Спойлери от реалити предавания

• 77 464
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
Ако Кирил е на финал, пишете го победител. Иван и Андрей според мен, направо си го подкрепят за поведението му. Прави им опит, а това е най- важното за тях. Отделно, няма да си признаят, че са направили кофти каст
Тая гнус може да стане победител,само ако не позволят зрителски вот.
Иначе ако има вот на зрителя,този ще е неприятно изненадан като Надежда от предният сезон

# 481
  • Другата България
Merri_Аn, имаш ли инфо дали Живка отива на дуел срещу Ваня/Ралица?
Не. Нямам.

# 482
Попаднах на някакви коментари във фейса, където пак обсъждаха евентуалните финалисти и някой беше написал, че финалистите били известни още когато последните са напуснали фермата. Тогава бил изтекъл кадър, на който Жоро и Коци се състезавали. Не разбрах много какво означава това, нямаше и повече обяснения. Виждал ли е някой такава снимка или пак някой се е правил на интересен с поредната партенка?

# 483
  • София
Между другото Ваня съди Ивайло за тормоз.
И също ми казаха, че е трябвало Коце да излезе не Ивайло, но са се объркали плановете.

# 484
На кого са се объркали плановете?

Не само Ивайло, ами и Кирил да съди.

# 485
Каква ли ще е съдбата на това дело, интересно ми е..

# 486
Желая успех на Ваня, можеше и Кирил да добави.

# 487
Тя може и Киро да съди, но понеже още е вътре той, да няма право да го огласи.
Тоя психопат накрая да не се разори, както е влязъл във Фермата да изкара пари.

# 488
Ще го осъди. Гарантирано.

# 489
  • Другата България
Между другото Ваня съди Ивайло за тормоз.
И също ми казаха, че е трябвало Коце да излезе не Ивайло, но са се объркали плановете.
Чии планове са се объркали?
Коце изобщо не беше застрашен.

# 490
Точно това заслужават тези лекета, не се спряха да обиждат.
Добре де, ако хипотетично кирчо е финалист и пак хипотетично спечели  по точки на последните битки, възможно ли е да спечели дори с нисък процент вот!?

# 491
Добре де, ако хипотетично кирчо е финалист и пак хипотетично спечели  по точки на последните битки, възможно ли е да спечели дори с нисък процент вот!?
Ми според мен при Киро ще се получи като с Надежда

# 492
Добре де, ако хипотетично кирчо е финалист и пак хипотетично спечели  по точки на последните битки, възможно ли е да спечели дори с нисък процент вот!?
Ми според мен при Киро ще се получи като с Надежда

Надежда май и на игрите не се справи много добре и от там беше назад с точките. Като се прибави вота и вече падна на дъното. А Кирил е победил в игрите.
Евала на Ваня ако наистина е завела дело. Slyncet0, надявам се да споделиш изхода от делото. Предполагам такъв тип дела минават сравнително бързо.

# 493
  • София
Плановете на продукцията.

# 494
  • Другата България
Плановете на продукцията.
Joy
Тоест, ЕЖК.

Общи условия

Активация на акаунт