ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 888
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Не искам Галя да се върне при Славчо, поне не сега, защото сериала ще ми стане безинтересен, но не се знае как е в оригинала. От първите серии се виждаше, че тя се опитва  да промени нещо в живота си след толкова години грижи за децата и един взел се много насериозно мъж. Минаха дори през семеен психолог, но Славчо го отрече и нищо не се получи. За децата се подразбира, че продължава да се грижи, но сценаристите може би трябваше повече да наблегнат на това. Ако те се съберат сега къде отива интригата? Предполагам, че трябва да има промяна. Актрисата играе токова добре, че нищо чудно на улицата да я линчуват, че е зарязала децата си и си е развалила семейството😜.
За другите от сега ми е ясно, поне предполагам, че Ягодка накрая ще се събере с Тошко, Алекс ще стане добър баща и ще се събере с Еми - те са ми най- безинтересни.За Зайковците изобщо не искам да гадая. Харесвам Радо как играе,но  са му отредили роля на голям несретник. Зайка ми е неприятна като образ, но играе също много добре. А, какво ще стане с Чучката? Чудя се в коя графа да я сложа- интересна или безинтересна. Тя с нещо  ме дразни повече дори от Ягодка. Предполагам, че за напред ще наблегнат на краката й /фанелката с номер 9/, както с плочките на Алекс.
Ако Ягодка не бели така очите, а Чучката не се бърчи толкова, може би по- лесно ще ги преглътна. Много ми е симпатичен с играта си шефа на Галя. Ако Галя напусне работа и той ще изчезне и ще е жалко.
Да видим тази вечер какво ще стане.

# 61
  • В страната на мечтите.
Аз не мога да разера защо Яна не се опълчи на майка си и просто да й каже, че тя не е материалистка като нея и може да се справя и сама в тоя живот и просто да си тръгне. Защо тя и фалшивия й годеник трябва да оправят проблемите на скапания й баща дето не умее сам да си ги решава?
Има дупка в сюжета, защото съм сигурна, че никоя уважаваща себе си жена в истинския живот няма да седи и да оправя финансовите проблеми на родителите си, защото тя си има професия и съм сигурна, че може веднага да се изнесе, но явно това да майка ти да те мачка цял живот понякога е пагубно.

# 62
  • София
Защото Яна е слаб характер. Има много жени като нея в реалния живот.

# 63
  • Пловдив
Щото такъв е сценария Wink Инак и мен ме дразни.

Хареса ми финала снощи...Галчето как избута куфара на Чучи Smiley

# 64
  • София
Галчето е малко нагла. Събра си парцалките и си заряза мъжа и децата. Сега изведнъж като няма къде да иде се връща вкъщи. Ако съм на Слави да съм и бутнал аз куфарите.

# 65
Галчето е малко нагла. Събра си парцалките и си заряза мъжа и децата. Сега изведнъж като няма къде да иде се връща вкъщи. Ако съм на Слави да съм и бутнал аз куфарите.
Наистина е нагло от нейна страна, но половината апартамент е неин - съпружеска имуществена общност мисля че му казваха, т.е. Слави трудно ще я изгони.

По-скоро Чучи какво ще търси там? Дори и да е влюбена в Слави, нейното място не е в апартамента. Как се вижда да съжителства с трима подрастващи и вероятно да се налага да ги пере, чисти и т.н.

# 66
  • София
Каквото и Филип в живота на Галя Simple Smile
Иначе да, половината апартамент е нейн, а другата негов. Децата са общи обаче, а тя дели когато и изнася.
Хич не ми харесва наглостта и нерешителността на Галя.
Може пък Слави да реши, че иска да продължи напред...

# 67
Каквото и Филип в живота на Галя Simple Smile
Иначе да, половината апартамент е нейн, а другата негов. Децата са общи обаче, а тя дели когато и изнася.
Хич не ми харесва наглостта и нерешителността на Галя.
Може пък Слави да реши, че иска да продължи напред...
С тази разлика, че Галя не е замъкнала Филип в семейния им апартамент със Слави.
Интересно ще е какво са измислили сценаристите.

# 68
  • София
Е, тя по-скоро да се нанесе при Филип Grinning Гледам, че пак днес ще му реве нещо.
Толкова ми е интересен този филм, че чак се чудя какво ще гледам като свърши.

# 69
  • Галифрей
Леле ние изписахме страници колко кофти са Галя и Яна. Първо ги гони  хормонът ся хъм мрън. Искам онова това не искам, е последно? 😒 Галина Бланка  ще реве на рамото на Филип,защото Слави не я иска сега оофф. Ми няма да иска и Филип. Ама той е пич и ще му стане тъжно щом погледне влажните очи на Галя.
Иска ми се Тошко да си да намери някоя свястна жена.

# 70
Да си тръгне и да отиде къде? Живее в жилището на родителите си, а Тодор живее в жилището на тъщата си, така че явно и там не може.
Аз не мога да разера защо Яна не се опълчи на майка си и просто да й каже, че тя не е материалистка като нея и може да се справя и сама в тоя живот и просто да си тръгне. Защо тя и фалшивия й годеник трябва да оправят проблемите на скапания й баща дето не умее сам да си ги решава?
Има дупка в сюжета, защото съм сигурна, че никоя уважаваща себе си жена в истинския живот няма да седи и да оправя финансовите проблеми на родителите си, защото тя си има професия и съм сигурна, че може веднага да се изнесе, но явно това да майка ти да те мачка цял живот понякога е пагубно.

# 71
  • Галифрей
Ами има хотели,квартири, като гледам Яна няма приятели за да отсетне при тях. Това малко жилище набутени две домакинства, точно като патриархално семейство са. Тя не смее и гъг да им каже,еми да си седи там и да им слугува.

# 72
Доколкото рабрах всеки си има тяхно, т.е. родителите едно, Яна (в което живее със Здравко) - друго, защото се изненадваше майка и какво прави у тях, когато майка и ходеше да и шета  ..."знам, че жилището е Ваше, но ние живеем... Но са в един блок/кооперация

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 16:44 от пеп-4o

# 73
  • София
Разбрах, че снимат някъде в Младостите обаче някой знае ли точно къде?

# 74
Разбрах, че снимат някъде в Младостите обаче някой знае ли точно къде?
Блоковете и детската градина са в Хаджи Димитър, но може би залата за фехтовка е в Младост.

Общи условия

Активация на акаунт