Спойлери от реалити предавания

• 77 545
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
  • Другата България
Това е информацията.
Повече не знам.
Надявам се да е вярна, както всичко до момента.

# 346
Може да се е ядосала Лори най-накрая, че не я вземат насериозно. В един от последните епизоди ги чу как говорят за нея, Мартина каза, че й било писнало. А дали не я нарекоха и глупачка (в това не съм сигурна). Лора, Живка и Ралица белеха чушки и се обърнаха по посока на одумващите. Май не е било монтаж, а точно пълната ситуация. Отделно от това Иван издъни Мартина, че не се е застъпила за Лора, както й обещала, затова и не я наказаха за заговорничене 🙂
Най-якият спойлер за сезона дотук, защото това наистина не бих си го и помислила.

# 347
Според мен Лора ще викне Мартина.
Тя още предния път ѝ се закани, че ако гласуват и я направят дуелист, то тя ще викне Мартина.
И така отърва кожата, защото Мартина веднага започна да ги уговаря да не гласуват за Лора.
Аааа, пропуснала съм, че само е казала, че ще ги уговори, а нищо не е направила.
Ами значи Лора ще си я викне. Жалко, че няма да ѝ натрие носа на тая хитра сврака.

# 348
Ами как няма да я викне, като и писна да и казват, че я е страх. Пък и нека опрат готините да се отстраняват сами.

# 349
И аз си спомням, че Лора се закани, ако я изпратят на дуел да извика Мартина.

# 350
  • Sofia
Т.е. Лора се прави на смела и си отива.

# 351
Лора е Виктор номер 2? Интересен спойлер. Дреме му на някой дали Лора е смела, сама ще се прецака, викайки Мартина. От всички вътре „най-голям” шанс има срещу Ралица. Ех.. пуста му чест, ще изяди главите на балъците, а шефчетата като Марта и Любо ще си изкретат до финала..

# 352
То какво друго да се очаква от Лорито Grinning Давааааааай. Дишааай. Толкова си може. Страхотен спойлер, много се изкефих.

# 353
Ще си тръгне, но ще ме зарадва много 😀 Иначе и аз исках Ралица да поиграе и да си повярва, но съм във възторг от този спойлер!

# 354
За седмицата.
Лора отпада от ...Мартина.
Ии, най-накрая нов и интересен спойлер, благодаря! Flowers Hibiscus
На мен повече ми се струва, че Мартина е ратаят тази седмица, но дори да е обратното пак има логика - Лора каза, че с Живка не желае да се среща на арената, Ваня е с респектиращи 3 победи, а Ралица никой не я кани на битки, защото сигурно има още поръчки за керамика, хахах. Която и да е ратай от двете, битката за имунитет от дуел ще е интересна. Ако Лора е ратай, значи Мартина няма да го спечели. Ако е Мартина, интересно коя ще е другата паднала освен Лора.

# 355
Ако Мартина избере Лора, ще се закопае.
Не ми се струва толкова тъпа. Ама знам ли...

# 356
Мдааа. Лора си каза, че ще избере Мартина. И Любо се оцъкли - ЗАЩОООО?
И тогава останах с впечатление; че той повече пази Марта, а не Лора.

# 357
Мдааа. Лора си каза, че ще избере Мартина. И Любо се оцъкли - ЗАЩОООО?
И тогава останах с впечатление; че той повече пази Марта, а не Лора.
Учуден е по-скоро, защото не отговаря на неговото мислене - да си кътка едно коце до финала. Grin

# 358
Лорчето като каза, че ще избере Мартина помислих, че блъфира, но явно е била сериозна. Според мен отива ратай и първи дуелист и след това посочва Мартина и още две. И една от тях печели имунитета. Няма значение коя, т.к. мисля, че на Лора и е ясно, че ще падне от всяка от другите жени и решава, че е по-добре да е от Марта, за да има възможност тя да стане фермер после. Следователно и Лора като Краси се "жертва" за готЕните.
Другия вариант, в който Мартина се излага страшно много и избира Лора за втори дуелист е възможен на 0,0001%.😀 Не вярвам да има такова стечение на обстоятелствата.

# 359
  • Варна
Лора няма шанс с никоя жена вътре, категорично, а и онова чудовище Ивайло нали каза, че няма да избира фермер, не се знае как ще се завъртят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт