ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 323
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Галифрей
За мен от децата всички без Кики и малката дъщеря на Дана играят прекрасно. Очарована съм от Христо и Нико прекрасно играят момчетата.
Всички деца ( влючително и тийновете) играят готино. 😘 Без Мони и Кики. На моменти Ая с нейните физилноми ме дразни. Иначе да съм съгласна,че не бива да будат  деца в продукции. Само ако те искат и имат желание, тогава да. Има много примери за деца актьори ( сега са големи) как стават много популярни и след това животът им става тежек.

# 661
Доза щастие е много хубав филм, гледайте го. Simple Smile Там Ая играе много добре, а е много по-мъничка.

# 662
Привет!
Малко да раздвижа темата. Около актьорския състав на "Татковци" много поводи много нещо. Последните 2 седмици рожден ден имаха  актьорите , които играят Слави, Юли, Дана, Еми и Макс. Много представители на зодия Козирог Smirk Четири имени дни имаше в екипа/Чучи, Юли, Здравко и Христо/ , а на финала се разбра, че Слави /Христо Пъдев/  и  Тодор /Павел Иванов/  са се сгодили около Нова година. Чудесно е, че има толкова поводи за празници и хубави новини!

# 663
Да и аз видях много готино има много Козирози като мен 😃🥳🥳
От децата ми харесва как играят Юли и Макс

# 664
Честито на Христо и на Павел. Любов да има. Също така на Йордановден имен ден имаше и Боян Младенов също. От малките Макс ми е любимото дете. Сладурче. Наистина колко много Козирози. Живи и здрави да са.

# 665
Честити да са всички!
Не само на нас.Буков го обяви ,че Макс/Филип е станал всеобщ любимец.Simple Smile

# 666
  • Галифрей
Честито на всички! Да са живи,здрави и щастливи! ❤❤😘🍾

# 667
  • София
Знае ли се кога ще продължат излъчването на сериала?

# 668
Знае ли се кога ще продължат излъчването на сериала?
Няма официална информация, но според мен най-рано пролетта.

# 669
Някъде се спомена към края на феврвуари ще започнат новите епизоди.

# 670
Някъде се спомена към края на феврвуари ще започнат новите епизоди.
Моята информация също е за края на февруари.

# 671
Дано да е така актьорите по интервютата казаха че продължават със снимките

# 672
Дано да е така актьорите по интервютата казаха че продължават със снимките
Снимат и в момента. Имаха кратка ваканция около Коледа и Нова година.

# 673
  • Велико Търново
Сред толкова много поводи за празнуване не виждам раждането на близнаците на Стоян Дойчев.
Ето тук, след 16:50.

# 674
Започнаха "Полицаи от края на града". Тодор играе сина на любимката ми Милица Гладнишка. Много млад и слаб, но го познах.

Общи условия

Активация на акаунт