ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 900
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
И защо да е тъпо?
Понякога споделяш с чужд човек и се чувстваш по- освободен и той даже може да ти даде по-добри съвети от близък човек.
Шефът на Галя ме кефи с неговите физиономии и не го давам за гей!😜

# 106
Че какъв е процента на гей хората, та да трябва във всеки филм да ги гледаме? В достатъчно български филми ги има. В реалността не толкова, няма нужда от реклама чак.
За мен пък мъж, невидял наживо жената, говорил с нея основно за уреди и къртици по телефона, не може да е чак толкова влюбен, та да страда като я види с мъжа и`. А да се хвърля да успокоява неразведена все още жена, майка на три деца... Може, но по-нататък във връзката им. Та той още не я познава.

# 107
Шефът на Галя може да бъде единият гей, а някой от Татковците да се осъзнае и да му пристане. 😁Тошко например. 😁

Joy В ОЖ те послушаха и ти спретнаха двойка "нежни" мъже .
Нищо чудно и тук  да ти дадат повод да се изкефиш Hands Plus1

# 108
Като имаш предвид колко време им се молих😁. Дано тук действат по-бързо. 😁
Аз тая надежда, щото моят човек сценаристчето от ОЖ е и тук, така че, ще поживеем-ще видим. 😁

# 109
А на мен все по-любими ми стават Чучката и Тошко. Те са единствените герои, които грам не ме дразнят с нищо в момента. Дори мога да си ги представя като хубава двойка (не че има индикации за такова нещо, но би било добре). Joy Чучи се справя добре и с деца, щеше да е просто идеално. Simple Smile
Другите ми любимци са Дана и Филип - и там би се получила добра комбинация, но уви. Simple Smile
 Галя и Яна ме дразнят на макс. Не заслужават тези добри мъже, които са влюбени в тях.

# 110
Радо е направо гротеска с тази рокля и тези космаляци по тЕлото си и брадата си. Simple Smile
Хубаво го тресна Тошко този плужек. Хаха нали беше много ербап Здравко. Само не знам той чий го дири на карнавала? Нито дете има, нито нищо!
Филип е такова клише с неговите засукани манджи.По захаросан и от Тошко ще дойде.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 18:29 от Amber*

# 111
Сега вече стана интересно 😂

# 112
Разсеях се на промото и не  видях на кого Тодор каза - ти оставаш тука !
Някой догледа ли го до края ?

Радко вече не ми се коментира , защото  ще стана зла , а не искам Grinning

# 113
  • Галифрей
Филип изполва двете ми слабости френски и храна, аз ако бях Галя шях  да го 🤤😳😂 Ех малко романтика в тия бг мъже.
Беше забавно как се сбиха Тошко и Здравко 😂 Тоя път не за Яна.
Слави и Чучи се целунаха 🥳😍❤❤ Получава им се, почвам да харесвам Слави. Държи се различно когато а нея.
Галя ги гледаше с червени очи офф ревност.
Мале Галинка и Тошко, ще живеят заедно 😂
Смейство зайковци са много смешни 😂 Жал ми е за Радо като едно бедно кученце е.

# 114
Разсеях се на промото и не  видях на кого Тодор каза - ти оставаш тука !
Някой догледа ли го до края ?

Радко вече не ми се коментира , защото  ще стана зла , а не искам Grinning
Тошко го каза на Галя. Още в самото начало си ги представях заедно от първите епизоди, когато им носеше кекс на двамата с Кики, а Слави ревнуваше. Wink Дали пък нещо няма да стане там? Много се омешаха нещата.

# 115
Animal Heart Eyes CatАз имам слабост към Филип. Scream Много е готин и красив и нямам нищо лошо с Галя да бъдат двойка. Но Галя с нейните настроения , горката тя.

# 116
  • София

Татковци - епизод 50

# 117
  • Пловдив
Галя и Филип...? Ква е тая измислена игра? Ииии...Уж вечеряха, пак вън светло? Докато играха се виждаше...Head Band

# 118
Ох, нямам нищо против клишето- засукани манджи/ френска кухня/ и мъж който да се е постарал много за мен !!!😜

# 119
Галя и Тодор... Помните ли в първите серии тя как го дебнеше и се чудеше каква храна да му занесе и под какъв претекст? Може и в друга посока да тръгнат галените истории. Тя Филип не го заслужава. Е, аз и Тодор не давам за нея, но решават сценаристите. Joy Но ме дразни ужасно с това, че хем не го иска Слави, хем не го дава. И ми е жал за Чучи, че ще се окаже употребена.
Филип ми се струва на едно ниво само с Дана. Може би защото тя ми е любимка. Stuck Out Tongue Winking Eye
На Еми закачиките на маскирания Алекс май и хареса. Смееше се малко повечко от необходимото според мен. А и той как си остави ръката на раменете ѝ...

Общи условия

Активация на акаунт