сладък и натрапчив.

Подготвям част от нещата от вечера, сутирнта слагам само подправки, протеин и пресни плодове, пасирам и изчезвам. Съставките може и да не се размразяват, но моя смутиправач е смотан и не го тормозя.

Няколко любими комбинации:
- пъпеш, мента, парче краставица + полезни неща
- тиква, канела, пулп от морков + полезни неща
- боровинки, парче манго + полезни неща

Само горките малинки не мога да измисля с какво да комбинирам :/ Все се усеща тъпия спанак под тях и съвсем няма вкус на спаначена торта с малини Grinning

Съжалявам, че стана дълго, но съм обстоятелствена Grinning

# 281
  • В страната на мечтите.
Инферия, при мен е толкова силна болката, че вчера пих три пъти бусколизин+ но-шпа+спазмалгон и нямаше абсолютно никакъв ефект. Чаках легнала 2 часа, за да спре малко да ме боли, но дори и малко не помогнаха, затова накрая се наложи да взема аулин, но както знаем той се пие 1 път на 12 часа, защото е много силен.
Днес вече съм по-добре и се радвам на дебелия сняг и на синигерите, които идват на терасата ни, защото им сложихме хранилка 😍
А след лекциите днес ММ е обещал да ме води на коледен базар, където ще ям понички (знам че са вредни, но 1 път в годината може за добро настроение) и ще се насладя на коледното настроение и снега.

# 282
Здравейте, дами
Вчера забелязах кафеникаво петно на бельото си ... и до там. Трябва да ми дойде след 3-4 дни. По принцип зная , че малко преди МЦ го има това зацапване което наподобява кървене по време на имплантация. Но лично аз не съм забелязвала преди да съм го имала ...Дано се случи чудото , не мисля да бързам с тестовете . ..Ако се е случило, нека си ми закъснее както си трябва 😁

Успех на всички

# 283
Калъмче, грабя с пълни шепи розов прашец за следващата процедура!!! ❤️
Добре дошли на новите попълнения и да не се задържате 😉🍀

# 284
Хоуп, това кървене може да не е цикъл, причини много. Пускай прогестерон и ЧХГ, да видим какво става. И консултация с доктор, който да проследи. Тази черта е направо прекрасна!

Общи условия

Активация на акаунт