Спойлери от реалити предавания

• 77 492
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
И аз предполагам, че Ваня няма да стигне до финал, за съжаление. Ама то така става, като едни са през седмица на дуел, а други спят и ги боли ръката…

# 106
Я, че интересна тема! Много обичам спойлери. Фермата не гледам, но ще дебна за спойлери за Игри на волята.

# 107
ИиА няма да допуснат на финал да са Киро и Мартина. Кой ще им пълни джобчетата с СМС-и? По-скоро ще сложат един от “готините” и един от мачканите. Или пък Стефан и Живка, тук СМС-ите ще блокират мрежата.😁

# 108
Аз също знам със сигурност кои са последните четирима, и силно искам да вярвам, че финалът ще е наживо и зрителския вот ще има значение:
Живка, Пламен, Мартина, Кирил

# 109
  • Вестерос
Ако са последните четирима написани, да честитим на Живка 😁

Вальо от ИВ се залюбил с Мис Ели

# 110
  • Другата България
Те са, Тиф.
Сигурно е вече.
Тази седмица дуел Ивайло-Стефан.
Стефан печели.
Оттам и звездата за фермер.
Другата седмица отпада Лора.

# 111
От спойлерите съм чела какво писа майката на Пламен. Не е писала, че Стефан е на финал, а беше коментирала, че него и Мартина не са ги излъчвали първия месец.

# 112
Има логика Кирил да е на финал вместо Стефан. Той е доста по-силен на игрите.

Не схващам спойлера, в който се казва, че Мартина бие Живка, а Кирил - Пламен и печели Фермата. Предната година четиримата финалиста се състезаваха заедно, всеки получи точки от игрите, после към тях прибавиха вота на фермерите от всички сезони и накрая вота на зрителите, които гласуваха на живо. Няма как Кирил или който и да било друг да е спечелил вече. Освен, ако няма шашми. Окаже ли се така, приключвам с предаването.

# 113
Благодаря за темата, изобщо не обичам да чакам! Grinning
Игри на волята го гледам за първа година и чух, че Андрей печели, на второ място Симеон, а на трето Поли, но не знам колко е вярно.
Фермата я гледам от сезон 1, но този ми е изключително натоварващ, нямам фаворит, така че който и да спечели, ми е все тая, но ще следя ! Grinning

# 114
  • Другата България
Финалът не е минал.
Той е съвкупност и от други неща, не само от битки.
Не е ясен победителя още.

# 115
Записвам се. Аз нямам спойлери, но ми е много интересно да чета Simple Smile

# 116
  • Sunshine state
Спрях да гледам ИВ именно заради спойлера с победителя и това ми спести доста време и негативни емоции покрай него и оная лигла Елизабет.  Сега се надявам на Фермата. Спойлерът за Киро няма как да е верен, защото победителят още не се знае. Ако някой има финалистите със сигурност, ще ми е интересно да ги науча.

# 117
.....
  Склонна съм да вярвам на реакцията на майката на Пламен, според която Живка, Мартина, Пламен и Кирил са на финал.
Мисля, че според нея бяха : Живка, Мартина, Пламен и Стефан. Без Кирил.
Но пък изглежда, че тикат Кирил за финалист, така, че може да си права.

# 118
Някой по-назад писа, че е сигурен спойлера за финал с Живка, Марта, Пламен и киро.

# 119
  • Sunshine state
Значи ако Живето не спечели, никак няма да съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт