ЯМБОЛската тема ще си има бебе (11)

• 11 984
  • 252
  •   1
Отговори
# 150
хм,май за срещата наистина няма да стане сега Sad то сме само 2-3...ако има още навити да казват..ако не-по-нататък...ние сме добре,днес сме на рд с татито и съответно Лортататтатат е при баба си(е,при моята баба де;) ) и така...очертава се весела вечер..дано Wink айде до утре :О) целувки
п.с. Жанее,много са сладки девойките,направо не мога да им се нарадвам  Heart Eyes

# 151
Здравейте....как сте?Ние сме добре(спи още)днес а и за в бъдеше няма вече да имам много време за да съм тук но ще се постарая да дам всичко от себеси.....занимавам се тук с едни неща ,но докато не стане не казвам.Като стане ще кажа и на вас .Утре и в други ден едва ли ще имам възможност да седна и аз тук защото от мъжа ми немога да се вредя,така че надявам се в Понеделник да мога да ви пиша и да ви чета  love001  love001  love001много ми е криво като нямам възможност и аз да седна малко пред монитора и да разцъкам ,но какво да се прави.Който е бил на разходка да пише къде е бил и какво е правил.Аз ще съм тук дакато се събуди Нини.А и да питам има ли тук мами от халето?Айде това е за момента  love001  love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51много сте ми милички Hug Hug Hug
Да се вмъкна пак. Имаш предвид к-с Хале нали? Аз съм живяла във втори блок. И срещу блока ни е Техникума по икономика. Изкарах късмет, защото  когато ме приеха в същата година преместиха Техникума от циганската махала в Хале-то и ми беше на една крачка.

# 152
Ехе Жане,много сте големи.И тези сини очи Simple Smile и обици си имате.Абе вие сте каки направо вече.
А тази жаба кекерица,къде я намерихте Simple Smile Супер детски кът,ако е такъв.
Предполагам ограденото е у вас.На мен такава ограда ми трябва,ама да е по-висока,хвърлям я вътре и да мирува.  Laughing
Днес дъщеря ми  е при баба си  Mr. Green

Жабата наистина е в детски кът,всички играчки са от някаква материя като много твърда гъба а отгоре гланцирани,ако падне някой да не се нарани,много обичаме да беснеем там.
Ограденото е в къщи дело на нашия татко,високо е към 80см, дете до към 4 години не може да го прескочи току така,идеално място за беснеене 12кв.м само дето не щат да стоят сами вътре.

# 153
Здравейте,
ScreamingMamaa а и ние снощи побесняхме.На гости,после долу в Гранда.Спах,като пор днес до 12 часа  Grinning krasi 76 само твоето вино ми липсваше и щях да съм размазана.Пихме домашен ликьор,после водка  в Гранда(ама то т'ва там не е водка бе.Пия без да гася,не ме хваща)Както и да е Simple Smile
Ей и аз съм учила в Икономиката, ама съм малка...........
Zhana виждам аз,че бабата си играе с тях.Ако не се е наиграла,като малка,ето сега е момента.Ама и хубави играчки има,само да се е оплакала.
Много поздрави да й пратиш от мен  Hug

# 154
Добро утро   bouquetМомичета, черпя-днес имаме годишнина от сватбата Wine Glass  party023

# 155
  • Ямбол
Добро утро!
Честито ви, Марианка!  bouquet Освен традиционните за случая пожелания, ще добавя и намек за братче на Йоанка Wink

# 156
Марианче, Честита ви годишнина, да сте живи и здрави, мнооооооооооооого да се обичате!

Лелееееееееее, Мимито с това рано ставане, направо ме убива #Crazy а аз както обичам да си поспивам до късничко, т.е. обичах Mr. Green

Жане, тва ваше кътче е суперско. А тези синеоки госпожици, растат и хубавеят с всеки изминал ден  love001
Добро утро!
Честито ви, Марианка!  bouquet Освен традиционните за случая пожелания, ще добавя и намек за братче на Йоанка Wink
doh doh doh как можах да забравя newsm10

# 157
Мариянче,честито! Heart Eyes
Братче,сестричка,каквото си пожелаете! Wink
Може и двете! Laughing

# 158
Благодаря ви , момичета Heart EyesЗа ново попълнение , честно да си призная, се замислям.Но рано е май Simple Smile

