Спойлери от реалити предавания

• 77 441
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Ако действително Кирил спечели Фермата, никога повече няма да гледам това предаване. Това ще е дъното, а Иван и Андрей могат да се застрелят публично!

# 511
А възможно ли е най-разпространеният слух за финалната четворка да се окаже партенка накрая? Laughing
Почти всички му повярваха и са убедени, че това е истината, вкл и аз, ама ако не е? Голяма забава ще падне. Smile

# 512
Никакъв шанс няма Кирил само с победа в игрите да преодолее зрителския и фермерски вот. Живка дори само от участие в игри ще има точки и от тях, вотовете ще са много нейни.

# 513
Аз съм сигурна, че Кирил ще спечели. Просто И & А му се кефят от ден първи

# 514
Не е така, те за Живка най-много суперлативи са използвали, но и тя не е нагласена, а успя да спечели публиката (без мен и много малко хора 🙂). Кирил е много особен характер, дори и без простотиите към Ваня и Ралица нямаше да е толкова масово харесан от хората. С тези прояви последните две седмици - съвсем няма шанс.

# 515
Ако действително Кирил спечели Фермата, никога повече няма да гледам това предаване. Това ще е дъното, а Иван и Андрей могат да се застрелят публично!
Аз заради Кирил спрях да гледам Фермата редовно, да не кажа хич. Кирил го асоциирам с престъпник, не знам защо, но има нещо много дълбоко черно в него. Но дори и да спечели?! Догодина ще са други участниците и може и да бъдат интересни.
Спойлерът за финалната четворка стъпва на едни коментари на майката на Пламен. Аз съм склонна да вярвам, че е така, все пак това са най-силните хора.

# 516
В лайфа И&А казаха, че ден преди финала, ще има фен-среща с финалистите в един от моловете, по-конкретно в книжарница БукТрейдинг(издателите на Алманаха).Ще раздават автографи, ще се снимат и т.н. Много ми е интересно Кирил и Мартина някой ще ги отрази ли въобще.😀

# 517
Някой имали сигурен спойлер за довечера за ИВ? Извинявам се ако е коментирано,уж изчетох последните страници ,но явно съм пропуснала ....
Стратимир си тръгва днес, но понякога спойлерите излизат фалшиви.
Евентуален спойлер от промото.
Един син до Паулина:

И един син зад Паулина:

Симеон ходи на съвети със сивото горнище, Стратимир - със синьото.

Което, разбира се, не пречи Стратимир да си тръгне днес. 😉 Но вероятно след друга битка.
В ИГ и двамата имат първа публикация на 16 август.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 14:02 от Bilyana14.

# 518
В другата тема за Фермата е цитиран пост на Ванчето, който навява мисли за нейната загуба от Ралица в събота. Много съм тъжна, ще си остана без фаворит баш преди финала. Disappointed

# 519
Честно казано, направо ми е мъчно за жената на Кирил, че ѝ се налага да живее с този отрицателен човек. Прави се на клоун, уж да е забавен, но реално е пълен с негативизъм. Мрачен, черен, груб. Сега ще кажете " такъв си го обича". Според мен, въобще не е чак толкова ведро при тяхю не може тук 3 месеца да е толкова груб и рязък с хората , а у дома да е миличък, романтичен и гушлив

# 520
Честно казано, направо ми е мъчно за жената на Кирил, че ѝ се налага да живее с този отрицателен човек. Прави се на клоун, уж да е забавен, но реално е пълен с негативизъм. Мрачен, черен, груб. Сега ще кажете " такъв си го обича". Според мен, въобще не е чак толкова ведро при тяхю не може тук 3 месеца да е толкова груб и рязък с хората , а у дома да е миличък, романтичен и гушлив
Трудно е да се повярва, че е миличък у дома, такава кисела джанка едва ли се подслажда магически. Във фейса циркулират и разни клюки, та на няколко пъти прочетох, че в Карнобат е ял и бой. Не знам дали той е от Карнобат или е живял там преди това.

# 521
Кисел та кисел. Ферментацията му не е спряла.

# 522
Как ги ожалвате тези хора!
На някои стратегията им е да го играят темерути и скандалджии.
В Хелс Китчън Ангелов крещи като луд, копирайки Рамзи. Дали пък е такъв и в живота?
Понякога характер и стратегия се допълват и поддбутват, друг път не.
Възможно е и да си е изтървал нервите, да осъзнава, че се е изложил (както и други всъщност) но да не иска да си го признае. Не е единствен с голямо его вътре.
Възможно е жена му да е привлечена от тежкия му характер и да го играе спасителка.
Вариантите са много.

И за да не ми се скара пак съфорумката се включвам с молба-предложение. Може ли да се оставя някакъв символ в началото на поста за кое предаване се отнася?

# 523
В лайфа И&А казаха, че ден преди финала, ще има фен-среща с финалистите в един от моловете, по-конкретно в книжарница БукТрейдинг(издателите на Алманаха).Ще раздават автографи, ще се снимат и т.н. Много ми е интересно Кирил и Мартина някой ще ги отрази ли въобще.😀

Аз например! Хиляди пъти предпочитам приятел, като Мартина отколкото "приятел", като Живка! Не искам всеки един момент да съм нащрек, кога ще ме изпържи Живка, кога ще реши, че съм й инструмент за някакви цели и кога, че вече не съм й потребна и няма ползи от мен! Такава, като нея не желая дори и да ми е просто позната!

# 524
Точно това заслужават тези лекета, не се спряха да обиждат.
Добре де, ако хипотетично кирчо е финалист и пак хипотетично спечели  по точки на последните битки, възможно ли е да спечели дори с нисък процент вот!?
Ми според мен при Киро ще се получи като с Надежда

Надежда май и на игрите не се справи много добре и от там беше назад с точките. Като се прибави вота и вече падна на дъното. А Кирил е победил в игрите.
Евала на Ваня ако наистина е завела дело. Slyncet0, надявам се да споделиш изхода от делото. Предполагам такъв тип дела минават сравнително бързо.
Ама нали вота на зрителите е решаващ

Общи условия

Активация на акаунт