ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 889
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Е писнА ми от този чехльо и лъжите му!Този има ли момент в който говори истината?!А,добре го насоли Слави.

# 76
И аз да се включа в темата. Приятно ми в сериалчето, не се наторвам, дори и когато някои сюжети и герои са ми неприятни.

Честно казано двете големи любовни истории (доктора/Яна и Алекс/Еми) ми издишат. Първите нямат чак толкова химия, за да направят тоя локум, дето се разтяга безкрайно интересен. Алекс и Еми пък ми бяха симпатични в началото, но много пресолиха манджата със забивките на Алекс с други мадами пред Еми, сякаш трябваше да спрат доста по-рано и сега просто не ми изглеждат подходящи един за друг, даже изобщо. Не, че сценаристите няма да ги направят подходящи, ако решат, но все пак, хах.

Най-интересна ми е историята на Слави, Галя, Филип, а вече и Чучи. Слави е едновременно любимият и най-омразният ми образ, за което поздравявам актьора Grinning зайковците и Дана ме дразнеха в началото, но сега даже се смея на доста от сцените с тях и ги предпочитам пред сцените с Яна и семейството й.

# 77
  • Галифрей
Това с мъфините беше забавно Галя Vs Чучи. Харесаха купешките на Чучка ествено,защото са с глазура 😂
Аз ако бях Слави шях да нашамаря Радо и Галя и да ми се махат. Това с ренуванвто се получава  😂
Знаех си,че Галина ще пусне влажните очи и реве на Филип. Събраха се.
Тошко само как вика тежката  артирелия тъщата, за де не се вижда с Яна.
В следващият епизод дали Тошко и Здравко ше се сбият с тези смешни  костюми? 😆
Да съгласна съм,че най интересен е  този любовен четириъгълник между Слави,Чучи,Галя и Филип

# 78
  • София
Разбрах, че снимат някъде в Младостите обаче някой знае ли точно къде?
Блоковете и детската градина са в Хаджи Димитър, но може би залата за фехтовка е в Младост.
Благодаря, явно съм се объркала.

# 79
На мен Галя ми стана доста противна заради отношението си към Чучи. Разбра, че е бездомно момичето и пак, голяма злоба. И се ерчи, не си пуска кокала, ама и не го яде. Само на Филип каза истината - че се е върнала в дома си, защото не е имала избор. Но ако тръгне към нея, пак ще бие отбой и няма да знае какво да прави. Не ми харесва Галя вече. Колкото ми беше супер симпатична в началото, толкова сега ме дразни.

# 80
  • Sofia
В една реклама днес  ми се видя ,че май  Радко  участва в новият филм на М.Макариев ”В сърцето на машината” 🤔

# 81
  • София
Галя има избор Simple Smile Да си наеме квартира като всеки човек. Не е безработна, но все пак нямаше да сменя тоалетите всеки ден.

# 82
Да, бат Стоян играе там.

# 83
  • Пловдив
Нещо много изкуствено ми беше това м/у Филип и Галя Rolling Eyes нали бяха скъсали па той сметка и държи...

# 84
колко серии е сериала ?

# 85
  • София
Аз не знам да са тръгвали, че да късат 😁

# 86
  • София

Татковци - епизод 48

# 87
  • Галифрей
колко серии е сериала ?

140. Но скоро ще има почивка,че пускат Стани Богат от 18:00. Сигурно ще го пуснат януари след празниците. Незнам дали бтв има празрична програма.

# 88
  • Пловдив
Аз не знам да са тръгвали, че да късат 😁
да, де...що за разговор беше това?

# 89
колко серии е сериала ?
140. Но скоро ще има почивка,че пускат Стани Богат от 18:00. Сигурно ще го пуснат януари след празниците. Незнам дали бтв има празрична програма.

Confused Няма да има повод да пускам телевизора . С тези  политически  и лешоядски новини  ...., а сега и филмчето ще спрат .  Сигурно ще пускат напоително  тъпите американски  сладникави  коледни филми , от които направо  човек може да хване диабет .

В момента Галя ми е на дъното , дори Зайката е по-готина .
Ще ме е яд ако Чучи много се въодушеви от  играта на Слави , като и каза ,че няма да позволи да се скита , тя така  миличко го погледна . А може пък и  той  да се усети ,че тя го харесва  и да открие  чувства към нея .

Днес май  баба-тъща  ще се развихри .Ще е забавно  да се посбутат двете тъщи .
Здравко  май много си е повярвал ,че  е мутра и се държеше гадно с Тодор . Дано  Ягодка да види  "сблъсъка" .

Фил как се зарадва ,че Галя  се е прибрала у дома по неволя Joy  Имам чувството ,че ще и намери жилище /или при него Heart Eyes /.

Общи условия

Активация на акаунт