Спойлери от реалити предавания

• 77 543
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
  • на село
И както писа Meri, сигурно ще са Лора и Мартина.

# 376
Ето каква била работата.😁
Значи нито Лора избира Мартина, нито обратното. Просто Стефан тегли техните 2 имена.

# 377
  • Другата България
Според мен Мартина ще бие Лора, в един дуел, а другия дуел ще е мъжки и ще отпадне Гошо.

Спойлерът ми се оказа верен, все пак да видим де.
Другото за Гошо е моя хипотеза.

# 378
значи Георги ще се изправи срещу Любо/Кирил.. Жалко сигурно няма да може да бие Любо..

# 379
Добре, а с ратаите какво става? Как ще се номинират за редовния дуел?

# 380
  • Велико Търново
Ето и как Ралица ще отиде на дуел.
Стефан се насочва да избере Ваня за ратай. Естествено че повечето камъни ще са в нейната купа, а тя ще си избере Ралица за противник.

# 381
  • Другата България
значи Георги ще се изправи срещу Любо/Кирил.. Жалко сигурно няма да може да бие Любо..
Не.
Явно сбърках, но все пак това беше хипотеза.
Спойлерът е верен, отпада Лора.
Ваня - Ралица.....засега нямам спойлер.

# 382
  • София
Ваня ще трябва да избере Ралица сигурно като последната без дуел, друга причина да я избере не виждам.

# 383
и моето мнение просто така разсъждавам , но ще си види по нататък

# 384
  • Велико Търново
То че Лора отпада се знаеше още от спойлера на Мирон. Просто не беше известно как.

Ваня ще има да избира между Живка, Мартина и Ралица. Дали само това, че не е била на елиминационен дуел Ралица ще е причината? Не вярвам.

# 385
  • на село
Ваня- Ралица  нали се виждаха от кадрите на Мирон, та те ще са в края на седмицата, но коя ще си ходи...
И все повече се доближаваме до крайната четворка, която за мен е голям кошмар.

# 386
  • Другата България
Никога и не съм отричала спойлера на Мирон.
Просто не коментирам него, а моята си информация.

# 387
Някой няма ли спойлерче за Ваня-Ралица? Не е ясно коя е отпаднала, защото и двете не са в крайната четворка?

# 388
Ваня ще има да избира предполагам само между Живка и Ралица, защото Андрей го казва който бие става фермер. Мартина бие Лора и може да има имунитет да не бъде избирана , но не знам ще се гледа Grinning

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 22:01 от chelsea97

# 389
Някой няма ли спойлерче за Ваня-Ралица? Не е ясно коя е отпаднала, защото и двете не са в крайната четворка?

Точно така. Общо взето няма да има значение коя ще победи, защото след седмица и малко (най-много) си заминава. За доброто на Ваня по-добре тя да отпадне, че поне да си спести още няколко дни нападки от битовия алкохолик.

Общи условия

Активация на акаунт