Спойлери от реалити предавания

• 77 476
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Благодаря за темата!
Обичам спойлери. Simple Smile
Така гледам по-спокойно.Дори и да са неприятни,имам време да се настроя. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ивайло искам да си тръгне бит и дисквалифициран,ако може. Mr. GreenХем да пада на дуел,хем,ако агресира,и да го изгонят.

По повод финала:
Имам приятелка,чиято друга приятелка е съседка на майката на Мартина.Та от нея знаела,че на финал са Живка,Мартина,Пламен и Кирил.Пламен падал от Кирил,а Живка-от Мартина.Накрая Кирил побеждавал.
Аз тогава много спорих,че няма как да стане-финалът е на живо,има зрителси вот,един отпада в началото и остават трима...и т.н.,но тя твърдеше,че точно тези двамата са на финал.Хич не ми се струваше реалистично,но вече взех да се замислям колко "на живо" е всъщност този финал на живо...Thinking
Дано да не е така!

п.п.
Това което ще напиша е много дружилюбно. Някой се пробва да пише за Игри на  волята, ама не стана работата. Темата трябва да се казва Спойлери на Фермата.
Е защо да не е за всички риалитита?
За мен си е супер така.
Много ще се радвам и за спойлери за ИВ,освен вече известните. Wink

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 18:39 от avi10

# 91
Най-солидният спойлер е, че Лора и Ивайло отпадат в следващите две седмици. В каква последователност не се знае, но предполагам Ивайло тази и Лора другата. Не ми се иска да е истина, но другият спойлер, който май изглежда сигурен е, че дуелът след това е между Ралица и Ваня.

Майката на Пламен звучеше странно и налудничаво, но все пак съм склонна д вярвам на думите й, че той е на финала с Мартина, Живка и Стефан. По-достоверно ми звучи от това, че Кирил бил сигурният победител. Никакъв шанс този помияр да триумфира, дори и да се класира на финала и да вземе всичките игри, ако предположим, че са играни. Ще подобри 100 % анти рекорда на Надежда за зрителски вот.

# 92
Т.е. Мартина и Кирил ще се борят за победата Scream Това не е спойлер, а кошмар Joy

# 93
Просто няма как предварително да се знае кой ще победи. Зрителския вот решава кой ще бъде. Абсурд. Но като се замисля как Веселка победи от сезон 5 се чудя че така може да стане.

# 94
  • Sofia
И аз искрено се надявам някой някъде по трасето нещо да не е разбрал.Rolling Eyes Grin

# 95
Дам, явно хората, дето разправят, че знаят кой е финалиста така си говорят просто и идея си нямат как се избира победителя, та не вярвам особено. Визирам разните там лели, стринки, аверчета и т.н., а не пишещите в темата.

# 96
Някой ако има спойлер Любо от кого отпада ще съм благодарна. Grinning

# 97
  • София
За Кирил е мой спойлера, и нямате идея аз колко се надявам да не съм разбрала, нищо че два пъти ми се казва. Но както се потретват източника ми си пада и лъжец. Макар, че до сега каквото е казал е станало. Беше предупредил даже, че Ивайло цвете ще ни се види пред Кирил. Та май започна да става това, за което говореше.

# 98
За Любо има спойлер от Мери Ан, а тя не знам откъде го има.

Любо бил в играта след 04.12, каквото и да значи това

Може би става дума за 4.11/ 4.10? и аз не го разбирам това... То на 4.12 със сигурност снимките са приключили много отдавна. Освен, ако се има в предвид деня, в който ще излъчват епизода.

# 99
За ИВ ,размазана снимка от днескашната елиминация.Симеон е от ляво.
И относно финала,но не знам колко е достоверно.

# 100
,]Кирил и Мартина финалисти, това наистина е кошмар, ако се окаже вярно. Направо съм в потрес😥

# 101
  • Стара Загора
Чудесна нова тема !  Благодаря !
 Обичам спойлери, даже ги обожавам и съм безкрайно доволна ( за разлика от самите реалитита ).
  ИВ все още става за гледане ( с големи компромиси), нооо Фермата е отврат. Такава  жлъч, омраза, простотия, несправедливи обвинения се леят от екрана, че само мазохист би ги изтърпял.
  И аз получих ЛС с инфо, че Живка бие Мартина.
  Склонна съм да вярвам на реакцията на майката на Пламен, според която Живка, Мартина, Пламен и Кирил са на финал.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 20:23 от wanconboy

# 102
За мен е страхливец Ивчо и няма да скочи на бой.
А и нали Стефан става фермер. Най-логично е това да се случи след дуел с Ивайло. Ако тази седмица примерно падне Лора, не мисля, че ще предложи Стефан. Днес като изберат ратаите ще ни стане по-ясно.
Според Дана , тази седмица е мъжки дуел.
Не го каза със сигурност,  но така се разбра.

# 103
Ванчето може и да е отпаднала. Има я само в един спойлер - там, където Живка бие Мартина преди финала, дано той да е верният. С четири дуела и да не си на финал............направо идиотско.

# 104
Аз вече не гледам Фермата. А ако на финал са Киро и Мартина, Ферма у нас повече няма да се гледа. Това за мен би означавало, че едни хора им правят формАта, но са там за фон, за да легализират уредени победи. С такова усещане съм от победата на Дидо. Но той поне беше приятен и позитивен участник.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 19:09 от cardhu

Общи условия

Активация на акаунт