ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 303
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Абеее...филм.
Мисля си, че скоро ще приключи всичко с проекта за нов дом Simple Smile Ще се наложи скорострелно Зайко да си вземе парите от Галчето и да ги върне...ако тя не ги профука.

# 46
Може би са го казали в началото на сериала, но съм пропуснала. Къде е майката на Макс и защо само баща му Алекс се занимава с него?

# 47
  • Галифрей
Майката на Макс се появи в първият епизод за крадко връчи му сина и избяга. Търсеха я но не можаха да я намерят. Ни вест от нея.

# 48
Обади му се веднъж по телефона, плачеше и каза, че не е добре...

# 49
Промото за  сряда е интересно .
Галя май  ще загърби  "ослепителната" си кариера и ще си подвие опашката .
Леко е елементарно ,че интересът и към Слави ще се провокира от ревност .

За Ягодка нямам думи - държи се като принцеса , която женят на сила ,за да има мир и просперитет в царството - в случая  финансовата инжекция за некадърния и баща .

Мъжкия заек ми става все по-неприятен несретник , тича при Дана , споделя си проблемите , а  толкова се пази от Зайката . Ще речеш ,че е някаква супер  дама , пред която пази поведение и се прави на велик .

Алекс  ми е като пълнеж . Не са ми интересни неговите истории .

# 50
  • Галифрей
Това което направи Яна с Тодор,беше мега гадно wtf 😟 С право Тошко и се сърди, аз ако бях него щях да я нашамаря тази инфатилна глупава жена. Харесвах ги като двойка получава им се,но сега не 😤 Тошко заслужава по-добро!

# 51
  • София
Татковци - епизод 47

# 52
На Кики не й трябва майка, която е на нейния акъл. Не е на нивото на зрялост на Тошко Янчето... Колко неща е преживял той, а тя още не може да се опълчи на мама и да среже пъпната връв. Заради едните пари ще си остане при Здравко. Ми да си стои, дано някой ден изгрее слънце и на Тошковата улица и да го съберат с някоя готина мадама. Simple Smile

# 53
  • София
А аз не разбрах какво точно е станало с майката на Кики?

# 54
Веднъж Тошко слушаше гласово съобщение от жена му, че тя се прибира, някъде до Чепеларе била. Да я чакали и да не почвали без нея. Май някакъв празник са имали. Аз затова си мисля, че е катастрофирала...

# 55
  • София
Ясно, явно съм го проспала. Просто не разбирах защо тъщата толкова се пали и обвинява Тодор.

# 56
Тъщата се връща следващия епизод. Нямах търпение да се появи. Grinning

Отвратителна Яна в днешния епизод. Вдигнах си нервите макар да знам че е само сериал.

# 57
Пропуснах да си го кажа навреме, но бях адски отвратена от епизодите с крастата! Толкова, че известно време изобщо не гледах сериала. Дори да оставим настрана налудната ситуация с “компетентното и професионално” отношение на “лекарката” и чеШането по гащи в офиса, да се поднася като някаква тъпа гротеска сериозно, упорито и крайно неприятно заболяване като скабиес, беше пълна гавра с аудиторията! Честно казано след въшките, крастата ми дойде тежко в повече! Да не говорим, че няколко дни имах такъв психосоматичен сърбеж, че ММ дълбокомислено реши, че съм в период на смяна на люспестата си обвивка. Animal Snake  Както и да е, мисля, че мярката с паразитозите беше доста изпусната, и искрено се надявам, че скоро никой от сценаристите няма да се присети я за острици, я за тении, я за глисти!

# 58
  • София
Падам от смях 😁 Току що виждам, че съседа работил при Янко 😁 и не се е похвалил.

# 59
Е нали се опаричи.Казвам ви тази женица ме дразни вече.С нейното хъмкане и чудене-много съм принципна,много съм скромна,много съм нерешителна...Дана ѝ го каза хубаво в прав текст.Така се зарязва семейство с три деца.Не може да зарежеш мъж с когото имате минало от 20 години,ами имате и поколение -3 броя,тези неща са трудни когато са замесени и деца.Лесно щеше да е ,ако нямаха деца.Ок,Слави е ръб,обаче седни кажи му какво искаш от него,тя чака той да се сети.Ами той е възпитаван патриархално и през ум не му минава да се държи по друг начин,явно ще трябва да му се покаже.Пък се прибери ,изпробвай го и ако не става тогава зарязвай.Само не знам как би се справила сама с 3 деца,а пък да разделяш децата и това е убийствено,но...и в реала е така,това не са лесни решения.Изобщо няма място за момента до Филип(това са мечти на този етап)докато не си изясни семейното положение,докато не поеме отговорност за децата си.А пък Слави уж много я дразни ,но преспа с него нали! даде му надежди,и второ-тя си го е избрала,за 20 години сега ли разбра ,че не ѝ пасва.Хайде малко по-сериозно ще я посъветвам Галето аз. Grinning

Мари Мар Kissing Heart
Отдавна съм за това мнение. Не я харесвам особено. Веднъж не седна да говори нормално със Слави да каже какво очаква, само се фръцна и го заряза с три деца. Как изобщо си зарязваш така децата?

Общи условия

Активация на акаунт