ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 891
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А тя това чака от единия при другия 😁

# 91
  • Галифрей
Съгласна съм с Ели  ❤ Аз телевизия не гледам от много години и няма в моят дом. От време на време си пускам онлайн да гледам някой бг  сериали,  защото незнам къде друге да ги гледам трият ги. 😟 Та нека си дават каквото си искат. Има толкова много онлайн палатформи да си гледаш каквото  си поискаш.

Забелязох,че в сериала няма нито една здрава хубава двойка. Семейство  зайци,не дават хубав пример. Такава двойка за пример, без реност,без тригълници,четигълници и тн. Хубава истиски влюбена двойка, приятество,доверие. Да са един за друг. А не като Янка и Галя изведнъж попадат на светни мъже и се държат гадно с тях…😒 Еми и Алекс са изкуствени, и тя сега сложи за прикритие готиния Дани. Няма да я коментирам.
Междугото Слави и Чучка имат повече химия. Ще се радвам ако станат двойка, знам,че е сложно. Но пък им  се получава, и той не ме дразни както преди.

# 92
Очаквах нещо повече от сценаристите. Предполагах, че ще забъркат нещо, ама чак такава каша, не очаквах. Сега Галя излезе лошата, а Чучи бездомна и нещастна.
И този разговор между Филип и Галя?
Тя кога му е обещавала да са заедно? Може би съм го изпуснала.

Дразня се, когато няма логика в действията!
Актьорите са много добри, но няма как да запълват дупките в сценария.
Интересно какво ще се случи в днешния епизод.

# 93
Аз се надявам да се появи гей двойка в сериала. 😁

# 94
  • Галифрей
Галина Бланка много прекалява.
Радо в розова рокля беле ацки смешен как танцуваха със Слави. 😂🤣🤣Общо взето карнавала беше забавен и криидж. 
Ягодката като Снежанка пффф   🤣
Разговърът с Филип с Нико беше готин. Не се тревожи малък, Филип знае как да накара майка ти да се по чувства много по-добре 😂
Галина не залужава този прекрасен пич Филип.

# 95
  • София

Директен ЛИНК

Татковци - епизод 49

# 96
Аз се надявам да се появи гей двойка в сериала. 😁
Мисля, че сценаристите не биха рискували. Българската публика все още е консервативна. Веднага ще започнат с това какъв пример дават на децата и т.н. Например в испанските сериали Щурите / Новите съседи имаше много гейове и лесбийки, но в България не сме толкова либерални (по мои впечатления).

Галя не мога да я трая. Ще стои насила при Слави и Чучи при наличието на златна мина като Филип. Проста жена.

# 97
  • София
Те не дават попринцип в този филм да оставим гей обществото.

# 98
Радко -косматко ми е толкова жалък като се запритеснява как ще каже  нещо си на  Принцеса Зайка .
Тъпо е да живееш  в непрекъсната лъжа .
Дават много лош пример ,че всеки каприз на човек , който  общо взето е никой /Зайката/ , може да се  удовлетвори с кредити и т.н.  Странно ми е какво са измислили  за покриването на този кредит . Може би Галя , след като им свали наполовин цената , накрая ще им върне и парите .  За съжаление много0, хора  взимат кредит за луксозен ремонт , а после го губят заедно с жилището . Още са ми по-жалки с кредитите за "абитуриентски бал" и т.н.

Хамалинът дали ще набута нещо в шкафчето на Кики , за да злепостави Тодор . Показа си рогата "софиянецът" .

Струва ми се ,че  майката на Ягодка  играе театър , че им е много важно  Здравко да им помогне финансово , за да върже дъщеря си .

Нашите детски градини /и на баткото и на малката/ никога не са правили подобни тържества .Даже в последните 2 години не канят родителите и на  празниците с програма от децата  заради  т.нар. "извънредно положение" .

Зайко -принцесата  танцеше като на ергенско парти Joy

# 99
Ами естествено, че няма да ни канят, то положението си е извънредно, не е само така наречено.
Бебето на Зайка е мнооого сладко! Как са го избрали!  И малката дъщеря на Радко взела много по-добре да играе, явно е свикнала с колегите и не се плаши вече.

# 100
  • Галифрей
У нас  е пълно с прости хора  -  хомофоби, за това няма  lgbtg двойки в сериалите. Но имаше  в забранена любов, което беше много смело за което ги поздравлявам! Страх ги да направят сериал като SKAM ( най-му обичам френската версия)

Ох как мразя детските градини. Ужасно е.
Аз това не го разбирам,защото Галя разказва за личните си драми с шефа си? Това тяхното нормално ли е?
От всичките жени най- си обичам Дана и Чучи, те са свестни и имат най-много ум.
Иска ми се Ивана да стрита задника на Снежанка и майка й, усещам,че в един момент ще го направи 😂🍿
Той Радо и душата би си продал, само за да угоди на Жени. Кредитът това онава и лихва, без разбота. Няма да има къщичка зайче.
Ся ако Ягодката  е бремена от Тошко 😱 Като си правеха кексовете не ми се струваше,че ползваха предпазни мерки.
Филип и Тошко най- светните мъже на какви жени попаднаха…жал ми е за тях.

# 101
“ Прекрасен пич Филип”, “ Златна мина като Филип” - направо ми идва да пиша на Галя, но не знам къде и да й кажа, че е “ проста жена” и “ не го заслужава”!  Ах, тоя Филип, колко дамски сърца е запленил, а той си пада по Галя!!!😉Най- добре Галя да си остане при Слави и до тука със сериала.🤪Ще се възхищаваме на плочките на Алекс и краката на Чучи , на целувките на Дани с Еми и Зайковците, които между другото не понасях, но сега ме кефят !!!
 Сценаристи, стегнете се и ни изненадайте!!!😵

# 102
  • Пловдив
Как им хрумна да облекат Радко като принцеса? Че и в детската отиде и жена му, бившата де, му го позволи ... да излага щерка си Confused  Мнооого тъпо и плоско...вече и децата ще го подиграват.

# 103
Шефът на Галя може да бъде единият гей, а някой от Татковците да се осъзнае и да му пристане. 😁Тошко например. 😁

# 104
Галя страда от липса на приятелки и социални контакти (особено след като Дана я натири да се прибира вкъщи и се сдърпаха малко). За това споделя с шефа (тъпо от нейна страна). По-добре да си мълчи.

Общи условия

Активация на акаунт