Спойлери от реалити предавания

• 77 431
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
  • Враца
Чета спойлерите, само с надеждата, че Ивайло и Кирил излизат, за да догледам Фермата . Към момента, съм преустановила следенето и заради отвратителния, просташки език, на двамата микроорганизъма.

# 76
  • Велико Търново
Сега погледнах видеото и Мирон казва че "тече дуел номер 12". И затова останах с това впечетление. В 5.40 минута го казва.
Казва го, да. Аз не го отричам. Още тогава го чух и бях с това впечатление, докато не започнах да броя съботите от началото на формата. Фактически това е краят на 12-тата седмица. При положение, че в края на първата седмица нямаше елиминационен дуел, как стават 12 дуелите, не знам. Нека някой да обясни, моля!
Те или са 11, ако броим само елиминационните, или пък са 13, тъй като първата седмица имаше два дуела - един мъжки (между Кирил и Георги)и един женски (между Ралица и Красимира).
Пък и дуелът, който гледахме в събота, между Ваня и Теодора, беше деветият. И това ли не е вярно? Другият вариант е до 4 декември да има още два дуела, само че не знам как ще стане. Освен ако специално за тези седмици не променят тотално правилата.

Аз пък си мисля, че ако е на дуел (което е доста по-вероятно, след като видях звездата на Стефан), за Ивайло ще е много по-болезнено да си тръгне от Фермата също като Тедка - загубвайки с много малко. Не знам, струва ми се, че така загубата по-тежко се преживява, защото а-ха, а-ха си виждал върха и хоп! - падаш. Ама пък в крайна сметка, както и да се случи, поне е сигурно, че ще си тръгне. Satisfied

EsmeWeatherwax, Мирон снимаше на фона на едни монитори, на които течеше битката. Там се различаваха червенокоса и руса жена. В същото това време на стената липсва снимката на Лора. Ако дуелът е бил с нейно участие, тя все още щеше да е там. Не разбирам какво имаш предвид с "онзи 12ти дуел", тъй като според сметките 12-тият дуел е една седмица (или 6 снимачни дни) по-късно, а на Лора снимката липсва още по време на 11-тия.
Причина за напускането на Лора да е евентуална контузия - също предположих някъде в предишно мнение. И също от чисто човешка точка не ми се иска да се е наранило момичето, но ако сега предстои да гледаме дуел  между Стефан и Ивайло, това е опцията. Или нещо, което изобщо не ни е в сферата на предположенията.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 14:54 от DamaPika

# 77
Чета спойлерите, само с надеждата, че Ивайло и Кирил излизат, за да догледам Фермата . Към момента, съм преустановила следенето и заради отвратителния, просташки език, на двамата микроорганизъма.
И аз така! Не гледам редовно от десетина дни. Не ми е добре да се натоварвам вечер, предпочитам сериалче да си зяпам. Снощи превключих да видя кой ще е фермер и попаднах на това, което предстои - Ваня плачеше, а двата изрода крещяха.
Така че, докато не излезнат, не мисля да си го причинявам. Но темите си ги следя редовно!

# 78
  • софия
Нямам търпение да видя как Живка отстранява Мартина. Тя и Ивайло са дъното, много антиконти са ми. Вашите разкрития няма какво да ги коментирам, жестоки сте, даже трябваше по-рано да се създаде такава тема. Аз съм от хората, които винаги четат спойлерите Simple Smile

# 79
Ох, чакайте, пак се замотах. Ако е бил 11-и дуел, тогава добре, обаче датата беше 12-и октомври. Пак остават две седмици дотогава и два дуела.

# 80
Аз тотално обърках поредността.🤣🤣🤣
Остава да гледаме само. Нищо чудно и да направят някоя промяна и да гледаме повече от 1 дуел.
Ако трябва да избирам кой да напусне заради загуба на арената, то избирам Ивчо. Да се поизмъчи за последно и да си ходи при жената. А Лора дано е добре в крайна сметка, ако е имала контузия.

# 81
Възможно ли е да не е било дуел, а битка за спасяване от ратайство, на която участват само жените?

# 82
Възможно ли е да не е било дуел, а битка за спасяване от ратайство, на която участват само жените?
Когато останат 10 май няма вече ратайство, обаче имаше ли фермерство? Ако правилата за десетката са различни и има дуел за фермерство?
Ъх, тъпо от моя страна - фермер без ратаи едва ли е възможен вариант.

# 83
Значи миналата година последния редовен дуел го спечели Надя и останаха точно 8 човека. Надя беше фермер за един ден и дадоха имунитет. Така тя избираше кой да почне както Иван се изрази "кеча всеки ден да отпада по един човек". Така който печелеше дуела автоматично ставаше фермер за един ден и си спасяваше кожата поне за един ден. Така докато не останат финалните четирима.

# 84
  • Велико Търново
Аз пък няма да се настройвам, че Живка отстранява Мартина. Предпочитам така, защото после, ако не се окаже вярна информацията, разочарованието ще е много, много по-силно.

EsmeWeatherwax, аз и в основната тема го писах - най-лошото е, че Ивайло няма да изпита това, което той причинява на другите. И много, много ме е яд! RageRageRage

За тези, които се съмняват, най-добре е да изгледат въпросния епизод от рубриката на Мирон. И да си представят, че там някъде, където го дават да снима в магерницата, има и кадри, скрийншот от които е снимката, публикувана от Ели-Тал във втория пост тук. Само тях са изрязали, нищо друго не е променяно.

Това между Ралица и Ваня си е редовен елиминационен дуел. Предпоследният. След него остават 9, после на 18 октомври са снимали дуела, който ние ще видим на 11 декември, от него отпада един и остават 8. И след това е финалната седмица. Така сметките излизат.
Но загадката с отпадането на един човек все още си седи. Ама спокойно, като дойде 4 декември, ще се знае Joy

# 85
  • София
Много хубава темичка, да кажа и мое си предположение.
Как изчезва Ивайлото - след драмата от вчера и предстоящата помия днес, от Фермата решават да пратят на дуелче двамата другари Кикиморчов и Ивото, втория пада и снимката му е свалена. Като наказание за поведението им и нещо като справедливост, ама опусумска справедливост.

# 86
А, това ще е много яко.😂 Обаче се съмнявам.

# 87
Сега като се замисля ако един от финалистите е Пламен може той да викне Коце на последения редовен дуел и ще кажа защо. Първо ако кажем че всички мъже останат в последната седмица има хора който не са били на арената визирам Георги, Любо , Стефан и Кирил. Така и вероятността тези който не са били да си избират коце се прецакват защото ако се почне по азбучен ред Георги има право да си го избере и любчо ще остане с пръст в уста Grinning Grinning... Защото някой ми сподели че именно коце пада от Пламен.

# 88
За тези, на които не съм писала на лично. Първо знам, че Кирил побеждава. Второ наистина Живка отстранява Мартина, така ми е казано. Трето знам, че Стефан отстранява Ивайло, но тук не съм сигурна или Стефан беше или Георги. Обаче Ваня кой я отстраняваше не помня, ама логично де или Живка, или Мартина.

Как знаеш, че киро побеждава, защото накрая все пак има и зрителски вот? И той ли е нагласен? Нещо не ми е ясно.

Финала е декември месец, как знаете кой е победителя от сега.....Нали има гласуване....

# 89
Аз до момента не съм видяла спойлер от каквото и да е предаване ?!
А, мненията си се четат по другите теми.

Общи условия

Активация на акаунт