Сполучливи имитации на маркови парфюми - 41

• 75 908
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Boucheron -  Quatre този ми хвана окото (не запомних кой номер е) някой ползвал ли го е. И само онлайн ли може да си поръчаш от заг?

# 406
  • обл. Шумен
Boucheron -  Quatre този ми хвана окото (не запомних кой номер е) някой ползвал ли го е. И само онлайн ли може да си поръчаш от заг?
Номера е 391. 🙂 Аз поръчвах, понеже съм на село и скоро нямах ходене към магазина им в Шумен. А и в магазина им не съм виждала мострички, може и да имат. Зависи ти къде си . 🙂

# 407
Пловдив или Пазарджик, а като аромат траен ли е и свеж?

# 408
Crysstal , Boucheron -  Quatre е един от малкото парфюми, който подновявам за пореден път. Едно от откритията ми в последните години. Аз съм много капризна по отношение на ароматите и е трудно нещо да ми допадне. От отзивите тук, разбрах, че е доста харесван аромат, но все пак си трябва тест, защото вкусовете са различни. Иначе Заг са го докарали 1:1 с оригнала. Не мога да описвам добре парфюмите като някои дами тук, ще кажа само, че усещам свежи цитрусови нотки и нежни ухания на цветя. За мен е свеж, нежен, елегантен и с много добра трайност.

# 409
Имам и оригинала и копието на Заг и мога да потвърдя че наистина е едно към едно с оригинала. Оригинала също не е скъп може да се намери са 35 -6 лв, все пак въпрос на избор

# 410

choogie, Блек афгано оригинала не познавам за да кажа доколко е успешна имитацията на Гиза.
Като аромат от Гиза е хубав, но сякаш не е траен особено въпреки, че е тежък аромат.
Имаш ли впечатления от Стари найт (гиза)как е като трайност?

# 411
  • Стара Загора
Прииска ми се да си купя нещичко семпло и ежедневно, та понеже много харесвам Доната на Трусарди на Заг - коя от двете имитират??

Колежка беше поръчала едТ и каза че е той, но след 5 часа изчезвал. Какви са вашите наблюдения и струва ли си да купя оригинала, след като съм доволна от Заг?

# 412
  • обл. Шумен
Crysstal , Boucheron -  Quatre е един от малкото парфюми, който подновявам за пореден път.......
Мimoza, много добре си го описала даже. Ти от Заг ли го подновяваш? 🙂

# 413
  • Стара Загора
Да прибавя към горното питане и още един аромат - Hermes Voyage edT, който имах на Гиза, но нямам спомени как е трайността на оригинала? Някой който го е имал, би ли споделил?

# 414
Блек Афгано на Парфен е траен доста.И черен.Не познавам оригинала,но на Парфен ме грабна много,страхотен е.

# 415
  • Sofia
За edt не знам, но имам Voyage d'Hermes Parfum и при мен уви не е траен.

# 416
  • BG-DE
Заг имитират edp варианта на Трусарди Донна и то просто великолепно, според мен точно този парфюм не си струва да се взима в оригинал при толкова добра имитация. Ароматът не е лош но е доста обикновен и безличен. Версията на Заг преди беше много трайна сега не знам дали не са я развалили.

# 417
Аз ще пробвам Black Afghano, но все още се колебая коя имитация да избера. За Парфен чувам добри отзиви, но понеже не познавам оригинала, нека който знае оригинала каже коя имитация е най-близка.

# 418
Ивче, имам оригинала на парфюмната вода на Донна, не познавам тази на Заг обаче. Парфюмът го открих това лято и не бих казала, че е нетраен, изкарва ми 6 часа. Стана фаворит на капризната ми половинка, всеки път го отбелязваше с удоволствие, а по принцип е пестелив на парфюмни комплименти Grinning . На мен също много ми харесва! Свеж и цитрусов в началото, но после уляга и се разстила около теб с идеалната доза сладост, подходящ е и за есен и пролет също. Намирам го за универсален- неангажиращ и подходящ за всеки случай и настроение. В Парфимо го видях на доста сносна цена, а и флаконът му е много симпатичен, затова не ми дойде на ум да потърся този на Заг.

# 419
  • Burgas, Bulgaria
Да прибавя към горното питане и още един аромат - Hermes Voyage edT, който имах на Гиза, но нямам спомени как е трайността на оригинала? Някой който го е имал, би ли споделил?
Ивче, това беше първият ми аромат от Гиза, нещо като парфюмно запознанство с тях преди години. 1:1 с оригинала беше, помня, че го носих през зимата, очаквах да е чудовищно траен, но уви - представи се като оригинала, който е нетраен и летлив цитрус. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 13:43 от kolevaangela

Общи условия

Активация на акаунт