# 159
Рано,рано,но годинките си минават. Wink
Аз съм вече на 30 и добре че ми е второ,че като че ли ме е страх да раждам вече. Blush
Абе то и трето не е лошо... Laughing

# 160
Никой не ще да ходи на блъскащи колички Sad

к'во прайте бе милейди'с ... не съм ви скивал от ... ехеееее забравих го този форум аз нещо ( срам срааааааммм  Embarassed )

вино а ?  Mr. Green

Добре че има още (  Praynig ) топли дни, ама верно ли нема да има среща на бг-маммата ? На мен ми беше толкова комфортно сред хиляда ( 1000 ) жени и дечурлига  bowuu ( ж'на не съ бйй )

Обещавам да влизам пак по - често ...

и честито на всички пораснали / проходили / озъбили се / и прилежащите им - деца / дечурлига /  каки / батковци и други НУРС ( Не Управляеми Ракетни Снаряди  Mr. Green ) ... са ви живи и здрави !

айде махам се, лека ви вечАр   bouquet

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 20:55 от dope_hat

# 161
Мариянка,честито и от мен!!!Още дълги години любпв и разбирателство ви желая Wink и аз се присъединявам към пожеланието за още бебебебебебтатататта Simple Smile Абе Жане,те да не се опитват да ходят госпожичките вече?Сега пак разглеждах снимките-ми те много стабилно стоят на крачета Simple Smile ооо,мойто мъж се завърнало Simple Smile и даде добра идея за срещата ни-айде да е на блъскащите колички  Mr. Green голям майтап ще падне...айде стига за сега..лека нощ на всички

# 162
Не само се опитваме да ходим,но ми се струва че скоро ще проходим както сме я подкарали  Mr. Green
Последният номер е да стоят прави без да се държат за нещо и да те карат да им пляскаш.  Twisted Evil
Марианка честита годишнина,още много да празнувате заедно   bouquet Всъщност колко години празнувате?Ако не се лъжа поне от 8 години сте гаджета  newsm78 или съм в грешка?

# 163

Марианка честита годишнина,още много да празнувате заедно   bouquet Всъщност колко години празнувате?Ако не се лъжа поне от 8 години сте гаджета  newsm78 или съм в грешка?
Празнуваме две години от джумбарето Mr. GreenИначе сме заедно от 9 години.
Момичета, нещо става с мен CryТо бива да съм изнервена, ама чак пък толкоз...Вярно, че Йоана е много буйничка, но дете е все пак.Явно минава някакъв период.Все крещи, всяко нещо правим с много усилия- обличане, събличане, смяна на памперс.Тръшкания и чудеса  ooooh!Жана,Роуз, знаете за какво иде реч, защото сте я виждали така.Юлинга също.
Не издържам и напоследък все крещя.А после имам угризения Sad.И Жоро го отнася.А е най-кроткия човек на земята.Искам да съм по-спокойна, да броя до незнам колко си , преди да избухна, но не става.Имам чувството , че се провалям тотално с възпитанието.
Ох, малко ми олекна.

# 164
  • Ямбол
Добро утро!
Аз си изпих кафето и за вас не остана Mr. Green smile3534, изпратих ученика на училище, приготвих закуската на Маги, подготвих си и моите уроци и ей ме на bowuu - сядам тук докато Маги се наспи до към 10-11(ако не я събудя, може и до по-късно).
Марианка, не се впрягай - и аз бях така с първото, но добре, че учех и повечето бабите го гледаха, та Данчо не можа да усети много от нервичките ми. Сега с второто е съвсем друго - по-спокойна съм и хич не се впечатлявам. И Маги пищи, ама направо ми продухва ушите(питай Ивето къде се чуваме Wink), и тя не дава да я преобличам, но аз си стоя и търпеливо я изчаквам да се набеснее. Така че хич не се ослушвайте, а почвайте второто.  thumbsup

А къде са тия блъскащи колички? newsm78 Може да заведа Данчо събота или неделя и да се видим там.

Ай стига толкоз', че много дълго стана. Хубав ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт