ЯМБОЛската тема ще си има бебе (11)

• 11 827
  • 252
  •   1
Отговори
# 165
Добро утрооо!Малко се поизгубих,но се завръщам с пълна пара.Вчера бяхме на консултация тежим 8,500 и сме 74см.Моята принцеска не спря да дърпа дофторката,тя жената с една лъскава блуза и мойто гардже като магнит за нея.
Мариянка,споко,всички сме изнервени,ония ден така ме ядоса хлапето на улицата,че  и аз викнах,а на около и други майки  направо ми идваше да се отвори земята и да потъна,почуствах се най-лошата майка,и аз като теб си казвам ще броя на ум да ми мине,да ама не става и ние сме хора и ние се учим всеки ден.Особено ако детето е буйно е още по-трудно,ще мине както казваш може да е само ппеходен период.Да я нацелуваш тая малка щурачка.
 Лек ден,момичета!

# 166
Добро утро и от мен!И аз не съм писала отдавна ,но обещавам да се поправя.
Марианче не се притеснявай,аз съм същата на моменти,после ми става толкова криво че някога си поплаквам даже,но е период,просто сега остановяват че мога  и те да казват какво искат и ни "пробват".А и ако я гледаш сама е "нормално"да има такива моменти.
Аз да се похваля вече спи без биберон ,хайде отивам че ме викат,после пак ще се включа.

Честита гдишнина със закъснение ,много щастие любов и дълги години заедно!

# 167
Честита годишнина на Марианка!!!!
Не сте само вие кресливи и аз се усещам на момент:) За второто може да съм по-спокойна.Ето преди 10 мин Деница изяде един шамар през дупето,ама и стана червено чак,беше без памперс(първият й така силен шамар)Три пъти й казах да не стои на терасата,че е мокра,двата пъти аз я махнах от там.Обръщам се тя цопа в най-голямата локва.За мой късмет днес е с терлици.
Ние както играем,че понякога отиваме да удряме,къде на игра ,къде не.Няма да играят вече с нас.Както си играе,тръгва да прегръща, ама рязко,детето да ревне чак.
А а Магито я чух един етаж под тях,докато съм в асансьора най-важното  Grinning

# 168
Ох,ние нямахме нет.Сега дойдоха момчетата и го оправиха.От вчера ми изписва,че има изключен мрежов кабел,ама като забравих тел.номер на оптинет. #2gunfire
Аз много не крещя като сме на ясла,но като сме в къщи #Cussing out!Сега пък цялата е в афти-език,небце,гърло... ooooh!
Мажим се с разни мазила,не може даже да яде.Само сок пие. Cry

# 169
Мариянка,олекна ли ти малко,като прочете,че всички сме ScreamingMami Simple Smile аз за какво съм го сложила тоя ник Simple Smile Тя даже Йоана късно се е усетила да се инати..ела да я видиш мойта дивачка  Mr. Green питай тати й как е стоял и се е чудил кво да прави- детето реве,инати се,майка му се ядосва,беснее и хем се ядосвам хем не я давам на баща й...един път щяхме да ядем и двете шамари  Embarassed и на мен ми идва много понякога...ама сега поне съседи няма под нас и над нас и си викам на воля...даже до валериан прибягвам понякога..ама няма как..нервно ми е и предпочитам да глътна 2 хапченца и да се успокоя..Лили,до битака са количките..ако сте навити може да се срещнем там някоя вечер  Mr. Green че на мойто мъж(пък и на мен де  Embarassed ) мноооого ни се блъска там(детска работа)..ох,айде ставам,че се очаква от мен да чета,а не да дремя на пц-то Simple Smile

# 170
здравейте всички ямболски мами. включвам се и аз най - накрая. драго ми е . bowuu

# 171
Еееее,намери ни най-накрая. Wink
Здравей! Heart Eyes

# 172
аз обаче покрай "младежтта" нямам много време да стоя в нета, но пак ще се включвам и се радвам, че се запознахме

# 173
аз обаче покрай "младежтта" нямам много време да стоя в нета, но пак ще се включвам и се радвам, че се запознахме
С мен даже лично. Laughing

# 174
Марианка напално те разбирам с истерите и в нас взе да става същото при това по две.Както си стоят и играят като изпаднат в някаква истерия и като се разпищят идва ми да скоча през балкона  #2gunfire #2gunfire

# 175
  • Ямбол
Добро Утро!
Пу, пак съм първа(Жането не я броя, че те са в друг часови пояс).
genu6, привет! Как си? Деца, възраст, местоположение, рождени дни, ... newsm78??? Много питам нали? Ако искаш представи се! Peace
Screaming, по-полека с валерианите, ами ако си с две и ако след това си със сто( на всеки час по 25-30 в клас)...  Crazy
Ще си помислим за количките и ако позволява времето през уикенда може да се замъкнем с Данчо. Дай някой изпит насам, че ми домъчня, искам пак да уча - не ща да работя Sad
Честито махане на биба на galia streshkova. Ние още сме СЪС. Половината от едната страна е изяден, има дупка колкото семка(примерно слънчогледова), но не желае друг и т'ва е, смуче го и не го дава и не го сменя.
Хайде чао за сега, отивам да видя какво става в Клюкарника, че вечер вече нямам възможност да се включвам.

# 176
Добро утро и ог мен!
Лиляна ами то и ние бяхме с така изядена докато накрая падна нацяло и аз леших че сега е момента да се откаже и не и купих друга ,сега всяка вечер си гледаме остатъка и казва"Нани падни,кай!"(т.е.биберона паднал,край).и така иначе имам два неуспешни опита преди това просто не ставаше.
хайде лек ден и повече усмивки днес!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 177
Добър ден!
Аз си нахраних децата,мъжа е болнични,и сядам с кафето и аз вече.Simple Smile
Честито на Галя,предполагам,много й е олекнало,че е станало така лесно.Явно на всяко дете му идва времето някога,важното е да го усетиш.
А за Лиляна просто и се възхищавам на спокойствието.Така и трябва да е.И аз се мъча,така да правя.Карам й се ,но се мъча да не си го слагам.Колко по-луди има от нея.
Zhana , а ти само спокойно,че са две  Crazy

п.с. Ето сега гледа детско,дават едно куче и тя ръмжи,като мечка,ми луда е ,какво да направя.

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 11:29 от EteRnity

# 178
Марианче, и аз изпадам в подобни кризи, после се самообвинявам, но..... не знам. Моя мъж също го отнася като ми дойде кризата Mr. Green
Мариелче, включвай се по-често ейййй, лелееее кой го казва Embarassed
Искам да ви покажа Мимито вече пораснала, дано стане
 http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=11768&AlbumId=68912

# 179
Роуз,много е сладка!Особено с опашленцата! Wink

Общи условия

Активация на акаунт